Čierne more - sever recenzie hotelov (10)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Luna recenzie

Luna

Bulharsko - Čierne more - sever - Goldstrand

73% Štefan

21.08.2014

Hotel starší, 7 poschodový, potreboval by rekonštrukciu. Izby čisté, upratané, každý deň aj s výmenou uterákov, výhľad na more za príplatok. Strava pestrá, chutná, len raňajky sú stále to isté. More blízko, nepohodlné, dlhé schody na pláž. Personál odmeraný, ale úslužný. Výťahy sú 4, ale väčšinou fungovali len dva.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pautalia recenzie

Hotel Pautalia

Bulharsko - Čierne more - sever -

52% Berdáková P.Veronika

03.08.2014

vsetko bolo dobre ved je to trojhviezdičkový hotel ale jedlo bolo naozaj katastrofa.

prečítať si celú recenziu
Hotel Luna recenzie

Luna

Bulharsko - Čierne more - sever - Goldstrand

60% Sonja

16.07.2014

Hotel Luna pekný, starší, izby čisté, blízko more, strava jednotvárna-každý deň to isté. Personál neochotný, bez úsmevu. Bazén čistý, ale voda studená, deti si tam nemôžu zobrať žiadne väčšie nafukovacie hračky. Žiadne animácie, ani hudba pri bazéne. Veľmi smutný hotel.

prečítať si celú recenziu
Hotel Perla recenzie

Perla

Bulharsko - Čierne more - sever - Zlaté piesky

66% Patrik H.

26.12.2013

Hotel Perla bol príjemný, všade bolo veľa zelene. Areál pôsobil udržiavaným dojmom, bazénová plocha bol čistá a aj voda v bazéne bola čistá a mala príjemnú teplotu. Pred odchodom sme si prečítali viacero recenzií, ktoré strašili pred špinavými hotelmi v Bulharsku. My sme boli spokojní a milo prekvapení, že žiaden hnusný hotel to nebol. Samozrejme, nároky na upratanie sme mali vyššie, ale nebolo to také zlé. Vymenili nám aj uteráky, a keď sa tak nestalo, stačilo si vypýtať. Na pláž to bolo trochu ďalej, trvalo to zopár minút. Bola pekná, piesočnatá a pomerne čistá. Radi sme tu trávili čas. Od hotela sme prešli cez areál a potom ešte pár schodov a boli sme na mieste. Pláž je dosť pekná na to, aby vám stačili len osušky či deka. Za slnečníky a ležadlá sa platil poplatok, ale my sme ich ani veľmi nepotrebovali. Sem tam sme si prenajali slnečník. Ceny nie sú nejaké strašné. Hotel nezabezpečoval animácie ani nejaký špeciálny program. Bol tu relax a pohoda. V areáli bolo stále čo robiť, dalo sa tu športovať, neďaleko sa dala využiť možnosť jazdiť na koňoch, ďalej fitnes, karaoke či aquapark. Personál bol celkom milý, boli priateľskí, ale ich jazykové schopnosti neboli príliš vysoké. Horko ťažko sme sa dohovorili anglicky, bolo to skôr rukami nohami. Strava bola v poriadku, raňajky, obed aj večera sa podávali formou švédskych stolov.

prečítať si celú recenziu
Hotel Luna recenzie

Luna

Bulharsko - Čierne more - sever - Goldstrand

30% roman

07.09.2013

Personal konfliktny, chcu vas zodrat, za vsetko chceli priplatit, neochota na kazdom kroku, slnecniky drahe ako na bora bora, des a hruza, platil som aj za uterak, ktory zhodnotili, ze sa neda vyprat od koly, v Albene je kopa hotelov, co sme skusili a su ovela lepsie.

prečítať si celú recenziu
Hotel Luna recenzie

Luna

Bulharsko - Čierne more - sever - Goldstrand

90% Ivka a Edko

30.08.2013

Pekný hotel, výborná strava - veľa mäsa, šalátov aj desať druhov, každé ráno piekli palacinky - čo ocenili hlavne deti, ovocie, zákusky. Ozaj si dokázal vybrať každý. Mali sme All inclusive, takže sme mohli využívať aj bar pri bazéne. Avšak iba do 20. 00 hodiny, čo je dosť málo. Potom sme si už museli všetko platiť. Viem, že v iných hoteloch je to až do 23. 00. Priamo na pláži bar pre All nie je. Výmena uterákov podľa potreby aj každý deň. Klimatizácia individuálna, takže každý si ju mohol nastaviť podľa svojej potreby. Jedinou chybou boli stále sa kaziace výťahy. Môžem vysoko hodnotiť našu delegátku, pani Valériu H. Bola veľmi ochotná a milá.

prečítať si celú recenziu
Hotel Luna recenzie

Luna

Bulharsko - Čierne more - sever - Goldstrand

90% Peter Romaník

30.07.2013

Výborný hotel, blízko pláže, perfektné jedlo, naozaj strava bola rozmanitá, dalo sa vyberať - ryby, syry, šunky a neustále personál dokladal, môžem len odporučiť, čistota na dobrej úrovni, super ceny v blízkych obchodíkoch. Len wi-fi nie je zadarmo, musíte si zaplatiť 6 leva na deň.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Pautalia

Bulharsko - Čierne more - sever -

85% Jozef R., Zlaté Moravce

03.07.2012

Dobrý, peniaze najlepšie meniť v hoteli a nepite rakiju!!!

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Čierne more - sever

Hotel Pautalia recenzie 71%

Hotel Pautalia

Bulharsko - Čierne more - sever -

Kvalita izieb75%

Intenzita hluku v izbe65%

Čistota izieb85%

Personál70%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Luna recenzie 68%

Luna

Bulharsko - Čierne more - sever - Goldstrand

Kvalita izieb84%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál72%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Perla recenzie 66%

Perla

Bulharsko - Čierne more - sever - Zlaté piesky

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu