87%
Hodnotenie

Riu Karamboa recenzie 

  • Kapverdy
  • Kapverdy
  • Kap Verde - Sal
  • Praia das Dunas - Rabil
24 °C
teplota vzduchu
21 °C
teplota vody
6:30 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 95 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 80 %
Izby 85 %
Strava 88 %
Personál 93 %
87%
Celkové hodnotenie
151 recenzií
Juraj B.
Termín pobytu: Jan 2019 Recenzia pridaná 31.01.2019 Prečítané 1147-krát
100 %
Priestranna izba s oddelenou spalnou a balkonom. All inclusive stravovanie v hlavnej a troch tematickych restauraciach. Spa / Wellness a Gym v cene. Velmi prijemny a priatelsky personal. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 24.07.2018 Prečítané 1512-krát
80 %
Hotel je situovaný neďaleko letiska (cca 5 minút autobusom). Je starší, v tradičnom africkom štýle, ale relatívne čistý a príjemný. Personál nás hneď po prílete vítal džúsovým prípitkom, všetci boli milí a priateľskí. Prvý dojem bol veľmi dobrý. Ubytovali nás okamžite. čítať celú recenziu
Duško
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 10.09.2016 Prečítané 4938-krát
80 %
Hotel pôsobí z diaľky majestátne a zaujímavo. Vzhľadom k tomu, že má už 8 rokov, je vidieť na ňom opotrebovanie a fušerské opravy. Od letiska je to kúsok, a tak s transferom nebol problém. Izby nám dali takmer obratom /za bakšiš/ aj dobrú pozíciu na poschodí. Areál je koncepčne dobre vymyslený a zaujímavý. Trochu mi vadilo ranné obsadzovanie voľných ležadiel, ale to už patrilo k miestnemu koloritu. Animátori boli milí a delegátka tiež. Blízke mestečko Sal Rei sme navštívili, ale poviem, že nič moc včítane blízkeho Slamu. čítať celú recenziu
Ján
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 12.07.2016 Prečítané 1791-krát
77 %
Krásny hotel, milý personál, fantastická strava. Príchod - čakanie na kufre z recepcie na izbu cca 1,5 hodiny. Studený oceán, veľké vlny. Oprava 1 najdôležitejšieho? /vodný bar/ bazéna uprostred sezóny - tým veľké prehustenie ležadiel okolo ostatných bazénov. Stereotypné animácie. čítať celú recenziu
Maria
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 13.01.2016 Prečítané 1502-krát
90 %
Hotel sa nachadza naozaj len par minut od letiska, co znamena ziaden dlhy transfer (po 8 hodinách sedenia v lietadle viac ako potesujuce). Napriek tomu hluk lietadiel minimalny az ziadny. Hotel je naozaj krasny, vyzera, akoby bol postaveny z piesku. Areal je naozaj velky a chvilku to trva, kym prejdete z jednej strany na druhu. Uprimne sme boli velmi radi, ze sme pri check-ine dostali aj mapku, co sa kde nachadza, inak by sme bludili. Ocean krasny a cisty. Strava super, personal tiez. Chvilu po nastahovani do izieb nam priniesli aj vychladenu flasu sampanskeho na privitanie, co nas milo prekvapilo. čítať celú recenziu
Alenak
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 02.11.2015 Prečítané 1341-krát
97 %
Hotel bol fantastický. Leží neďaleko letiska, čiže transfer je minimálny. Hlučnosti sa však netreba báť, veľa lietadiel nelieta. Čistota hotela, servis je na veľmi vysokej úrovni. Kuchyňa uspokojí aj najnáročnejších gurmánov. Okolie hotela je udržiavané a napriek tomu, že majú nedostatok vody, rastú tam banánovníky, kokosovníky či ďatlové palmy. čítať celú recenziu
Palo
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 1277-krát
87 %
Krásny hotel, veľké a čisté izby, výborná strava, vždy voľne a čisté stoly, nádherná pláž a more, voda cez deň okolo 28 st a nemali sme vlny, kým na južnej časti ostrova boli 3 metrovej, ak máte malé deti, tak určite sem, len animácie nie sú v slovenčine, inak bohatý večerný program. Chceli sme pôvodne Tuareg, ale nakoniec sme boli radi, že sme tu, lebo v Tuaregu by sme s malou do mora nešli pre veľké vlny. Ideálne na dobitie bateriek pre tých, čo hľadajú relax a radi sa nechajú rozmaznávať. čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 29.09.2015 Prečítané 642-krát
83 %
Maximálna spokojnosť, jedna z TOP dovoleniek. Kategorizácia hotela zodpovedá 5 hviezdičkám, všetko perfektne zorganizované. Komplex hotela pomerne rozsiahly, ale všetko je prakticky rozmiestnené. Personál veľmi milý, pozorný, usmievavý, stále sa zdravili. Heslo ostrova NO STRESS funguje všade. Určite doporučujem navštíviť. čítať celú recenziu
ABS
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 15.07.2015 Prečítané 1553-krát
97 %
Čistý, veľkoryso riešený, celkovo kľudne, na Kapverdoch luxus, blízko letisko - hluk nebol, zábava iba v hoteli. čítať celú recenziu
Gabriela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 05.10.2014 Prečítané 2573-krát
83 %
Typický RIU hotel, dobré jedlo, v pohode areál, kľudná destinácia. Vybavenie dobré, animácie tiež (večerné lepšie ako denné), pláž nádherná, počas pobytu len zelená alebo žltá vlajka. Možnosť vodného taxi do Sal Rei je spestrenie pobytu. Domáci sú priateľskí, ale už sa naučili kradnúť. čítať celú recenziu
Evitta
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 01.09.2014 Prečítané 3026-krát
73 %
Cely rezort je skutocne nadherny, personal ktory vas obsluhuje ja naozaj mily a nie vtieravy. Ocean a plaz - skvele. Kazdy den sa kupeme, vlny nie su vobec take, ako nas upozornovali a ocean je naozaj v tuto dobu vyhriaty. Niekedy trosku viac fuka, ale je to naozaj prijemne, kedze na priamom slnku sa takmer neda vydrzat. Jedlo, pre nas trosinku sklamanie, cakali sme vacsi vyber z ovocia a zeleniny ako i samotnych chodov, nakolko je to krajina, ktora sa radi do exotiky a taktiez aj to, ze ide o 5 hviezdickovy hotel. No "najlepsi zazitok" mam po navrate na izbu v polovici dovolenky, ked som nasla otvoreny trezor a z neho zobratych takmer 500 eur/nebu - vsetko. Samozrejme, ze ten, kto to urobil, uz nestihol trezor zavriet a ani vlozit plastovu blombu na trezor, ktora tam zrazu chybala, takze niekto z hotela, kto mal centralny kluc od vsetkych trezorov. Hned sme to oznamili na recepcii, kde nam povedali, ze sa k tomu musi vyjadrit vedenie hotela a co vedenie hotela? Riaditel na to, ze trezor nie je poskodeny, funguje a oni s tym nic nemaju. Na otazku, ci je to normalne, ze sa tu nieco take deje a ze nie sme sami, bola najlepsia odpoved, ze ked o niecom takom vieme, preco sme si davali veci do trezora. Toto su fakt sluzby 5*hotela. A tak nam nic ine ako ist na policiu neostalo. Dalsi zazitok. Policajt, ktory pise ako datel. Jedina zachrana bola a je teda stale nasa delegatka Lucka, lebo bez nej by sme tu teda absolutne nic nezmohli. A mimochodom nasa "super" dovolenka pokracuje, kedze este stale sme tu. Preto vsetkych, ktori sa tu chystate, neberte si velku hotovost, v hoteloch su bankomaty, aj ked davaju tie ich eskuda, ale vyberajte si hotovost tu. A najvacsi pozor si davajte hlavne den pred odjazdom, kedy rataju, ze to nestihnete nahlasit a ak ste dlhsie v dni, kedy sa menia turnusy. A ak sa vam taketo nieco stane, tak rozbite ten trezor cimkolvek, lebo ochota vedenia je z vas urobit akurat tak somara, bez vahania to ohlaste na policii, ta vam do 3 dni musi dat vyjadrenie! Dufam, ze vam tato recenzia pomoze a vasa dovolenka na Kapverdach v sieti hotelov Riu ( kedze toto sa deje aj v Tuaregu a aj na ostrove Sal), bude prijemnejsia ako ta nasa. A ak sa este len rozhodujete, tak dobre porozmyslajte. Aj my sme si mysleli, ze nieco take sa nam stat nemoze. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 24.08.2014 Prečítané 2801-krát
97 %
Dovolenka naozaj splnila naše očakávania. Po posledných skúsenostiach s európskymi letoviskami sú Kapverdy nekompromisne najlepšie! Absolvovali sme aj výlet na sopku Fogo. Odporúčam, to človek musí zažiť a vidieť. More krásne. Žiadne veľké vlny ako v Riu Toureg. Tí vraj mali po celý čas dovolenky červenú vlajku na pláži. Pláž dlhá a široká. Naozaj nádherná. Strava na vysokej úrovni! A ten personál, to sú skutoční ľudia. Úsmev na tvári: "no stress". Kapverdy vrelo odporúčam. Plávali sme pri pobreží s kladivohlavymi žralokmi. A tiež sme navštívili aj stroskotanú loď. Zážitkov až, až. Musím spomenúť skvelého delegáta Martina z CK, ktorý bol naozaj zorganizovaný a vedel o krajine. Kapverdy, Boa Vista len odporúčam. Také pláže ani to more nikde v Európe nenájdete. Ak ste milovníkom Karibiku, tak šup čakajú na vás. A nezabudnite obísť ostrov Fogo! Stoji za tie peniaze. čítať celú recenziu
