Najnovšie recenzie hotelov

Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

95% Nikoletna1

07.09.2017

V Bulharsku a konkrétne v hotely Festa som bola po prvý krát. Po prečítaní ostatných recenzií som zostala v šoku a po pravde som sa bála. Hneď ako sme dostali číslo izby ktoré bolo po čísle 400 bála som sa, že budeme blúdiť, pretože hotel je naozaj veľký. Pravdou však bol opak. Personál z hotela nás pekne doviedol až do izby. Zostala som milo prekvapená. Izba bola naozaj čistá, obrovská a nakoľko sme nemali zaplatenú stravu varili sme si sami takže bola aj kuchynka. Mama podonášala aj handry aj jar ale nič nebolo treba všetko sme mali. Ak niekto píše že nemal príbor alebo mu niečo chýbalo stačilo ísť na recepciu a pýtať si. Ak máte ústa dá sa všetko. Každý deň chodili milé pani upratovačky, ktoré sa vždy pýtali čo nám treba. Nakoľko izby boli čisté skoro nikdy nebolo treba riadiť. Áno na izbu s výhľadom si treba priplatiť ale my sme mali výhľad do centra na ulicu čo bola hotová nádhera hlavne večer. Personál bol skvelí!! Čašníci milí a hlavne ochotní, plavčík nonstop pri bazéne veľmi milý. Dokonca zachraňoval jedného chlapca v bazéne. Veci máte celý čas pri bazéne strážené, nakoľko vôjsť môžte iba na kartu ráno si dáte uteráky na lehátko a ležíte až do večera. Každý deň v bazéne fungovali animátori ktorí vás vábili na rôzne hry, takže aj ked ste sa nehrali s nimi o zábavu ste mali postarané. Animátor bol veľmi milý, charizmatický, nikdy nestrácal úsmev z tváre. Kamaráti mali all inclusive takže aj ked sme my nemali stravu veľmi chválili. Z lobby baru nám občas niečo doniesli a bolo to famózne od koláčov po pizze a sendviče. Ľudia sa sťažujú na jednotvárnu stravu ale na výber tam bolo toľko jedál že si ani nemal šancu všetko ochutnať. Takže keď ste si každý deň dali niečo iné tak ste museli byť bohate spokojní !! Neviem aké izby dostali ludia ale my sme mali veľmi čisto. Všetko ste mali po ruke! zišli ste dole výťahom boli ste prakticky v bazéne, prešli ste tri kroky dolu schodmi boli ste v mori. Áno more nebolo také čisté boli aj chaluhy aj špaky na pláži. Ale ak je moje pieskové, treba rátať s určitou špinou. V prípade kamienkovej pláže tak nie je. Vstávala som ráno o 5tej a bola som na pláži zbierať mušľe, boli tam ludia ktorí sa o to starali zbierali a zhrnali všetku špinu ktorá tam je takže aj o to je postarané ale ludí ktorí vstanú o osmej to nevidia a samozrejme hundrú. Tej špiny ktorú vyplavý more je niekedy veľmi vela a ani sa to všetko odpratať nedá. Takže ak ste príliš luxusní zákazníci bude vám to vadiť. Čo sa týka teploty mora - poobede kapustová polievka, deti nemali problém sa kúpať aj celý deň. Ak ste mora už mali dosť umyli ste si nohy sprchou ktorá tam je hned po ruke a išli ste do bazéna. Osobne hodnotím hotel výborne, možno nie je pre mladé partie nežije to tam až tak ako na Slnečnom pobreží ale jednoznačne ho môžem odporučiť a dúfam, že sa sem dostanem aj o rok a rada požiadam aj o tú istú izbu z ktorej nevidno more, ale rozhodne ráno ked otvoríte balkón cítitie jemnú vônu práve upečeného pečiva. Nehovoriac o tom, že ked ste hladní všetko je po ruke oproti jedny potraviny kúsok dalej dalšie. Dovolenku hodnotím na 1 určite ešte prídem!!

prečítať si celú recenziu
Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

60% Alica

16.08.2017

Hotel krásny, ale prízemné apartmány hotová katastrofa. Pleseň, potuchlina, rozpadnutý nábytok. Žiadne súkromie, nedalo sa vetrať. Jediné pozitívum bola vynikajúca strava, rôzne jedlá, aj "naše". Personál stále dopĺňal, čo chýbalo. Pár krokov na pláž. Slnečníky za poplatok.

prečítať si celú recenziu
Balnea Resort Festa Via Pontica recenzie

Festa Via Pontica

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

70% jana

10.07.2017

V minulosti štýlový hotel vyššej kategórie s peknou rozľahlou záhradou, umiestnený v tichej okrajovej oblasti Pomoria, prístup na pláž cez verejnú komunikáciu. Priestranné izby s balkónom, klimatizáciou, trezorom, TV, veľké vybavené kúpeľne s uterákmi, mydlom, županom, papučami. Od januára nový správca z neho spravil skôr low cost. Hotel by potreboval vyčistiť a údržbu. Na pláži pri mori od januára hotel nemá ani ležadlá, ani bar, nedohodli sa so správcom. Barmani neschopní, animácie občas, voda vo vnútornom bazéne mútna, vo vonkajšom na stenách bazéna špina, sprcha pri bazéne nefunkčná, koberce a uteráky fľakaté, elektrické vedenie pod prúdom trčí zo steny. Pre malé deti by som neodporúčala. Objekt hotela je rozľahlý a je potrebné chodiť hore-dole po schodoch, na balkóne nie sú múry, len umelecké kovanie s dierami.

