Omán Omán
Omán, Omán, Salalah Omán, Omán, Salalah

Fanar Hotel & Residences recenzie 

Fanar Hotel & Residences recenzie 

Omán Omán
Omán, Omán, Salalah Omán, Omán, Salalah
Teplota vzduchu: 32 °C
Teplota vody: 29 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 13 km
Nákupné možnosti: 0 m
Dĺžka letu: 6:00 h
Od letiska: cca 0:30 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 88 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 77 %
Izby 90 %
Strava 87 %
Personál 90 %
Ľuba
Termín pobytu: Apr 2018 Recenzia pridaná 08.05.2018 Prečítané 1674-krát
87 %
Hotel je veľký, ale všade bolo čisto, milý personál, ochotný. Hotel je vhodný pre ľudí, ktorí nevyhľadávajú zábavu, nie sú žiadne programy. Ubytovaní sme boli hneď po prílete. Mínus je dlhý let s medzipristátím tam aj späť. Delegáti Michal, Niki super. Ochotní na výlete, Michal nabitý informáciami, dozvedeli sme sa veľa zaujímavého. Čítať celú recenziu
Hena
Termín pobytu: Mar 2018 Recenzia pridaná 23.03.2018 Prečítané 1907-krát
77 %
Transfer do hotela cca 20 min. Hotel tvorí hlavná budova, vedľajšie budovy (nové) a ubytováva hostí aj v apartmánoch v priľahlej "maríne" (cca 10-15 min pešo, aj bez toho, aby ste mali takú požiadavku). Prideľovanie izieb - podľa národností (aj keď máte voucher cez nemeckú/rakúsku cestovku), tomu zodpovedá aj kategória izieb. Hostia sú tiež odlišovaní farebnými náramkami podľa národnosti, prevládajú Slováci, Česi, Poliaci a Taliani. Pôvodne pridelené 3 izby (mali byť v kategórii "de luxe") absolútne nezodpovedali kategórii luxusného 5* hotela. Bohužiaľ, máme s čím porovnávať. Jedna bola až neobývateľná - neskutočný smrad zatuchliny, bez otváracích okien, vetranie iba cez klimatizáciu, vlhko, prach, špina. Cez špinavé okná ste nevideli, čo je za nimi. Situácia sa vyriešila po tom, ako sme vec reklamovali priamo u manažéra pre ubytovanie. Následne nás ubytovali v najnovšej časti hotela v izbách, ktoré skutočne zodpovedali príslušnej kategórii. Strava je v porovnaní s inými destináciami menej pestrá, často veľmi korenená, pikantná. Je chutná, dá sa vybrať, ale výber je podstatne menší, ako býva zvykom v iných arabských krajinách. Chýba samostatný kútik so stravou pre malé deti, prípadne pre osobitné diéty. Alkohol sa podáva iba v čase od 12-15 a od 18-23:30, to nám ale nevadilo. Hlavný bar je iba pri bazénoch, v plážových baroch je ponuka obmedzená (napr. bez kávy). Areál hotela je pekne upravený, čistý, personál milý, úslužný. Bazény by potrebovali lepšiu údržbu. Vybavenie pre deti je obmedzené. 90% hostí bolo od cca 45 vyššie, detí bolo málo. Je to ideálny hotel pre starších ľudí, ktorí uprednostňujú pokoj, prispôsobený je tomu aj animačný program. Najlepší bonus hotela - pláže. Čítať celú recenziu
Dena
Termín pobytu: Dec 2017 Recenzia pridaná 03.01.2018 Prečítané 6543-krát
100 %
Všetko bolo dokonale. Ďakujem, že som mohla ísť na takéto miesto a ak budem mat príležitosť určite sa tam vrátime. Čítať celú recenziu
Anna Hupková
Termín pobytu: Oct 2017 Recenzia pridaná 09.11.2017 Prečítané 1947-krát
97 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer z letiska pol hodinky, ubytovali nás hneď po príchode, aj večeru sme dostali. Hotel pekný, čistý a udržiavaný. Aj keď sem tam sme videli nedostatky v odkladaní smetí na chodbe. Delegáti boli super. More-oceán pekné a čisté, taktiež pláž. Pri plnej obsadenosti hotela problém s voľnými ležadlami. Čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Apr 2017 Recenzia pridaná 01.05.2017 Prečítané 5050-krát
87 %
Dovolenka v Ománe bola oddychová. Rezort je dosť veľký, pekne upravený. Veľa možností na prechádzky okolo 2 lagún a krásneho Indického oceánu. Počasie v apríli nám vyšlo. Niekedy je možné zazrieť aj delfínov v oceáne. Najviac však sa mi páčila pláž. Služby all inclusive by ešte mohli byť širšie. Čítať celú recenziu
Dana
Termín pobytu: Mar 2017 Recenzia pridaná 19.03.2017 Prečítané 2155-krát
100 %
Hotel nádherný, služby Topka, more krásne teplučké, čisté a takisto aj plážový servis super - uteráky, slnečníky, ležadlá - bazény 2 veľké, čisté, personál veľmi milý, strava - veľa ovocia a bohatý výber jedál, čistota, odporúčam. Animátorky topka, hneď pri hoteli krásne bazény, čisté a pláž takisto udržiavaná, delegátka Kristýna N. ochotná, milá, zlatá. Čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Oct 2016 Recenzia pridaná 25.10.2016 Prečítané 2826-krát
83 %
Kto hľadá kľudnú dovolenku, tak tu ju nájde. Po všetkých stránkach výborné, prívetivá obsluha, ako aj všetok personál, dve krásne lagúny na kúpanie okrem otvoreného oceánu, bazény skoro prázdne. A komu vadí obmedzené pitie alkoholu, nech ide do Egypta, Tunisu či Turecka a znáša tam hlučné a opilecké partie z Ruska od rána do noci! Ak náhodou dostanete izbu do strany, kde stavajú ďalší hotel, bez problémov a hlavne bez "bakšišu" Vám ju bez problémov vymenia. Solventnejší klienti si môžu hneď v cestovke priplatiť izbu a majú krásny výhľad na lagúny, oceán a bazény. Jednoducho - oáza kľudu, relaxu a pokojne strávenej dovolenky. Čítať celú recenziu
Miki
Termín pobytu: Oct 2016 Recenzia pridaná 09.10.2016 Prečítané 1889-krát
67 %
Rano Vas zobudza buchot z vedlajsieho staveniska...ten prach. Alkohol jedine od 12-15 a potom az vecer od 18. 00, su aj ine destinacie, kde si uzijete svoje peniaze. A ci by som to niekomu doporucil? Mozno tak za 5 rokov, ked si to tu vymakaju. Dufam, ze som pomohol. Čítať celú recenziu
Andrea Sikorova
Termín pobytu: Mar 2016 Recenzia pridaná 04.06.2016 Prečítané 2920-krát
93 %
Novy hotel s peknymi plazami, bazenami, infrastrukturou, vybornymi sluzbami, ustretovym personalom, skvelou kuchynou. Vyhodou zajazdu bol aj priamy let z Bratislavy do Salalahu. Pocasie od marca do maja stale, voda teplucka (26-27st), na plazi chranenej vlnolamom sa da pekne plavat, na otvorenej skakat vo vlnach oceanu. Čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Máj 2016 Recenzia pridaná 23.05.2016 Prečítané 962-krát
77 %
Hotel nový, čistý, veľmi pekné izby, chýba rozhodne kaviareň, slabý výber ovocia, rýb, raňajky jednotvárne, chýbali čerstvé šťavy, dobre situovaný blízko letiska, veľmi dobre zorganizované rýchle ubytovanie, animácie pre dospelých žiadne, areál čistý, vhodný pre kľudnú dovolenku. Čítať celú recenziu
tomas
Termín pobytu: Apr 2016 Recenzia pridaná 27.04.2016 Prečítané 970-krát
87 %
Neveľký, moderný hotelový komplex s tromi plážami (2x lagúna bez vĺn vhodná pre deti, otvorené more s veľkými vlnami pre akčnejších :-) Čisté izby, čisté bazény, chutná a pekná strava (aj keď trochu obmedzený výber, ale na druhej strane naozaj kvalitné a chutné). Na pokojných plážach by sme poradili umiestniť viac lehátiek so slnečníkmi (na veľkej pláži ich bolo však dostatok). Keďže máme 2 deti, veľmi sa nám páčil zaujímavý program pre deti - každý deň disko, miniklub s pestrým programom a s najlepšou animátorkou, akú sme kde vo svete videli - dokázala deti zaujať ako profesionálka na vysokej úrovni. Veľmi si ju obľúbili všetky deti z hotela. Jej meno je Danka a patrí jej náš veľký obdiv... Všetci pracovníci hotela, od záhradníka po recepčného nás vždy, vždy, vždy s úsmevom pozdravili, čo sme tiež videli len málokde vo svete... Hotel doporučujeme všekým túžiacim po "ťažkom oddychu" :-) Čítať celú recenziu
Dagmar Dubnica nv
Termín pobytu: Mar 2016 Recenzia pridaná 20.03.2016 Prečítané 1543-krát
83 %
Dnes 20. 3. sme sa vrátili z dovolenky v Ománe Salalah al Fanar, bola som veľmi spokojná, je to úplne nový hotel, takže ešte nejaké mušky musí vychytať, strava vynikajúca, troška menej ovocia a hlavne menej alkoholu ako sme zvyknutí v Egypte, personál z Filipín a podobne, ale milí, úslužní, ubytovanie trvalo chvíľku, nemôžem hodnotiť prácu animátoriek, lebo vlastne prišli s nami, ale snažili sa, hotel má tri pláže, dva bazény, tretia pláž je otvorené more s vlnami, tam sa nedá plávať, ale je to divá príroda s vlnami. Najhoršie, čo na tomto zájazde bolo, bolo lietadlo boing 737-800, ktoré sa fakt javilo ako škatuľka zo sardinkami, málo miesta a úplný výkvet bola akože biznis trieda-tie isté sedadlá- len na strednom nikto nesedel a tento špás stál vraj 500 euro, letušky boli milé a ochotné, takže keď to zhrniem, otočila by som sa späť. Čítať celú recenziu