Rodinka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 17.07.2014 Prečítané 1869-krát
90 %
Krasny, vyzera ako hrad z piesku, je to obrovsky komplex, aj ked prvy den si budete mysliet, je to velke ako Bratislava, potom si na to zvyknete :), hotel od mesta bol vzdialeny 7km isli sme hodinu a 15 minut po plazi peso, od letiska bol vzdialeny asi 5 minut. čítať celú recenziu
Jozef Baloženík
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 1854-krát
83 %
Od tejto dovolenky som očakával niečo viac,po prečítaní katalógov a niektorých recenzií ako deklarovaný luxusný hotel, to s tým luxusom hotel nemá nič spoločné. Pekná oddychová dovolenka za drahšie peniaze ako u nás v Európe. Poznám komplexy v Turecku za kvalitnejšie služby a menšie náklady. čítať celú recenziu
Sofia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.07.2014 Prečítané 2304-krát
87 %
Hotel je hneď v blízkosti letiska. Nie je to však jeho mínus, vidím v tom skôr plus. Pláž pri hoteli je pekná a čistá, ale nečakajte žiaden biely piesok. Oceán je tu pokojnejší ako pri hoteli Riu Touareg. Dovolenka bola super, ale stále tomu niečo chýbalo. čítať celú recenziu
Tereza
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.07.2014 Prečítané 3124-krát
60 %
Personál na recepcii veľmi neochotný, zle umyté poháre na pitie, ale hotel veľmi pekný na africký štýl, služby nezodpovedajú hotelu, animátori a program veľmi dobrý. Delegát zodpovedný za turistov veľmi neschopný na vybavovanie. Celkovo vybavenie hotela dobre, v rámci bazénov, pláže, barov a reštaurácii. čítať celú recenziu
dia
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 04.08.2013 Prečítané 4497-krát
87 %
bola to najlepsia nasa dovolenka doteraz a to sme uz precestovali hodny kus sveta... nieco fantasticke, ako keby z inej planety... piesok... piesok... piesok a uprostred neho pri oceane postaveny obrovsky hotel... komplex... necakajte ziadne butiky...nic... proste ak vyjdete z hotela ste strateni... najblizsia civilizacia bola asi hodina a pol pesi... povedla mora, vedla pieskov... dún... bohovske vlny, dalo sa v nich paradne vyjasit, jedine negativum je to, ze nikde na kapverdoch neakceptuju visa elektron, my sme mali visa elektron od CSOB a nefungovala vobec, nastatsie sme mali hotovost, boli sme na vylete dzipom pozriet si stroskotanu lod, plaz santa monica--najkrajsia na svete, hlavne mesto, asi 500 obyvatelov, animatori perfektni... napriek tomu, ze sme boli kvazi celych 12 dni uzavreti v rezorte, sme sa ani raz nenudili... je tam naozaj vzdy, co robit a boli sme aj na vylete ostrov FOGO... krasa... pred navstevou na tento ostrov si nachystajte balicky sladkosti... cukrikov... deti vam budu nesmierne vdacne... hlavne ked niektore v zivote cukriky ani nevideli, na toto pamatajte... takze urcite odporucime a za par rokov sa sem urcite vratime, pocasie velmi prijemne, ziadne 38 stup... horucavy... dobre bolo, ze sme mali slovenskeho delegata čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 10.07.2013 Prečítané 3355-krát
90 %
Hotel je super vybaveny vsetkym co treba na dovolenke a na velmi vysokej urovni. Vela barov, kde vam leju Bacardy, Jim Beam a pod. a to aj na diskoteke. Miesane koktaily vela druhov. Vecerne vystupenie ako profíci. Cernosky sejkovali zadkami, svalnaty cernosi atd kazdy si prisiel na svoje. Ziadne zaludocne problemy a to sme si normalne umyvali zuby v ich vode a jedli ovocie. Ale pozor je tam stale iba 25-30stupnov a ktomu vietor, teplo tam až tak nieje. Slnko je ale silne, staci par minut a hned ste spaleny. My sme sa natierali po cely cas faktorom 50 a prisli sme krasne opaleny. Nepodcenovat! Jeden krem tam stoji 28e. Ked som už pri tom je to tam vsetko drahe 30 min internetu 5e. Hoci ake aj male suvenyri drahe, je to tam pre taku bohatsiu klientelu robene. Je tam aj spa centrum ale len pre bohatych napr jedna masaz 30e. Vecer sa tam da spat bez klimy. Skoro ziadne muchy ani komare ani svaby, len same vrabce položite si pohar pri lehatko a za chvilu pomali pricupita a napije sa vam s toho :). Hotel pekny, rastli tam kokosi aj banany, pekne urobe, bolo sa na co pozerat. čítať celú recenziu