Covid-19 v Grécku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
83%
Hodnotenie
83%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Zakynthos, Tsilivi  Grécko, Zakynthos, Tsilivi

Alexandra Beach Resort & Spa recenzie 

Alexandra Beach Resort & Spa recenzie 

1:50 h
20 °C
20 °C
18 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
859 €
859 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 74 %
Poloha 92 %
Šport a zábava 67 %
Izby 80 %
Strava 82 %
Personál 85 %
83%
Celkové hodnotenie
19 recenzií
Darina
Termín pobytu: Júl 2021 Recenzia pridaná 14.07.2021 Prečítané 0-krát
100 %
Skvelý oddychový aj relaxačný pobyt priamo pri mori.Moderne zariadené izby s veľkým balkónom a bočným výhľadom na more. Fantastická strava, úslužný personál. Veľmi čistý hotel, upratovali niekoľkokrát denne, izby každý deň, vrátane výmeny osušiek. Krasne Iónske more, piesočná pláž, vhodné pre malé deti a neplavcov. Profesionálna sprievodkyňa Saturu pani Andrejka. Pokiaľ máte pohybové problémy, neodporúčam. Všade vedu schody, keďže rezort je na miernom kopci. čítať celú recenziu
Darina
Termín pobytu: Júl 2021 Recenzia pridaná 14.07.2021 Prečítané 0-krát
100 %
Skvelý oddychový aj relaxačný pobyt priamo pri mori.Moderne zariadené izby s veľkým balkónom a bočným výhľadom na more. Fantastická strava, úslužný personál. Veľmi čistý hotel, upratovali niekoľkokrát denne, izby každý deň, vrátane výmeny osušiek. Krasne Iónske more, piesočná pláž, vhodné pre malé deti a neplavcov. Profesionálna sprievodkyňa Saturu pani Andrejka. Pokiaľ máte pohybové problémy, neodporúčam. Všade vedu schody, keďže rezort je na miernom kopci. čítať celú recenziu
S+B
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 13.08.2019 Prečítané 108-krát
97 %
Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer z letiska trval 20 minút. Centrum sa nachádzalo kúsok od hotela. Areál hotela bol pekný. Ubytovaní sme boli v novom saturáckom komplexe. Bazén super, výhľad na more. More teplé s pozvoľným vstupom do mora, vhodné aj pre deti. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 04.07.2019 Prečítané 484-krát
100 %
Fantastický hotel v krásnom prostredí s úžasným personálom, kľudná oblasť... celý pobyt bol čarovný, nádherná atmosféra, skvelá kuchyňa všetko tak akurát. Izby krásne a úžasne čisté. Pláž krásna, my sme išli kúsoček ďalej a mali sme ju ako pre seba, more nádherné farby. Tým, že hotel bol umiestnený do kopca, poskytoval nádherné výhľady. Skvelý aj obchodík v hoteli, v ktorom bolo všetko. Jedlo bolo k dispozícii takmer nonstop... aj keď sme prišli z výletu a bolo dávno po obede, k dispozícii bolo jedlo pri bazénovom bare. Zažili sme nádhernú dovolenku, spoznali veľa nových priateľov, ktorí sú tiež nadšení. O rok jasná voľba. Nechápem tie niektoré negatívne recenzie! čítať celú recenziu
Dana Šimarová
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 19.08.2018 Prečítané 1202-krát
80 %
Hotel je postavený na vyvýšenine nad morom, preto je všade veľa schodov, má dve časti, naša CK má rezervované izby v menšej z nich, pričom my sme si doplatili výhľad na more = bol bočný, ale postačujúci. Izby boli priestranné, upratovali každý deň, osušky menili počas pobytu tri razy, denne dopĺňali kávu a čaj /bol tam varný set/. Hotel je pár km od letiska /časté pristátia a vzlety/. Bary a jedáleň boli dosť ďaleko, ale výber nápojov aj jedla dobrý, obsluha ochotná a úslužná. Pláž pod hotelom bola úzka, ale každé ráno upravovaná a čistená od nánosov. More ráno krásne čisté bez vĺn, postupom dňa pribúdali trávy a boli menšie vlnky. Mínusom bolo zlé internetové pripojenie na izbách. O bazény, aj o tie pri izbách, sa vzorne starali, v hoteli je aj menší obchodík. CK chválim za výber delegáta. Myslím, že hotel je vhodnejší pre starších /ale mobilnejších/ a rodiny s deťmi, je tam celkom kľud, možno pre niekoho až nuda. čítať celú recenziu
