Najnovšie recenzie hotelov

Obzor Beach Resort recenzie

Obzor Beach Resort

Bulharsko - Obzor - Obzor

100% mimisp

23.07.2018

Izby - spĺňajú 4*, upratané každý deň, uteráky menené tiež každý deň. Personál milý. Strava sa obmieňa. Tekutiny dostupné vždy, treba ochutnať vínko, pivko je poslabšie, no my sme si kupovali najlepšie bulharské pivo Zagorka. Pláž čistá, ľudí riedko, more teplé, vstup do mora i po 10 m od brehu je voda cca po pás. Je to fajn pre deti. Bazény super čisté, ležadlá dostupné. Na pláži sú spoplatnené! Delegátka Kamila, ak treba, je vždy dostupná na mobile, veľmi ochotná. Mestečko 15 min. pešo bod hotela, krásna prechádzka, nakúpite i v Eurách. Odporúčam!!!

prečítať si celú recenziu
Obzor Beach Resort recenzie

Obzor Beach Resort

Bulharsko - Obzor - Obzor

60% Nika

18.07.2018

Našej tohtoročnej dovolenke našťastie prialo počasie. Nedá mi sa však vyjadriť k veciam, ktoré by sa mohli zlepšiť. Keďže sme z tých Slovákov, ktorí si musia pritiahnuť opasky, aby mohli ísť k moru, stálo nás to dosť. More bolo úžasné, veľmi čisté a krásne s vlnami, pláže čisté a nepreplnené. Ležadlá len platené, celý čas prázdne, lebo cena na deň očividne, súdim, veľmi vysoká na all inclusive! Izbu sme mali peknú, útulnú, pre štyroch dosť malú, ale čistú. Klíma fungovala nanajvýš tri hodiny denne - aj to večer, kedy nebola potrebná. Zaplatili sme si výhľad na more - to sa oplatilo - bolo krásne! Služby - upratali každý deň, ale wc papier jeden polovičný kotúč na deň pre štyri osoby - takže sme si buď kúpili, alebo chodili pýtať na recepciu. Kartičky na vstup do izby sme museli každý deň utekať prečipovať, niekedy aj trikrát za deň, že ich nemáme dávať k telefónu - ani sme nedávali a aj tak, každý deň sa ospravedlňovali, ale nič nezmenili. Slečna delegátka síce veľmi jemná, milá, ale bez nejakej schopnosti niečo vybaviť či zistiť, neovládala domáci jazyk a domáci mnohí z personálu nevedeli anglicky. Jej odpovede na otázky boli: áno?, neviem... to asi hotel, to som nepočula, to som nevidela, možno......Hotel tak strážený, že hocikto tam mohol prísť kedykoľvek. Vedľajšie komplexy tak prísne strážené, že sa nedalo ani na wc, ani prejsť z pláže na ulicu. Okolo jedálne sa denne obšmietali zanedbané psy a mačky, otravné boli a dve noci aj zavíjali. All inclusive znamenalo víno, pivo a nealko tri druhy zo stroja do plastových pohárov. Bar a malá jedáleň pre all inclusive, len jedna pre tri veľké komplexy - takže tí najvzdialenejší sa dosť nachodili, kým sa došli vôbec napiť. Bar s tekutinami len do 22:00 a to už o 21:30 nám nechceli naliať. Jedlo 11 dní to isté - úplne bez obmeny, našli sa aj chĺpky, pavúk a piesok na šaláte. Taniere a príbory nám brali, len sme na chvíľu prestali jesť, lebo nestačil riad pre toľko ľudí. Žiadne neskoré raňajky sa nekonali, olovrant každý deň - naozaj úplne každý - pizza a keksíky. Všade ticho, žiaden život. Ani cez deň nehrala poriadne hudba. Animácie len pre najmenšie deti. Športové pomôcky ako ping pong rakety, lopta či stroje v herni len platené z hotela. Jeden večer sa hralo bingo v bare, kde NEBOLO all inclusive - takže kvázi donútení si niečo kúpiť. Mali sme aj tri slovenské večere - jeden rozlúčkový pre odchádzajúcich a druhý s harmonikou a aktivity večer. Každý trval do hodinky. Pri bazéne raz doobeda 10 min cvičenie vo vode. O plážovom volejbale, ktorý býval poobede pri prvom komplexe (čiže na druhom konci), sme sa dozvedeli až posledný deň. Veľmi nám chýbali drinky a hlavne aspoň zmrzlina pre deti. Boli sme stáli návštevníci obchodíku na začiatku komplexu, čiže sme kľudne mohli za tie peniaze ísť inde s ultra all inclusive. Čo už. :( Za sedem rokov, čo som naposledy bola v Bulharsku, išlo to dolu vodou....možno zlý výber...

prečítať si celú recenziu
Obzor Beach Resort recenzie

Obzor Beach Resort

Bulharsko - Obzor - Obzor

95% suzib

15.07.2018

Boli sme veľmi spokojní, super dovolenka pre rodiny s deťmi, ktorí hľadajú kľud a pohodu. Čo dávam do popredia je forma ubytovania - apartmán, netlačíte sa s deťmi, hneď pri hoteli bazény a more, nepreplnené pláže. A výborná strava, chutilo aj deťom, aj manželovi, ktorý je v tomto dosť náročný. Avšak podotýkam, boli sme na konci júna, t.j mimo hlavnej sezóny, žiadne návaly turistov. Neviem posúdiť hlavnú sezónu.

