83%
Hodnotenie

Venosa Beach Resort & Spa recenzie 

  • Turecko
  • Kusadasi & Didyma
  • Didim - Venosa Beach
20 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 87 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 75 %
Izby 83 %
Strava 87 %
Personál 85 %
83%
Celkové hodnotenie
86 recenzií
Ingrid
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 10.08.2014 Prečítané 1001-krát
87 %
Krasny hotel, vsetky izby su s vyhladom na more, ochotny a slusny personal. Prostredie je nadherne, neustale udrziavane. Plaz je piesocnato-kamenista, more ciste. Pre deti program s animatormi (Richard a Sarah), velmi sikovni. Urcite doporucujem tento hotel hlavne pre rodiny s detmi. Bola to pre nas zatial najlepsia dovolenka. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.08.2014 Prečítané 981-krát
87 %
Dovolenka úplne super, určite sa sem ešte vrátim. Hotel priamo na pláži, prejdete cca 50m a ste pri bazénoch. Nemám čo vytknúť. Lepšiu dovolenku som ešte nezažila. Jedno, čo môžem ale vytknúť sú animátori, tí by sa potrebovali zlepšiť a viac zapájať dovolenkárov do programov. Ale inak nie je čo dodať. Nákupné možnosti aj v hoteli a potom na promenáde v meste Didim, ktoré je vzdialené cca 10 min miestnym autobusom. čítať celú recenziu
Izabela
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 1032-krát
97 %
Hotel je výborný aj pre rodiny s deťmi, vynikajúce slovenské aj medzinárodné animácie, čistá pláž, pozvoľný vstup do mora, vzdialený jednu hodinu od letiska, ubytovanie hneď, kúsok od centra, veľký čistý hotel aj izby, bohatá strava od rána až do polnoci aj pitný režim, bohatý večerný program, minidisco, program pre dospelých aj živá hudba. čítať celú recenziu
jaroslava
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 1291-krát
100 %
Boli sme s manzelom a boli sme nadmieru spokojni, som rada, ze som vyuzila ponuku ck, jednoznane naj cestovka. Hotel velmi dobre vybaveny, ciste a priestranne izby s krasnym vyhladom, mily a usluzny personal, skveli, usmievavi animatori, ktori boli vzdy ochotni aj pomoct a poradit /SARA a RICHARD/, fundovana delegatka Kristina a k tomu ciste more, vyborna strava v podstate az do polnoci, bar nonstop, prijemna atmosfera, urcite sa tam chceme vratit. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 27.07.2014 Prečítané 1066-krát
83 %
V Turecku sme dovolenkovali prvýkrát. Transfer z letiska trval asi hodinu, cesty boli prázdne a počas celej jazdy sa nám prihováral delegát, ktorý nás čakal na letisku. Taktiež pomáhal i s ubytovaním. Prišli sme ráno a hneď sme mali pripravené izby. Hotel a celý areál bol úžasný, výhľad nesklamal, reštaurácie a bary na dobrej úrovni. Bazény čisté, pláž pekná, piesok premiešaný s jemnými kamienkami, voda v mori plytšia, čistá. Výborná spolupráca animátorov aj s dídžejom, ktorí robili každý deň šou. Možnosť využitia vodných športov aj výletov. Pre tých, ktorí radi nakupujú a majú radi rušnú prímorskú atmosféru, odporúčame navštíviť neďalekú pešiu promenádu popri mori, na ktorú sa dostanete za pár lír autobusom, ktorý v pravidelných 10-15min. intervaloch prichádza ku hotelu. Boli sme veľmi spokojní. čítať celú recenziu
Renáta
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 1402-krát
70 %
S hotelom ako takým sme boli celkom spokojní, veľká výčitka a nepríjemné prekvapenie - v celom hoteli ani 1 kávovar na espresso. Čiže, pokiaľ ide o kávu - jedna veľká katastrofa. K dispozícii len káva z automatov. Pre 5 hviezdičkový hotel absolútne neprípustné. Veľkým plusom krásny výhľad. čítať celú recenziu
Emilly
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 1148-krát
90 %
S dovolenkou sme boli maximálne spokojní. Ubytovali nás hneď po príchode /2 autobusy Slovákov/, izby sú veľmi pekné, nikto sa nesťažoval. Strava rozmanitá, skutočne si každý mohol vybrať. Denne grilované jedlá-ryby, morka, kačica, rôzne ich špeciality zo zeleniny, suši, koláče, zmrzlina. Dostatok miest na sedenie v reštike i v baroch. Tiež ležadiel na pláži i pri bazéne. Napriek tomu si ľudia chodili ráno obsadiť, ak chceli konkrétne miesto. Na výlete s CK sme boli večer na bazáre - strata času. Večer končil v obchode s kožou, kde nikto nič nekúpil. Dobrý je výlet loďou do Bodrumu. Pláž je pekná, okolo palmy, kvitnúce oleandre, výborný plážový bar aj automat na kávu a nápoje priamo pri ležadlách. More je však pomerne plytké a bez vĺn. Na výlete s CK sme boli večer na bazáre - strata času. Večer končil v obchode s kožou, kde nikto nič nekúpil. Dobrý je výlet loďou do Bodrumu. čítať celú recenziu
Patiens
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 12.07.2014 Prečítané 1392-krát
90 %
Vynikajúce služby v hoteli, fantastická strava, výborná pláž, nájdu si tam svoje miesto aj starší aj mladší a deti. Možnosť výletov, všetko je blízko, nemuseli sme na výlety cestovať v noci. Od letiska hodinka a štvrť do hotela. Hostia prevažne Angličania a Škóti, zopár Bulharov a Ukrajincov. Celkovo to hodnotím - výborne, v Turecku sme boli aj na iných miestach, toto bolo zatiaľ najlepšie. A nádherný výhľad na more z balkóna. čítať celú recenziu
Katka R.
