87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
 Spojené Arabské Emiráty, Fujairah, Al Aqah Beach  Spojené Arabské Emiráty, Fujairah, Al Aqah Beach

Miramar Al Aqah Beach Resort recenzie 

Miramar Al Aqah Beach Resort recenzie 

5:30 h
26 °C
26 °C
25 °C
cca 2:15 h
cca 2:15 h
778 €
778 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 91 %
Poloha 73 %
Šport a zábava 78 %
Izby 90 %
Strava 87 %
Personál 93 %
87%
Celkové hodnotenie
172 recenzií
Nikola
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 24.08.2019 Prečítané 36-krát
100 %
Dokonalý! Od začiatku pobytu až po posledný deň sa nenašla ani jedna jediná chybička, ktorá by sa dala vytknúť (a to si myslím, že patríme k náročnejším klientom). Od letiska je síce vzdialený cca 2,5 hod, ale stojí to za to! Na hotel sme prišli v noci, ubytovaní sme boli hneď, hneď nás ponúkli čajom s na izbe nás už čakala nachystaná večera. Areál hotela tvorí nádherná a udržiavaná záhrada, cez ktorú sa hneď dostanete k pláži, ktorá je úžasná. More každý deň s vlnami a voda príjemná, osvieži aj v tých najväčších horúčavách. Služby taktiež na 1* či už na pláži, pri bazéne, alebo v hoteli. Personál neskutočne milý a splnil by Vám aj modré z neba, rozmaznávali nás od prvej chvíľky. Táto dovolenka predčila všetky naše očakávania! Čistota taktiež na výbornú! čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 20.07.2019 Prečítané 100-krát
100 %
Krásny hotel pozostávajúci z hlavnej budovy a vedľajších častí, v ktorých sú všetci ubytovaní. Hotel zodpovedá 5* či už svojim vybavením, alebo personálom, ktorý ho tvorí. Ešte nikde som sa nestretla s tak úctivým, ochotným a usmiatym personálom ako práve tu. Rezort je veľký, krásny, čistý. Je vhodný aj pre deti, nakoľko sa tu okrem detských animácii nachádza aj kopec atrakcií pre deti. Animátori boli skvelí a bavili dovolenkujúcich celý deň. Strava - úplne skvelá, myslím, že si príde každý na svoje. Každý deň rôzne druhy mäsa - hovädzie, jahňacie, kuracie, ryby, obrovské množstvo ovocia a zeleniny, dva druhy polievky na obed aj večeru, výborne sladkosti a koláče, 100% džúsy, pepsi, mirinda, miešané nápoje, všetko, na čo si zmyslíte. Jediné maličké mínus je dlhy transfer z letiska v Dubaji, cca 2,5 hodiny. Oceán je prekrásny. Jemný svetlý piesok vytvára dojem exotiky, súkromná hotelová pláž je udržiavaná a čistá. Podotýkam, ide o otvorený oceán, kde sú vlny na dennom poriadku (niekedy aj silné). Nám to nevadilo, ale boli rodiny s deťmi, ktoré si to až tak neužili. A ešte aby som nezabudla na veľmi dôležitú informáciu, TEPLO! Emiráty sú celoročná destinácia, no v júli je tam cca 38 a viac stupňov, no pri 70% vlhkosti je pocitová teplota ďaleko vyššia. PS: Dubaj je nádherný, ten treba nielen vidieť, ale aj zažiť. čítať celú recenziu
ReniK
Termín pobytu: Oct 2018 Recenzia pridaná 15.11.2018 Prečítané 546-krát
90 %
Krásny hotelový komplex, priamo na pobreží Indického oceánu :), v okolí pohorie Al Hajar, mne osobne sa takýto kontrast páči. Hotel patrí do siete Iberotel - čo je zárukou kvality. Izby čisté - pekné, strava - každý si nájde to "svoje". Veľká, široká pláž... čo viac si asi priať. My sme boli ako pár, ale kľudne by som ho doporučila aj rodinám s deťmi :). čítať celú recenziu
Gabriela
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 18.08.2017 Prečítané 1323-krát
95 %
Cestovanie, transfer: FlyDubai je nízkonákladovka, sedadlá v lietadle nie sú veľmi komfortné. Jedlo a nápoje sú už len za poplatok (teplé jedlo sa pred-objednáva pri zakupovaní letenky). Na cca 6 hodinový let je teda potrebné si zobrať niečo na občerstvenie na palubu. Transfer z letiska (autom) bol rýchly, namiesto odhadovaných 2,5h, trval iba hodinu - slabá premávka, keďže sme vyrazili z letiska o 23:00. Delegáta z FTI sme aj napriek dohodnutému stretnutiu nevideli počas pobytu ani raz, nakoľko sme jeho služby nepotrebovali, ani nám nechýbal. Počasie, oceán: August extrémne teplý, s vysokou vlhkosťou, čo nám však vôbec neprekážalo :-) K oceánu je v letných mesiacoch vhodné chodiť až podvečer (po 17:00), inak hrozí solídne spálenie nôh od horúceho piesku. Oceán skvelo vyhriaty, vlny občas silnejšie. čítať celú recenziu
Aďa
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 24.02.2015 Prečítané 1277-krát
83 %
Rozmaznávali nás počas celého pobytu v hoteli. Mali sme absolútne pohodlie, tomu sa hovorí dovolenka na úrovni, no krása, bude na tento hotel dlho a s láskou spomínať. Hotel odporúčam aj tým najufrfľanejším cestovateľom, služby sú na vysokej úrovni a hneď po príhode sa vás ujme personál, pomerne fajn vás ubytujú. Čakala nás pekná izba, zaliata slnkom, priestranná, útulná, stále stopercentne uprataná, ustlaná a doplnená. Hotel zvonku i z vnútra fantastický, všetko domyslené, krásne, bazén topka, pláž nezabudnuteľná, čistučká, hotel je postavený vlastne priamo pri pláži, horúci piesok sa pekne zvažoval do vody, more teplé, niet čo dodať. Myslím, že dovolenka je to skvelá, odporúčam, jedna z najlepších. Snáď jediné mínus boli ceny, tie sú dosť vysoké pre Slováka. To sa ale dá čakať, keďže dovolenka stojí hodne. A aby som nezabudla, sú tu super podmienky nielen na kúpanie a šantenie vo vode, ale aj na potápanie. Šnorchovanie bolo super, ale aj profi sa dá zabezpečiť. Inak na pláži sú štandardné vodné atrakcie, ale ako som už vravela, ceny všetkého navyše sú vysoké. čítať celú recenziu