85%
Hodnotenie

Iberostar Boa Vista recenzie 

  • Kapverdy
  • Kapverdy
  • Kapverdy
  • Insel Boa Vista
29 °C
teplota vzduchu
27 °C
teplota vody
6:30 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 92 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 75 %
Izby 85 %
Strava 85 %
Personál 90 %
85%
Celkové hodnotenie
396 recenzií
Adrián Š.
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 01.10.2019 Prečítané 0-krát
90 %
S priateľkou sme boli veľmi spokojní. Prežili sme tu krásne chvíle. Jediné, čo by som vytkol, bol enormný výskyt múch v okolí reštaurácie a to bolo trošku otravné. A napriek tomu, že v reštaurácii bol naozaj obrovský výber jedál, pridal by som trošku viac mäsa. Ale to je zase 100 ľudí 100 chutí. V každom prípade sme prežili krásnu dovolenku s veľmi ochotným a príjemným personálom, vynikajúcimi službami a určite ju môžme len odporučiť. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 03.08.2017 Prečítané 4239-krát
100 %
Skutočná krása. Hotel krásny, čistý. Izby priestranné, moderné a čisté. Bazén veľký a s teplučkou vodou. Strava skvelá, veľký výber, bolo tam všetkého až moc. Personál veľmi ochotný, starostlivý, milý a super animátori. Pláž najkrajšia, biely piesok, Atlantik teplučký a hl. hotel Iberostar je na záveternej strane, čiže tam neboli až také vlny a dalo sa kúpať stále. Voda čistučká. Výlety na jednotku, oplatia sa. Dovolenka super. čítať celú recenziu
Karolína Huttová
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 10.07.2017 Prečítané 1458-krát
100 %
Hotel super, personál úplne milý, stravovanie priam neskutočné a pláž spolu s prostredím dokonalá. Naozaj NO STRESS ON BOA VISTA. Vrelo odporúčam každému, kto si chce naozaj oddýchnuť a nemá rád preplnené pláže a hotely. Výlety sú taktiež možné - odporúčam korytnačky. :) čítať celú recenziu
dovolenka
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 17.09.2016 Prečítané 2992-krát
75 %
Reštaurácia, loby bar a recepcia bez klimatizácie, všade muchy, na stoloch, na tanieroch, na jedle - odporné!!!! Wifi nefunkčná 5 dní zo siedmych. Ostatné priemerné ..no stres!!!! čítať celú recenziu
Emily
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 04.10.2015 Prečítané 2167-krát
93 %
Celý areál hotela je veľmi pekný, recepcia úslužná a promptná, signál na internet najlepší blízko recepcie, vedľa je bar s výbornou kávou. V hotelových baroch môžte požiadať aj o sekt, nemajú ho vyložený, ale na požiadanie vám ho nalejú :-), obsluha bola aj pri bazénoch, od nápojov cez zmrzlinu aj drinky, prinesú vám to k ležadlu. čítať celú recenziu
Sona
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 02.10.2015 Prečítané 1349-krát
100 %
Hotel s príjemnými záhradami, peknými izbami, s možnosťou priplatiť si bývanie v malých "domčekoch", s krásnou nekonečnou plážou, 10 min od letiska/nie je to rušivé/, dva bazény, ochotným personálom, perfektní animátori, neviem posúdiť vhodnosť dovolenky pre deti. čítať celú recenziu