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 04.12.2013 Prečítané 1859-krát
100 %
Mensi, pekny a velmi prijemny hotel (hotel je krajsi zvnutra ako zvonku). Izba bola krasna s vyhladom na more. Strava vynikajúca a ponuka pestra. Personal ochotny a usmiaty. Tento hotel a celkovo dovolenku odporucam. Hned by som sa vratila! čítať celú recenziu
oto
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 27.09.2013 Prečítané 1634-krát
83 %
S hotelom a sluzbami max. spokojnost, avsak nastal problem, ktory nam celkovy dojem z inak vybornej dovolenky pokazil. 1. den dovolenky odlet 17. 35, cize jeden dovolenky premarneny, navyse nas ubytovali az po 24. 00. Posledny den dovolenky bol planovany /v pokynoch na cestu/ na 21. 40, ale c. ho zmenila na 08. 40, co nam dali vediet den pred odletom okolo 12. 00 vhodenim listka pod dvere izby, cize dalsi den dovolenky premarneny + cast noci, lebo sme museli vstavat okolo 03. 30, takze nasa dovolenka 11/10 sa zmenila na 9/9. Ck ma obrala o 2 dni dovolenky. čítať celú recenziu
Mirka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 31.08.2013 Prečítané 2160-krát
97 %
Hotel je úžasný... nový, krásny, izby všetky s výhľadom na more na malom balkóniku, kde sú stoličky a stolík pre fajčiarov:-). krásny plavecký bazén, hotel je hneď pri mori :-). Prišli sme v noci, ale hneď nás ubytovali, wifi pripojenie je najlepšie vonku alebo na balkóne. čítať celú recenziu
Jan Vrána
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 25.08.2013 Prečítané 1372-krát
97 %
Elegantný, moderný, dobre vybavený hotel, všetky izby s výhľadom na more. Pekne riešená úprava okolia - palmy, pínie, kvety. Všade vládne až sterilná čistota. Žiadne dodatočné poplatky za lehátka a pod. Po celý deň možnosť nájsť voľné lehátko. Nádherné čisté a kľudné more. Príjemný, ochotný, úslužný, avšak nevtieravý personál, vždy pripravený vyhovieť. Pomerne slabá znalosť angličtiny u personálu všeobecne, avšak dá sa dorozumieť. Výborná strava, aj keď vzhľadom na krajinu chýbajú jedlá z bravčového mäsa. Jednoznačne je to miesto, kde sa rád vrátim stráviť opäť dovolenku. Destinácia je výhodná aj z hľadiska doby letu - okolo ničo málo cez 2 hodiny. čítať celú recenziu
Bea
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 10.08.2013 Prečítané 1480-krát
90 %
Hotel je naozaj krásny. Izby sú čisté, veľmi pekne zariadené s výhľadom na more. Personál ochotný, snaživý a milý. Tento hotel bol naozaj zážitok a určite by som dovolenku v ňom odporučila každému. Situovaný je asi 4 km od mesta, ale bez problémov je možné sa do mesta (aj z mesta) dostať miestnym autobusom, ktorý premáva cca každých 15-20 min. Počas celého dňa bolo v hoteli možné zúčastňovať sa na programe organizovanom animátormi (rôzne športy, súťaže. Strava bohatá a chutná. Tento hotel bol skvelá voľba. čítať celú recenziu
Fero Feromartin
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 1643-krát
80 %
Výborná dovolenka , vďaka novému hotelu a prostrediu. Trochu ma sklamalo pobrežie, pláž. Večerný život v hoteli je mizivý a drahý. Pláž je trochu pichľavá od drte , z ktorej je urobená. Hotel je krásny, nový, aj personál sa snaží, ale stále nestíha na 100 0%. čítať celú recenziu
Magdaléna F.
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 24.07.2013 Prečítané 1910-krát
100 %
Tento hotel môžem vrelo odporúčať, aj keď sa nám naskytol ako výhodná Last minute ponuka a trocha nás odrádzalo, to že sa nachádza na menej známej Egejskej riviére, nakoniec to bola naša najlepšia dovolenka, akú sme doposiaľ absolvovali. Hotel je 3 roky starý, a preto je zatiaľ vo výbornom stave. Izby sú pekné, čisté, priestranné s výhľadom na more. Strava výborná, rozmanitá, určite si každý nájde "to svoje" a obsluha v jedálni je skvelá :)Okolie hotela je pekne upravené a čisté, pláž taktiež. V hoteli celkovo je veľa personálu, ktorí sa stará o čistotu vo vnútri i vonku. Za super dovolenku vďačíme aj delegátke Kristýne Němcovej, ktorá bola skvelá a aj počas fakultatívnych výletov (Efez, Pamukkale). Nás zásobovala množstvom zaujímavých informácií o daných lokalitách a o Turecku celkovo. Jednoducho - úžasná dovolenka ;) čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 16.05.2013 Prečítané 3832-krát
93 %
Hotel je krásny, nový, moderný. S ubytovaním, stravou, plážou a službami sme boli spokojní. Všetky izby sú s výhľadom na more. čítať celú recenziu