prečítať si celú recenziu
Sunset Resort - Alpha/Beta/Sigma/Delta I/Delta II/Eta/Villen recenzie

Sunset Resort - Alpha/Beta/Sigma/Delta I/Delta II/Eta/Villen

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

100% Lenka

27.06.2017

Čiže ak to mám zhrnúť podľa mňa jeden z najlepších hotelov v Bulharsku!!!!! My určite odporúčame, užili sme si to my dospelý aj deti :-)

prečítať si celú recenziu
Hotel Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

40% Michaela

11.09.2016

Destinaciu Pomorie sme si vybrali pre blizkost k letisku, hotel kvoli tomu, ze je situovany na plazi. V popise hotela je slubovany "krasny vyhlad a nadherna plaz". Pokym si nezaplati klient vyhlad na more, ma vyhlad na mociar, stare hrdzave maringotky, pripadne na spinavu ulicu. Na izbach je slubovany internet, no Wifi free je len na recepcii. Izby neupratuju, a hoci slubuju aspon zakladne vybavenie, nie je mozne si samostatne upratat, navarit, mikrovlkna tam tiez nie je. Treba ratat s tym, ze si treba priniest pomocky na umyvanie riadu, aj upratanie. My sme stravu nemali zaplatenu, ale ti, co mali all inclusive, neboli spokojni, bolo to stale dookola to iste. V restauraciach mimo hotela sa dalo dobre a lacno najest. Plaz bola velka katastrofa, spinava, same smeti, cigaretove ohorky, nevysypane smetne kose, smeti rozfukavane po celej plazi, more vyplavovalo riasy a chaluhy. Sluzby nula bodov, ziadne sliapacie bicykle, ani nic pre deti. Hotel vraj vhodny pre rodiny s detmi, ale pre deti tam neboli velke prilezitosti, jedna hojdacka, maly detsky kutik, kde si mohli deti len kreslit, otvoreny len kratko. Jedine, co si deti uzili, bol detsky bazen. Prvy dojem z hotela velmi zly, ma 250 izieb rozlozeny v 4 blokoch a 5 poschodiach. Prislli sme tam s 2 malymi detmi po polnoci, recepcny nam dal kartu od dveri a vyviezol na nase poschodie - takmer hodinu sme hladali izbu! Recepcny z recepcie zmizol, nedalo sa koho spytat, izba sa nedala najst - za kazdym rohom dvere, schody hore aj dole a bolo nemozne sa tam vyznat. Bonus bol, ze ked sme ju konecne nasli, zistili sme, ze nam nedal kluce od izby, karta nefungovala! V tom momente som sa chcela otocit a vratit sa domov. Dalsia nepochopitelna vec bola, ze hotel predava izby sukromnym osobam, ktore si tam robia, co chcu, nerespektuju dovolenkarov - nasi susedia Rusi jeden cely den vymienali bezpecnostne dvere - brusenie, vrtanie, vsade prach, ktory siel do nasho apartmanu, kedze vchodove dvere nemaju prah - vsade smrad, spina, prach!

prečítať si celú recenziu
Hotel Sunny Bay recenzie

Sunny Bay

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

60% gabika

22.08.2016

prečítať si celú recenziu
Hotel Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

46% chapron

21.08.2016

Hotel nezodpovedá počtu hviezdičiek. Špinavé izby, celý čas pobytu nebolo v izbe povysávané, uteráky menené s biedou každý druhý deň. Strava dobrá, až jednotvárnosť po celý pobyt. Málo ovocia čo je nepochopiteľné. Špinavé more pri hoteli, rybací pach po celý čas. Nedoporučujem nikomu !!!!!

prečítať si celú recenziu
Hotel Festa Pomorie Resort recenzie

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

46% marcus

12.07.2016

Hotel blízko letiska, to bola jedina výhoda. Pláž špinavá, slnečníky a ležadla za poplatky. Keď chcete byť na pláži pri vode na deke tak vás vyhodia, musíte isť za ohraničenú zónu, čo je problém keď máte malé deti. Jedlo jednotvárne. Čas obeda od 12:30 do 14:00 keď deti spia. Stále to isté dookola. Posledné dni sme už ani na jedlo do hotela nechodili. Nápoje z allinclusive veľmi ďaleko z pláže. Wifi pripojenie len na recepcii.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Pomorie

Hotel Elektra recenzie 90%

Hotel Elektra

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Penzión Rosen recenzie 89%

Penzión Rosen

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál60%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Sunset Resort - Alpha/Beta/Sigma/Delta I/Delta II/Eta/Villen recenzie 83%

Kvalita izieb91%

Intenzita hluku v izbe74%

Čistota izieb80%

Personál91%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Penzión Asen recenzie 78%

Penzión Asen

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Interhotel Pomorie recenzie 76%

Interhotel Pomorie

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál60%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Hotel Biely Dom recenzie 71%

Hotel Biely Dom

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál70%

Pomer ceny a služieb90%

zobraziť recenzie
Sunny Bay recenzie 67%

Sunny Bay

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

Kvalita izieb75%

Intenzita hluku v izbe70%

Čistota izieb50%

Personál70%

Pomer ceny a služieb55%

zobraziť recenzie
Festa Pomorie Resort recenzie 66%

Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe9%

Čistota izieb13%

Personál80%

Pomer ceny a služieb15%

zobraziť recenzie
Penzión Kniaz Boris recenzie 56%

Penzión Kniaz Boris

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál60%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu