72%
Hodnotenie
72%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Olympská riviéra, Leptokaria  Grécko, Olympská riviéra, Leptokaria

Bomo Olympus Grand Resort recenzie 

Bomo Olympus Grand Resort recenzie 

1:40 h
32 °C
32 °C
25 °C
cca 1:15 h
cca 1:15 h
525 €
525 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 56 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 47 %
Izby 73 %
Strava 65 %
Personál 73 %
72%
Celkové hodnotenie
39 recenzií
Martina H.
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 16.11.2019 Prečítané 0-krát
65 %
Zdieľam sklamanie z dovolenky, ktorú som absolvovala s mojím priateľom. Pred tromi mesiacmi sme boli za sumu 1700€ pre dve osoby na 7 nocí na Olympskej riviére v Grécku ubytovaní v smradľavej, opoužívanej, starej izbe plnej lietajúcich mušiek. Tento hotel sa na vstupnej fasáde pýšil až 5* a tomu zodpovedala maximálne pláž. Strava all inclusive bola obstojná (nie ultra all inclusive, ako bolo uvádzané), no izba bola príšerná. Ani sme sa nevybalili do skríň, pretože zapáchali ako skrine z minulého storočia. Po žiadosti o výmenu izby, prišla pani a nastriekala neznámu látku na spodok stien. Delegátka CK bola nepríjemná a vôbec nebola ochotná pomôcť. Výmenu izby sme si museli vybaviť sami, čo trvalo tretinu dovolenky a náhradná izba bola rovnako stará, opoužívaná, no trochu menej zapáchajúca. Delegátka pokračovala v znepríjemňovaní dovolenky obštrukciami ohľadne spísania písomného záznamu. Vymýšľala si požiadavky na podpísanie papiera, na ktorom chýbalo vyjadrenie hotela a jej, plus požadovala podivných 48 h na vyjadrenie sa. Podivnosti pokračovali, keď v 4. deň našej dovolenky sme videli komplet vypratanú našu pôvodnú izbu. Zrejme sme neboli jediní sťažujúci sa na zápach. Boli sme veľmi sklamaní a po príchode domov sme dali dohromady komplexnú reklamáciu aj s fotodokumentáciu a aj s linkom na video z izby a poslali to CK K...... Odpoveď bola zdrvujúcu. Izbu nám vraj vymenili za akceptovateľnú, ako náhle bola voľná, pričom v reklamácii sme písali, že izba nebola v poriadku. V zásade sa CK odvolala na všeobecné podmienky. CK nás oboznámila, že sme si zakúpili last minute zájazd, kedy ide o posledné izby. Ďalej nám ozrejmili skutočnosť, že neexistuje medzinárodná stupnica na hodnotenie hviezdičiek hotela. Vlastne si môže každý ohodnotiť svoj hotel, ako chce. Ani zmienka o ospravedlnení od delegátky alebo jej vyjadrenia. Celkovo odpoveď na našu reklamáciu pôsobila umelo a ako predpripravená pre prípadných sťažovateľov. Žiadna sebareflexia. Strašná a drahá skúsenosť, pričom sme vraj ušetrili 627€ vďaka akcii last minute. Súhlasím, že s touto CK nikdy viac! čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 12.08.2019 Prečítané 45-krát
90 %
V hoteli sme boli s dvomi deťmi (2, 4 roky) - takže pre takéto detičky je super. Nachádza sa v ňom detské ihrisko, ktoré sme využili asi 2 x. Po prílete nás hneď čakala milá delegátka, ktorá nám ukázala autobus. Transfer z letiska trval niečo cez hodinku. Po príchode sme sa hneď ubytovali (dostali sme náramky a kartičku od izby). Hotel je blízko (asi 2 km) od mesta Leptokaria - príjemná prechádzka popri mori. Hotel sa skladá z hotela, v ktorom je stravovanie a bungalovov. V areáli hotela sú 2 väčšie a jeden detský bazén, detské ihrisko, pinpongový stôl, tenisové kurty, volejbalové ihrisko a malé divadlo. Každý deň zabezpečujú animácie asi 5 animátori - z toho jedna je milá Slovenka. Pláž je čistá s hrubším pieskom a pri vstupe do mora sú kamienky. Medzi slnečníkmi vyviera voda z Olympu, čo je super "ihrisko" pre deti (stavajú si priehrady,...). Slnečníkov je dosť - netreba si ich skoro ráno obsadzovať, vždy si nájdete nejaké voľné. Bar sa nachádza na pláži a pri bazénoch. Podávajú sa rôzne alko a nealko nápoje a na občerstvenie si nájdete obložené buchty so syrom a šunkou. čítať celú recenziu