prečítať si celú recenziu
Obzor Beach Resort recenzie

Obzor Beach Resort

Bulharsko - Obzor - Obzor

83% Majo

12.09.2017

Dovolenka podľa predstáv. Transfer z Burgasu sa dal vydržať. Ubytovanie bez výhrad, ubytovaní sme boli hneď (záleží, ako rýchlo vystúpite z autobusu). Pláž nemala chybu. Stravovanie - každý si mohol vybrať to svoje. Jediná nevýhoda - odlet na dovolenku v daný deň o 17:00 s príchodom na izbu o 22:30 hod. Návrat z dovolenky s odchodom o 4:30 hod - ukrátení o dva dni z dovolenky.

prečítať si celú recenziu
Paraizo Beach & Paraizo Teopolis recenzie

Paraizo Beach & Paraizo Teopolis

Bulharsko - Obzor - Obzor

83% Ctibor

03.08.2017

Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer z letiska na hotel bezproblémový, trvá asi hodinu. Ubytovanie v krátkom čase, bellboy ochotný. Poloha hotela je vynikajúca, blízko pri mori, výhľad na pláž a more. Ranný východ slnka je neskutočne nádherný. Strava vcelku rôznorodá, chutná, dopĺňanie priebežné. Izby priestranné a čisté. Pláž udržiavaná v čistote, počet ležadiel by mohol byť vyšší. More čisté, pozvoľný vstup. Práca plavčíka na profesionálnej úrovni. Hotel je neďaleko centra mesta a námestia, okolo ktorého je pešia zóna, obchodíky a reštaurácie. Práca a ochota delegátok na veľmi vysokej profesionálnej a ľudskej úrovni. Moje hodnotenie tohto rezortu je viac ako pozitívne.

prečítať si celú recenziu
Obzor Beach Resort recenzie

Obzor Beach Resort

Bulharsko - Obzor - Obzor

86% Daniela Holjenčíková

03.08.2017

Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, lebo je to apartmánový hotel. Transfer z letiska v Burgase trval asi 1,5 hodiny autobusom. Ubytovaní sme boli hneď. Hotel leží priamo na krásnej, širokej a dlhej piesočnatej pláži s mušličkami. Pláž je obsadená len turistami z hotela, preto nie je preplnená, každý si nájde "svoje" ležadlo a slnečník. Do centra mestečka Obzor je to 15 minútová prechádzka.

prečítať si celú recenziu
Obzor Beach Resort recenzie

Obzor Beach Resort

Bulharsko - Obzor - Obzor

60% Rodina s deťmi

21.07.2017

Vhodný pre rodiny s deťmi, pre peknú blízku pláž, ale transfer treba počítať asi 1,5 hod. Nie je to klasický hote, sú to apartmány rôznych majiteľov, a tak sa kľudne stalo, že jednu noc ste boli v inom apartmáne a zvyšok pobytu v inom, hoci v tom prvom sa Vám viac páčilo, museli ste ho opustiť, pretože ten prvý majiteľ sa vrátil. Večer kľud a ticho, do mesta blízko, pešo asi 15 minút chôdze alebo bus 1 leva. All inclusive tu nie je. Vodu a ležadlá na pláži si platíte. Lepšie sa oplatí polpenzia ako all incl. Nie je to klasický hotel a už vôbec nie so 4*.

prečítať si celú recenziu
Obzor Beach Resort recenzie

Obzor Beach Resort

Bulharsko - Obzor - Obzor

60% Adriška

20.07.2017

Hotel nie je pre náročnejších klientov. Veľmi jednoduché, veľa vecí je nutné si nevšímať. Pozor na stravu v hoteli, fakt viac ublíži, ako pomôže. Radšej ponúkať tento hotel bez stravy, kde je možnosť si stravu zabezpečiť vo vlastnej réžii. Pri ponuke ALL INCLUSIVE LIGHT nie je možnosť si nabrať pitnú vodu bez úhrady.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Obzor

HVD Clubhotel Miramar recenzie 96%

HVD Clubhotel Miramar

Bulharsko - Obzor - Obzor

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Hotel Black Sea recenzie 85%

Hotel Black Sea

Bulharsko - Obzor - Obsor

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Casablanca recenzie 80%

Casablanca

Bulharsko - Obzor - Obsor

Kvalita izieb96%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál88%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sunrise All Suites Resort recenzie 80%

Sunrise All Suites Resort

Bulharsko - Obzor - Obzor

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Paraizo Beach & Paraizo Teopolis recenzie 80%

Paraizo Beach & Paraizo Teopolis

Bulharsko - Obzor - Obzor

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Obzor Beach Resort recenzie 78%

Obzor Beach Resort

Bulharsko - Obzor - Obzor

Kvalita izieb89%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál76%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu