Loď MSC Splendida

4363
kapacita
1370
posádka
333,3 m
dĺžka
22,99 uzlov
Rýchlosť
cena od 179
na 4 nocí na osobu

stredomorie
balticke-more
afrika-a-indicky-ocean
S loďou MSC Splendida do najžiadanejších destinácií

Do najžiadanejších destinácií vás zavedie výletná loď MSC Splendida. Prevádzkuje ju spoločnosť MSC Cruises. Ponúka luxusne vybavené priestory, program a zábavu pre všetky vekové kategórie. Počtom pasažierov sa radí k najväčším výletným lodiam.

Loď bola postavená v tradičnom európskom štýle. Na prvú plavbu sa vydala 4. júla 2009. Vo svojom itinerári má tie najznámejšie stredomorské prístavy ako napríklad Barcelona, Marseille, Janov, Neapol, Palermo, Valletta, Pireus, Heraklion, Palma de Mallorca, Benátky, Málaga, Izmir či Marmaris, ale aj Kanárske ostrovy a Mareiru a oblasť Baltského mora a Britských ostrovov.

Inovatívne prepája moderné systémy, ktoré dbajú na úsporu energie a ochranu životného prostredia. Použité boli technológie ako AW T-Advanced Water Treatment, Energy Saving & Monitoring System, Clean Ship 2.

Pri hmotnosti 137 936 ton a dĺžke 333,3 m dosahuje maximálnu rýchlosť 22,99 uzlov. Plaví sa priemernou rýchlosťou 18 uzlov. Priestory sú prispôsobené až pre 4363 pasažierov a približne 1370 členov personálu.

MSC Splendida má 18 palúb, z čoho 14 slúži na ubytovanie hostí. K dispozícii je 1 637 kajút vrátane 43 špeciálnych, ktoré sú určené pre hostí so zdravotným postihnutím alebo so zníženou pohyblivosťou. Zvoliť si môžete z rôznych tipov kajút:

  • vnútorná kajuta bez okna,
  • vonkajšia kajuta s oknom,
  • vonkajšia kajuta s balkónom,
  • apartmány s oknom alebo balkónom.

MSC  Yacht Club je súkromná a súčasne najluxusnejšia časť lode. 5 hviezdičkové služby zahŕňajú ubytovanie v 71 priestranných apartmánov s vlastnou recepciou, reštauráciou, barom, slnečnou terasu s bazénom a vírivkami, exkluzívnym salónikom a nonstop službami komorníka.

Výletná loď sa postará o maximálny komfort, čo sa týka stravovania, programu, športu aj relaxu. Dizajnéri sa zamerali na vizuálnu stránku projektu. Loď sa pýši mimoriadnou škálou tematicky riešených barov a reštaurácií, divadlom The Strand Theatre, kasínom Royal Palm Casino tanečným klubom Club 33 Disco. Ďalej sú tu športové priestory, spa centrum, bazény s vírivkami a šmykľavkami, nákupná zóna, detské priestory, diskotéky, herne, internetový kútik či zdravotné stredisko.

Zábava

Program a aktivity sú pripravené pre všetky vekové kategórie. Spríjemnenie plavby, program a zábavu ponúka divadlo The Strand Theatre s kabaretným vystúpením, 4D kino, galéria, knižnica, internetový kútik, diskotéka pre dospelých aj mladistvých, detské kluby s animáciami, herňa s videohrami, F1 simulátor, kasíno a bowlingové centrum.

Strava

V každom stravovacom zariadení čaká na hostí jedinečný zážitok vďaka tematickému riešeniu. K dispozícii je veľa dizajnérsky riešených barov a reštaurácií.

Vyskúšať môžete niektorú z hlavných reštaurácií - La Reggia Restaurant, Villa Verde Restaurant, L' Olivo Restaurant a Tex Mex Santa Fe Restaurant. Pre hostí MSC Yacht Club je vyhradená reštaurácia Dedicated. Nesmieme zabudnúť na pizzeriu a samoobslužné občerstvenie.

Súčasťou lode je 20 rozličných klubov, barov a kaviarní. Navštíviť môžete hudobný bar, jazzový bar The Purple Jazz Bar, bar pri bazéne, bar vo vstupnej hale, vínny bar, športový bar, zmrzlinový bar alebo kaviareň L´Espresso Coffee Bar. Pre hostí MSC Yacht Club je určený vyhliadkový klub Yacht Clubu Top Sail Lounge.

Ďaľšie služby
  • Zdravotné stredisko
  • Nákupné centrum
  • Konferenčné sály
  • Zmenáreň
  • Kaderníctvo
  • Ponuka fakultatívnych výletov
  • MSC Yacht Club so súkromnými priestormi a nadštandardnými službami
Šport a relax

K dispozícii je pestrá ponuka športových zariadení – bazén so šmykľavkami, krytý bazén, zenový bazén, súkromný bazén pre MSC Yacht Club, bežecká dráha, squashový kurt, priestory pre basketbal, tenis, moderne vybavená posilňovňa. Organizujú skupinové cvičenia ako joga a strečing.

V MSC Aurea Spa si môžete oddýchnuť a nechať sa rozmaznávať balijskými masážami, thalassoterapiou, kozmetickými procedúrami, v tureckých kúpeloch, saune, vírivke a soláriu. Na najvyššej palube sa dá v súkromí a pohodlí opaľovať, relaxovať a kochať sa úžasným výhľadom.

Pre deti
  • 4D kino
  • F1 simulátor
  • Detské ihrisko s bazénikom
  • Cukráreň La Caramella
  • Diskotéka pre tínedžerov
  • Teens Club
  • Miestnosti pre deti s videohrami
Aktivity na lodi
Divadlo
Knižnica
SPA centrum
Fitness
Detské herne
Kasíno
Diskotéka
4D kino
Bowling
Squach
Galéria
Nákupná galéria
F1 simulátor