Renáta Bobčeková
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 16.09.2017 Prečítané 1517-krát
97 %
Hotel spĺňal všetko, čo sme sa o ňom dočítali. Žiadne nemilé prekvapenia. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie aj pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska dlhý približne 1 hod 20 min. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Do mestečka Leptokarya približne 15 min chôdze popri pláži. Areál hotela prekrásny, nádherná záhrada, tri čisté bazény, menšie ihrisko s hojdačkami pre deti. More od hotela 3 min chôdze, čisté, priezračné. Ležadlá a slnečníky zdarma. Pláž najskôr piesková, bližšie k moru pieskovo-štrková, čistá. čítať celú recenziu
Betka
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 06.09.2017 Prečítané 711-krát
80 %
Hotel zodpovedá 4 hviezdičkám. Je čistý, vyzerá ako na fotografiách, úplne najkrajšie sú hotelové záhrady. Hotel má dva bazény, tie sme ale my osobne nevyskúšali, máme radšej more. :) Ďalej je v areáli jeden obchod, dve reštaurácie, kde sa môžete raz zdarma najesť miesto večere v hoteli. Je to rodinný hotel a je tam veľa detí aj veľa možností ako ich zabaviť. Wifi funguje v spoločných priestoroch celkom dobre. Transfer trval hodinu a pol, prišli sme ráno o 9:00, ubytovali nás niečo pred 14:00, čo je asi bežné. All inclusive sme mohli čerpať od 12:00. čítať celú recenziu
Alena Strákošová
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 25.08.2017 Prečítané 382-krát
83 %
Transfer z letiska hodinku a pol, ubytovaní sme boli hneď, vzdialenosť od centra cca 10 min. peši. Pre deti miniklub so skvelou animátorkou Dankou a pre dospelých joga, zumba, vodné polo s veselou a zábavnou animátorkou Klaudiou. Čo sa týka jedálne, mohli by zamestnať viac čašníkov, nestíhali odpratávať zo stolov. čítať celú recenziu
Ivana Štramová
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 642-krát
77 %
Transfer z letiska sa dá zvládnuť, je to 124 km, ale po diaľnici cesta presiahne len ľahko jeden a pol hodiny, na recepcii sme boli vybavení promptne a k spokojnosti, dostali sme izbu, ktorú sme mali zaplatenú (s výhľadom na more), hotel je od okolia ohradený plotom, okolie hotela je krásne upravené, aj v horúčavách je tráva zelená a kvety pekne kvitnú, mali tam všade zavlažovanie, bazény vrátane detského sú v tesnej blízkosti hotela, hotel má otvorenú terasu z lobby baru smerom k bazénom, v okolí bazénov sú ležadlá so slnečníkmi, interiér hotela je vkusne zariadený, jedáleň priestranná, opäť s otvorenou terasou smerom k bazénu, strava bola pestrá, veľmi chutná, pre deti a ľudí všetkých vekových kategórií, vynikajúce (osviežujúce a ľahké) boli dezerty, personál rýchly, pitie v rámci all inclusive postačujúce, neďaleko hotela (asi 3 min. chôdze) bola hotelová pláž s ležadlami a slnečníkmi pre hostí hotela bez poplatku, more čisté, niekedy priezračné, animátori neúnavní, zabávali deti aj dospelých (mini club, ranná joga, zumba, vodné pólo, aerobik, plážový volejbal, večerné disco s deťmi, príprava gréckych špecialít), fakultatívne výlety profesionálne zorganizované, výklad delegátky vysoko profesionálny, orientovala sa vo všetkých oblastiach, kultúra, história, zvyky, politika, školstvo, zdravotníctvo, doprava. Povedali by ste, že je slovensky hovoriaca domorodka, izby boli účelne zariadené, denne upratané, uteráky aj osušky, ak bolo treba, vymenili aj každý deň. Bola to pohodová, bezproblémová dovolenka. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 08.08.2017 Prečítané 623-krát
