Loď MSC Armonia

2679
kapacita
721
posádka
274,9 m
dĺžka
20,1 uzla
Rýchlosť
cena od 299
na 3 nocí na osobu

stredomorie
juzna-amerika
plavby-okolo-sveta
Prepojenie komfortu a elegantného talianskeho štýlu

Prepojenie komfortu a elegantného talianskeho štýlu ponúka výletná loď MSC Armonia. Prevádzkuje ju spoločnosť MSC Cruises. Patrí k menším lodiam s komornou atmosférou.

Postavená bola v roku 2001 ako loď MS European Vision pre dnes už neexistujúcu spoločnosť Festival Cruises. Od roku 2004 je vlastníctvom spoločnosti MSC Cruises. V tomto roku absolvovala aj prvú plavbu pre novú spoločnosť.

Plaví sa do stredomorských prístavov ako napríklad Dubrovník, Korfu, Piraeus, Santorini, Argostoli, Ancona, Cagliari, Venice, Valletta, Kotor, Barcelona, Málaga, Palma de Mallorca, La Goulette a do prístavov v Atlantickom oceáne vrátane Buzios, Recife, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Salvador, Santos, Las Palmas a Funchal.

Pri hmotnosti 65 542 ton a dĺžkou 274,9 m dosahuje priemernú rýchlosť 18 uzlov. Dosiahnuť môže až rýchlosť 20,1 uzla. Priestory sú prispôsobené pre 2679 cestujúcich. O pohodlie dovolenkárov sa stará 721-členná posádka.

Loď pozostáva z 13 palúb, z toho 9 je prispôsobených pre cestujúcich. K dispozícii je 976 kajút vrátane špeciálne upravených pre hostí so zdravotným postihnutím alebo so zníženou pohyblivosťou. Zvoliť si môžete z rôznych tipov kajút:

  • vnútorná kajuta bez okna,
  • vonkajšia kajuta s výhľadom na more,
  • apartmán s balkónom.

MSC Armonia má pre svojich návštevníkov pripravené početné stravovacie zariadenia, bary, kaviarne, zábavné centrá a programy pre všetky vekové kategórie, vodný svet a bazény, športové priestory, kúpeľné centrum, solárium, priestory pre deti a mládež, nákupné centrum, divadlo, konferenčné priestory a zdravotnícke zariadenie.

V roku 2004 prešla veľkou prestavbou vrámci programu Renaissance Program. Pribudli priestranné kajuty s balkónom s panoramatickým výhľadom, hracie priestory pre deti, vodný svet, kajuty pre handicapovaných hostí, hudobno-zábavné priestory, reštauračné zariadenia a rozšírili sa aj priestory spa centra.

Zábava

Najväčším lákadlom je divadlo The La Fenice Theatre s modernými reinterpretáciami tradičných hier. Vstupy na predstavenie sú výlučne na rezerváciu. Učiniť tak môžete na recepcii lode alebo online.

V spolupráci so spoločnosťami Chicco, LEGO a Namco® boli vytvorené tematicky riešené ihriská pre deti v rôznych vekových kategóriách vrátane rozprávkového sveta a zábavný vodný svet.

Zabaviť sa môžete aj v priestoroch s internetovým pripojením a videohrami, kasíne, diskotékach pre dospelých a oddelených pre mládež, v kartovej sále, knižnici alebo vyraziť do nákupného centra.

Strava

Loď disponuje viacerými reštauračnými zriadeniami – hlavná reštaurácia, pizzeria, talianske reštaurácie Eataly Restaurant a Ristorante Italia, pizzeria a bar La Locanda Pizzeria Wine Bar, francúzko-talianska reštaurácia L’Etoile, čínska reštaurácia Shanghai, japonský sushi bar Kaito Sushi Bar, mexická Tex Mex el Sombrero Restaurant, ázijská Oriental Plaza, Galaxy Lounge a samoobslužné pulty s občerstvením.

K dispozícií je aj niekoľko barov. Nechýba tradičná anglická krčma, bar v štýle dediny, bar vo vstupnej hale, hudobný bar, bar pri bazéne a zmrzlinový bar. Na lodi nájdete aj špeciálne vyhradenú miestnosť pre milovníkov cigár alebo útulnú kaviareň.

Ďaľšie služby
  • Zdravotné stredisko
  • Nákupné centrum
  • Konferenčné sály
  • Ponuka fakultatívnych výletov
  • Tematicky riešené ihriská pre rôzne vekové kategórie a rozprávkový svet
Šport a relax

Ponuka športových možností je pestrá. Na lodi sa nachádzajú priestory pre basketbal, tenis, minigolf a shuffleboard. Kvalifikovaní inštruktori vo fitnescentre organizujú hodiny jogy či salsy a taktiež poskytujú poradenstvo o nutričných hodnotách stravovania. Okolo slnečnej terasy je postavená joggingová dráha.

Na lodi je vybudovaný komplex bazénov s vírivkami. Okolie dopĺňajú relaxačné kreslá, kde sa dá príjemne oddychovať a opaľovať. Zábavu s kúpaním spája zábavný vodný park so 120 metrov dlhým toboganom Vertigo Waterslide.

Oddych a relax s masážami, saunu, parný kúpeľ a vírivky nájdete v  kúpeľnom centre MSC Aurea Spa. Ponúka tiež služby kaderníckeho salónu vrátane vlasových a  kozmetických služieb.

Pre deti
  • Baby Club Chicco (0 - 3 roky)
  • LEGO Junior Club (7 - 11 rokov)
  • LEGO Mini Club (3 - 6  rokov)
  • Young Club (12 - 14 rokov)
  • Teens Club (15 - 17 rokov)
  • Vodný park pre deti Doremi Spray Park
Aktivity na lodi
Divadlo
Kasíno
SPA centrum
Detské kluby
Galéria
Diskotéka
Kino
Nákupná galéria
Internetová kaviareň
Minigolf
Vodný park pre deti
Fitness
Knižnica