Turecko Turecko
Turecko, Side, Cengerköy Turecko, Side, Cengerköy

Cenger Beach Resort & Spa recenzie 

Cenger Beach Resort & Spa recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Side, Cengerköy Turecko, Side, Cengerköy
Teplota vzduchu: 15 °C
Teplota vody: 16 °C
Pláž: 150 m
Centrum: 15 km
Nákupné možnosti: 0 m
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 1:45 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 42 %
Poloha 50 %
Šport a zábava 57 %
Izby 70 %
Strava 68 %
Personál 70 %
Mária
Termín pobytu: Oct 2022 Recenzia pridaná 25.10.2022 Prečítané 0-krát
55 %
Hotel nie je pre veľmi náročných, ale pomer cena a kvalita vyhovuje. Hotel zodpovedal fotografiám a predchádzajúcim recenziám. Izby priemerné, žiaden luxus ale čisté. Upratovalo sa každý deň a menili uteráky. Strava dobrá, obsluha milá. More len pre dobrých plavcov. Situovaný je ďaleko od nejakého centra, ale ak chcete len oddychovať, tak sa dá, lebo je tam zo všetkého niečo. Zábava, animácia, bazény, fitko, spa, obchodíky. Nabudúce by som išla asi skôr, lebo v októbri sme vychytali 2 daždivé dni. Čítať celú recenziu
666mahony
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 28.09.2017 Prečítané 2558-krát
60 %
Hotel je pekný a čistý, chýbala zapnutá klimatizácia v priestore recepcie - vstupnej hale. Priestor okolo hotela veľmi biedny, žiadna zeleň. Okolo bazéna malá trávnatá plocha. Výhľad na more zo žiadneho miesta z hotela. Výhľad prekrýva novopostavený hotel. A to má hotel 5 podlaží nad vstupnou halou a 2 pod vstupnou halou. Strava - polotovary (vypráž. rezne, nugety), mleté mäso. Výber slabý. Alko a nealko nápoje super, avšak Slovákom, Čechom, Poliakom nalievali do plast. pohárov. Rusom a Nemcom do skla. Káva vynikajúca. Dezerty boli super. Ovocie na túto krajinu chabé. Jablká a hrušky máme aj na Slovensku. Poniektorí z personálu otravní, dotieraví k ženám. More bolo úžasné, ležadlá veľakrát obsadené. Zostával pobyt pri bazéne. Bazén pekný, udržiavaný. Animátori super. Asi všetko. Čítať celú recenziu
Janulik
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 09.08.2016 Prečítané 1777-krát
70 %
Hotel hodnotím pozitívne, pekný nový a izby boli pekne a vždy upratané. Transfer z letiska na hotel trval strašne dlho - 80 minút, nakoľko sme mali so sebou malé dieťa, tak to bolo únavne. Areál hotela v celku fajn, len naokolo je už postavený ďalší hotel a čo sa týka bazénov, sú silno chlórované. Pre deti tam je mini klub, ktorý má otváracie hodiny, nedá sa tam byt stále s deťmi a pri bazénoch je šmykľavka, ktorá je o ničom, nedá sa na nej vôbec šmýkať. Čítať celú recenziu
Jozef N.
Termín pobytu: Oct 2015 Recenzia pridaná 04.11.2015 Prečítané 1032-krát
95 %
Pre nas bola dovolenka dokonala, obavali sme sa pocasia, ale 30 stupnov bolo kazdy den a to sme boli v oktobri. Boli sme uz v Turecku 2x, takze sme vedeli do coho ideme. Cestovali sem aj pookoli miestnimy busmi a bez problemov. Odporucam, ale zamenit peniaze na turecke, inak vsade dostanete prirazku aspon 20%. Hotel aj plaz je presne ako na fotkach, na dobrej urovni. Mozme vytknut len 2 veci tejto dovolenke a to rozostavany hotel oproti Cenger rezortu a posunuty odlet lietadla z Turecka takmer o 10 hodin skor co nam velmi nevyhovovalo, pretoze sme uz muselli na letisko odchadzat o 3 hodine rano, Vraj ma na to prepravna spolocnost narok, Je to vsak neprijemne zistenie obzvlast den pred odchodom. Čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 01.07.2015 Prečítané 1069-krát
70 %
Dovolenka bola v celku vydarená, hotel čistý, izby vždy poriadené, ale nie vyriadené, ako by sa patrilo na 5* hotel. Strava, priestor okolo hotela bol dobrý, bazén perfektný a aj na pláži, ležadlá boli vždy dostupné. Animátori slabí, vstup do mora zlý, po 2-3 m prudký zraz dole do hĺbky 2m. Pred samotným hotelom rozostavaná stavba, o ktorej pri kúpe nebola ani zmienka, našťastie na nej nerobili. Hotel je priamo pri frekventovanej diaľnici. Čítať celú recenziu
Kika
Termín pobytu: Apr 2013 Recenzia pridaná 03.02.2014 Prečítané 2750-krát
63 %
Hotel bol fajn, krajina je veľmi pekná, o areál sa starali zamestnanci veľmi dobre. Celkovo dovolenka dopadla skutočne dobre. Dôležité bolo, že sme si oddýchli. Služby boli v pohode. Zamestnanci boli príjemní, s ich prácou sme boli spokojní, dalo sa na nich obrátiť. Niektorí nezvládali komunikáciu v angličtine, čo nám niekedy komplikovalo situáciu, ale rukami nohami sme to zvládli. Pláž bola piesočnato - kamenistá. Bola celkom čistá. Voda v mori – fajn, príjemná. Rezort je nový. Dá sa vyraziť na výlety do Side alebo Alanye. Strava bola veľmi chutná. Mali sme toho veľa na výber. Stále tu boli k dispozícii čerstvé šaláty a veľa druhov. Veľmi dobre sme sa najedli. Nápoje boli miestne, trochu iné, než sme zvyknutí, ale bolo to v poriadku. Vo večerných hodinách začalo pribúdať odpadkov, ale to by sme nepripisovali chybe tohto miesta, ale nevychovaným ľuďom. Pri hoteli je pomerne rušná cesta a steny nie sú až tak hrubé, takže sme počuli viac, než sme chceli. Hotel by mal zapracovať na animáciách, bolo ich málo a ich kvalita slabšia. Fitness nebolo také, ako sme videli na fotkách. Nie je v ňom ani len klimatizácia. Čítať celú recenziu