53 %
Vzhladom k tomu, ako su riesene pristelky v hoteli, neoporucam pre rodinu s dietatom - niekto bude musiet spat na "ruskej" posteli, co je v 4* hoteli nepripustne. Izby vo vseobecnosti male. Blizkost mestecka Leptokaria cca 20 minut pesou chodzou, oplati sa ist na zmrzlinu. čítať celú recenziu
Samuel
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 08.08.2017 Prečítané 294-krát
80 %
Dovolenka bola skvelá, najmä animátori Klaudia, Danka a Janko boli najlepší. Ich prístup k deťom a všetkým zákazníkom bol osobný a skvelý. Snažili sa vždy vymyslieť niečo nové a vďaka ním si mnohí dovolenku užili naplno. Hotel, report, služby alebo strava boli na veľmi dobrej úrovni. :) čítať celú recenziu
matus
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 07.08.2017 Prečítané 339-krát
77 %
Standardny grecky hotel: pekne ubytovanie (my sme boli v depandandoch pri hoteli), dobre jedlo, vela jedla :-), okrem poobednajsieho snacku, ten bol hned fuc, ale nam vobec nechybal. Bazen velky, tepla voda. Pekna, udrziavana zahrada, az k plazi. Plaz pieskova, vstup do mora strk a male kamienky a dalej opat piesok. More krasne ciste, po burke priplavali riasy (ale to je asi vsade). Lezadla v cene, ale v plazovom bare drinky za poplatok (ale vodu nam davali). Grecke animacie skromne. Slovenski animatori super, mili. :-) Kusok do Leptokarye (dedinky s malym centrom) po plazi za 10 - 15 min, po ceste okolo nevabneho kempu. Vylet do Litochora taxikom za 12 Eur treba ist a pozriet si Olympske pohorie (k vodopadu to dali aj male deti za hodku). čítať celú recenziu
Blanka
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 05.08.2017 Prečítané 455-krát
37 %
Nikdy viac. Ak chcete ísť na dovolenku do Grécka, tak si vyberte radšej ostrovy. Okolo hotela stavenisko, smetisko na pláži pred bungalovmi, žiadny večerný program, miniklub zle umiestnený, jediné pozitívum bolo pekné more, aj keď v ňom občas plávala tráva a keď bolo po búrke, tak aj špina. čítať celú recenziu
ivan
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 17.07.2017 Prečítané 445-krát
70 %
Kto si chce uzit klud a nema rad rusne letoviska, tak toto mu moze vyhovovat. Jedno velke minus boli napoje, ktore boli sucastou all inclusive... nealko napoje umeliny, same eckove sladidla, vacsinu casu som pil vodu alebo sodu, obcas sme si kupili normalnu limonadu v mini markete (ceny boli relativne v pohode). Pivo bolo hnusne a odhadom tak 7 stupnove (alkoholu v nom bolo asi ako v nasich radleroch, ak vobec). Vino take, ze najlacnejsi odpad z lidlu v krabici liter za euro je proti tomu fajn vinecko. Tvrde akurat nariedene ouzo a nariedene brandy. To bolo, co sa tyka napojov v all inc. vsetko. Koktejly na bare a normalne pivo v beach bare za ceny vyssie (pivo 4 E, koktejl 7,5 E) ako v nedalekom letovisku. Animacny tim takmer neviditelny. Klub Leto bol fajn, aj ked teda aktivity dost o nicom, bola tam jedna celkom fajn dievcina, ktoru mali nase decka velmi radi... ostatni detsky animatori boli skor len dohlad. Vecerny program bud ziadny, alebo ak, tak len kratky a o nicom. Nastastie aspon to minidisco aspon ako tak, ale bolo nas tam zase dost Slovakov, takze sme sa pogrupili a zabavali sa sami. Okolo hotela sa mota kopa maciek a psov, ktore tam ziju na divoko, a tak mali decka aj dalsiu zabavku. Keby sme sa ale neboli dali dokopy s dalsimi dvomi rodinami a nezabavali sa spolu, tak sa tam uhryziem od nudy. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 13.07.2017 Prečítané 533-krát
