Loď MSC Sinfonia

2679
kapacita
721
posádka
274,9 m
dĺžka
20,1 uzla
Rýchlosť
cena od 369
na 5 nocí na osobu

stredomorie
Tradičné spracovanie s dôrazom na detail

Klasický európsky dizajn inšpirovaný hudbou najznámejších európskych skladateľov. Tradičné spracovanie s dôrazom na detail. To je výletná loď MSC Sinfonia. Prevádzkuje ju spoločnosť MSC Cruises. Príjemnú plavbu zažijú hostia všetkých vekových kategórií.

V roku 2002 vyrobila francúzska lodenica loď MS European Stars pre dnes už neexistujúcu spoločnosť Festival Cruises. Prvýkrát na more vyplávala 25. apríla 2002. Od roku 2004 je vlastníctvom spoločnosti MSC Cruises. Dnes sa plaví pod novým názvom MSC Sinfonia.

V letnom období sa plaví po Baltskom mori z Kodane a Warnemünde/Berlin. Zvyšnú časť roka pôsobí vo východnom Stredomorí. Plavby začínajú v Janove a Ríme. Sporadicky sa plaví aj na Kanárske ostrovy.

Pri dĺžke 274,9 m a hmotnosti 65 542 ton je schopná dosiahnuť maximálnu rýchlosť 20,1 uzla. Plaví sa priemernou rýchlosťou 18,5 uzla. Skladá sa z trinástich palúb. Priestory lode sú určené pre 2679 hostí a 721 členov posádky.

Výletná loď poskytuje ubytovanie na 9 palubách. K dispozícii je 980 rôznych kajút vrátane špeciálne upravených pre hostí so zdravotným postihnutím alebo so zníženou pohyblivosťou. Zvoliť si môžete z rôznych typov kajút:

  • vnútorná kajuta bez okna,
  • vonkajšia kajuta s oknom,
  • apartmány s balkónom.

MSC Sinfonia má pre návštevníkov pripravené priestory na športovanie, relaxovanie a zábavu. Na lodi sa nachádza divadlo, kino, knižnica, internetový kútik, herne, detské ihriská, diskotéky pre dospelých aj tínedžerov, bazény s vírivkami, kúpeľné centrum, solárium, športové centrum, golfový simulátor, nákupná zóna, miestnosť s videohrami a množstvo stravovacích zariadení, barov, salónikov a kaviareň.

V roku 2015 prešla prestavbou vrámci programu Renaissance. Pribudli nové priestranné kajuty s balkónom a panoramatickým výhľadom, 319 m² tanečno-hudobných priestorov, nové ihriská pre deti, atrakcie vo vodnom parku a zväčšilo sa spa centrum.

Zábava

Moderné reinterpretácie známych hier a koncerty klasickej hudby si hostia môžu pozrieť v divadle Teatro San Carlo Theatre. Kapacita divadla je 557 divákov. Len na rezerváciu.

Plavbu si môžete spestriť aj návštevou nákupného centra, kina, kasína Sanremo Casino, kartovej miestnosti, knižnice, internetového kútiku, miestnosti s videohrami Galaxy Video Games Arcade, diskotéky pre dospelých v Pasha Club Disco & Nightclub alebo 9-jamkového simulátoru mini golfu.

Pre deti a mládež sú pripravené rozprávkové ihriská v spolupráci s firmami Chicco, LEGO a Namco®, atrakcie v zábavnom vodnom parku, detský kútik Pinocchio a diskotéka pre tínedžerov The Planet Club, kde sa organizujú aj tanečné kurzy.

Strava

Na lodi nájdete 2 hlavné jedálne a mnoho ďalších stravovacích zariadení, klubov a barov.

Skúsiť môžete menšiu reštauráciu Il Covo Restaurant, kde sa podávajú výlučne večere alebo veľkú jedáleň Il Galeone Restaurant, kde sa servíruje strava po celý deň. Okrem toho je na lodi reštaurácia Caffe Del Mare Restaurant, ktorá prepája stravovacie zariadenie s barom, grilom a pizzeriou pod holým nebom a samoobslužná bufetová reštaurácia La Terrazza Restaurant.

Ponuka barov, klubov a salónikov je pestrá. Skúsiť môžete tradičnú anglickú krčmu Shelagh’s House Pub, kokteilový bar Manhattan Lounge & Bar, hudobný bar Buddha Bar, bar s veľkým výberom kvalitnej kávy Cafe Le Baroque, Capri Bar, zmrzlinový bar a Sinfonia Lounge & Bar so živou hudbou, kabaretnými predstaveniami, ktorý usporadúva aj lekcie tanca. Pre milovníkov cigár je vyhradený fajčiarsky salónik  Ambassador.

Ďaľšie služby
  • Zdravotné stredisko
  • Nákupné centrum
  • Konferenčné sály
  • Ponuka fakultatívnych výletov
Šport a relax

Športové centrum umožňuje návštevníkom zahrať si basketbal, volejbal, shuffleboard, tenis a futbal.  K dispozícii je aj telocvičňa s aerobik štúdiom a joggingová dráha. Kvalifikovaní inštruktori ponúkajú hodiny spinningu a vodného spinningu, aerobiku, pilates a vypracujú vám aj kondičný plán na mieru.

Bazénový areál Le Piscine Pool Area sa skladá z dvoch oddelených bazénov so slanou vodou. Nájdete tu aj dve vírivky, ležadlá a občerstvenie. Relaxačná zóna výlučne pre dospelých disponuje slnečnou terasou a soláriom.

Kúpeľné centrum MSC Sinfonia Aurea Spa poskytuje množstvo relaxačných a kozmetických procedúr. Skúsiť môžete sauny, turecké kúpele, thajské masáže, masáže lávovými kameňmi a aromaterapiu. Súčasťou wellness centra je aj kaderníctvo, salón krásy, manikúra a pedikúra.

Pre deti
  • Baby Club Chicco (0 - 3 roky)
  • LEGO Junior Club (7 - 11 rokov)
  • LEGO Mini Club (3 - 6  rokov)
  • Young Club (12 - 14 rokov)
  • Teens Club (15 - 17 rokov)
  • Virtuálny svet hier pre tínedžerov
  • Vodný park pre deti Doremi Spray Park
Aktivity na lodi
Divadlo
Knižnica
SPA centrum
Fitness
Karaoke
Detské kluby
Kasíno
Nákupná galéria
Diskotéka
Golfový simulátor
Mini golf
Tenis