77%
Hodnotenie

Grand Hotel Sharm El Sheikh recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Sinajský polostrov
  • Ras Om El Sied
24 °C
teplota vzduchu
23 °C
teplota vody
3:40 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 74 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 67 %
Izby 75 %
Strava 70 %
Personál 80 %
77%
Celkové hodnotenie
722 recenzií
Daniela P.
Termín pobytu: Oct 2015 Recenzia pridaná 21.12.2015 Prečítané 928-krát
100 %
Hotel veľmi dobrý! Služby aj strava dobré! Krásna flóra a v mori fauna. Izba priestranná a vždy čistá. Zopakovali by sme si toto miesto aj hneď teraz. Vrelo odporúčam! čítať celú recenziu
Renáta D.
Termín pobytu: Oct 2015 Recenzia pridaná 21.10.2015 Prečítané 886-krát
91 %
Hotel je krajsi v skutocnosti ako na fotkach, ktore sa daju k nemu najst. Krasne budovy, clenitost, zelene zahrady plne kvetov a paliem, chodnicky su vecer romanticky osvetlene. Uzasne bazeny a este krajsia plaz s utesom. Bola som v roznych drahych hoteloch, ale tento sa mi vdaka arealu pacil najviac. čítať celú recenziu
Maria Kvakova
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 12.12.2014 Prečítané 502-krát
80 %
zariadenie izby opotrebovane,dlazba poskodena, stara kupelna,velmi maly sprchovaci kut, izby potrebuju rekonstrukciu, nezodpoveda urovni 5* hotela vyhoda pekny velky balkon čítať celú recenziu
Katarína, Galanta
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 01.07.2013 Prečítané 949-krát
78 %
Tento hotel jednoznačne odporúčame. Aj ked ho neodporúčajú detom kôli rozlahlosti a schodom boli sme aj s 7.r.synom.Tých schodov tam zas tolko nie je.Jediná nevýhoda je,že tých detičiek tam je málo. čítať celú recenziu
Martin, Žilina
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 27.09.2012 Prečítané 2426-krát
58 %
Z hotela sme boli sklamaní, bazény, areál je pekný, pláž veľmi pekná. Bary všade na každom kroku, nie je treba sa strachovať o pitný režim. Všade sa dohovoríte AJ, NJ, aj rusky. Komáre sme nemali, mravce na každom kroku, ale nič hrozné. Dovolenku sme si užili, ale do Egypta už nie. Je to iný kraj, ktorý nám nevyhovoval a tri razy stačilo. čítať celú recenziu
Júlia, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 16.07.2012 Prečítané 1680-krát
56 %
Skôr rezort ako hotel, skladajúci sa z dvojpodlažných chatiek. Pridelená izba- malá smradľavá diera. Stačilo 10 EUR a našla sa izba dvakrát v§čšia, balkón tiež aj s čiastočným výhľadom na more, dokonca uprataná. Celkový dojem nám pokazila CK, ktorá nám svojvolne a bez udania dôvodu skrátila pobyt o 2 dni. V hoteli nás deložovali, že ak chceme ostať, musíme si doplatiť 200 EUR a sami zaobstarať a kúpiť letenku. Delegát nám dokonca odmietol podpísať sťažnosť, ž nie je napísaná na tlačive CK a že nerozumie po slovensky, ani po anglicky a ani po nemecky. A on tiež nemá tlačivo CK, ani pečiatku, tak ani nič neˇôže podpisovať. Ešte si z nás robil posmech, že ideme z Egypta autobusom do Bratislavy, zdalo sa mu to veľmi vtipné. Potom nás poslali lietadlom, namiesto do Bratislavy, do Grazu a odtiaľ sme sa teperili autobusom do Bratislavy. čítať celú recenziu