57 %
Toto bola moja najhoršia dovolenka. Nič z toho, čo sme očakávali, nebolo, ani pekná pláž, ani oddych. Hotel bol preplnený deťmi rôzneho veku. Asi 10 min peši je mestečko Leptokaria, to je pekné, dá sa tam všeličo nakúpiť. V hoteli nie je čo robiť, nakoľko ani večerný program nebol v ponuke. Transfer z letiska trval 1,5 hod, ubytovaní sme boli hneď po príchode. čítať celú recenziu
Renáta
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 24.08.2016 Prečítané 782-krát
77 %
Ubytovanie OK, akurát nás zarazilo, že WC v hoteli nemajú dvere a klimatizácia nestačila chladiť. Trezor na izbe zadarmo, v inom hoteli je to za poplatok. Jedlo perfekto. Pláž blízko hotela 15 minút pešo, obchodíky, kaviarne. Čo bolo SUPER sú animátorky sestry Lenka a Katka+Jovan. Zaslúžia si 10x viac zarobiť. Venovali sa nám od 9,00-24,00 každý deň aj deťom z iných krajín nielen zo Slovenska, fakt boli zlaté aj praktikant cvičil s nami o dušu. :O) Boli sme dobrá partia a dobre sme si oddýchli a vyopaľovali sa. Reňulik, Romik, Tibino a Jutka. čítať celú recenziu
Dodo
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 22.08.2016 Prečítané 575-krát
90 %
Skvela dovolenka pre rodiny s detmi, animatori boli super, bonus pekne, ciste ihrisko, ubytovanie v bungalovoch mozeme doporucit - velke a ciste. More teple, priezracne, kazdy den sme sa kupali. Strava ok. Jedina nevyhoda, male vyzitie pre milovnikov sportu. čítať celú recenziu
Mata
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 18.08.2016 Prečítané 490-krát
93 %
Hotel je vhodny pre rodiny s detmi. Ck tam mala vlastneho animatora, ktory robil program detom 2 hod doobeda a 2 hod poobede. Dalsi animator sa staral o program pri bazene a na plazi. Areal hotela bol velky, bolo o neho dostatocne starane, na plazi lezadla zadarmo, co v Grecku nie je samozrejmostou. Transfer z letiska trval priblizne hodinu a pol. Ubytovani sme boli hned po prichode do hotela. Najblizsie stredisko je Leptokarya 15-20 min. Prechadzka s mnozstvom taverien, barov a supermarketov. čítať celú recenziu
Romana Mitková
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 21.07.2016 Prečítané 1261-krát
90 %
Celkovo nám tam bolo výborne. Cesta z letiska do hotela trvala 1hod a pól. Ubytovanie nám poskytli okamžite. Hotel bol pekne vybavení s prístupom wifi na izbách. Pri hoteli sa nachádzali 2 bazény kde mohli rodičia tráviť čas s deťmi, bol tam aj mini club pre detičky, kde sa mohli chodiť hrávať a aj veľa iných atrakcií na trávenie voľného času. čítať celú recenziu
Zorka Magyarová
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 14.09.2013 Prečítané 3547-krát
80 %
Hotel sa nachádza v pokojnej, prímorskej dovolenkovej lokalite Leptokaria, len pár metrov od mora a krásnej piesočnatej pláže. Prvý dojem buduje okoloie hotela - udržiavaný trávnik a dekoratívne fontány. Na recepcii sa stretnete s prívetivým, štyrmi jazkymi hovoriacim personálom. Izby sú veľmi pekne zariadené a moderné, na jednej strane s výhľadom na more, na druhej s výhľadom na Olymp. Hotel poskytuje možnosť stravovania (jedlo je výdatné a chutné), alebo posedenia v bare s dostupnými cenami. Taktiež ponúka množstvo hotelových aktivít pre rodiny, možnosť využívania hotelového bazéna a zapožičania si vodných skútrov a bicyklov. čítať celú recenziu