Majka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 11.08.2018 Prečítané 1193-krát
57 %
Hotel je čistý a pekne zariadený. Strava bieda, stále to isté. Mäsa minimum. Pláž malá a uzučká. Je tam nuda, žiadna zábava ani šport, ani atrakcie. Slabá wifi. Veľa peňazí za málo muziky. Výhľad strašný. More plytké, ale množstvo balvanov a skál. Celkovo sa nám nepáčila. čítať celú recenziu
Katarina
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 11.08.2018 Prečítané 889-krát
65 %
Hotel je len priemerný. Max 3 a pol *. Strava stále to isté a mäso minimum, aj to podľa mňa nedobre uvarené. Zákusky, ovocie, syry stále to isté a nič moc. Ubytovanie čisté a pekné, len ďaleko od jedálne a barov. Výhľad na more majú len dve bočné izby, aj to len slabý. Program žiaden, zábava nič, športoviská nič. Detská animátorka, ale skôr opatrovateľka. Množstvo schodov všade. Pláž uzučká a malinká, piesok zmiešaný s kameňmi. More plytké bez vĺn a celkovo nuda. čítať celú recenziu
Duško
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 29.09.2017 Prečítané 2629-krát
70 %
Rekonštruovaná hlavná časť hotela a jej nová prístavba na prvý pohľad pôsobí celkom sympaticky. Treba však povedať, že hlavná budova má izby rozmerovo väčšie a o chlp komfortnejšie, a preto tam ubytovávajú hlavne Angličanov. My sme sa tam dostali asi náhodou, ale boli sme spokojní. Celý areál je usadený na vyvýšenine a pohyb je pre ťažko mobilných problematický. Služby sú tak na 4 hviezdy, určite nie na 5. Bazén pri hotelovom komplexe je malý, a preto treba chodiť k moru, kde sa dá za poplatok uložiť na ležadlá a pod dáždnik dosť tesne. čítať celú recenziu
beatar
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 29.09.2017 Prečítané 1128-krát
100 %
Vynikajúci hotel. CK disponuje novými modernými izbami v úplne novej budove. Hotel sa nachádza na kopci, takže pre imobilnejších ľudí nie je vhodný. Budova reštaurácie i barov je mimo izieb ubytovaných hostí. Pláž je členitá a úzka. Tomuto hotelu sa nedá nič vytknúť. Vrelo odporúčam či už mladším, ktorí nájdu zábavu mimo hotela v blízkom centre (cca 600m), alebo ľuďom, ktorí vyhľadávajú kľud. Hotel usporadúva často svadby, ktoré však vôbec nenarúšajú chod hotela, skôr sú spestrením dovolenkového pobytu. čítať celú recenziu
beatar
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 29.09.2017 Prečítané 529-krát
100 %
Hotel s vynikajúcou kuchyňou vo veľmi peknom prostredí. Vrelo odporúčam. Nie je vhodný iba pre pohodlných alebo imobilných dovolenkárov nakoľko všade vedú schody. Ovšem pritom ich výbere sladkostí sú tie schody skôr prínosom -:) čítať celú recenziu
Ria
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 25.07.2017 Prečítané 1085-krát
70 %
Boli sme ubytovaní v novej časti medzi prvými hosťami, všetko voňalo novotou a žiarilo čistotou. Nová aj stará časť hotela je vo svahu, schody vedú do jedálne, k bazénu, na pláž, takže klienti, ktorí majú problém s chôdzou, pozor. Letovisko je taká rozťahaná dedinka, typické stánky s kadečím. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia