82%
Hodnotenie

Nelia Beach recenzie 

  • Cyprus
  • Cyprus
  • Ayia Napa
  • Ayia Napa
24 °C
teplota vzduchu
21 °C
teplota vody
2:50 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 86 %
Poloha 90 %
Izby 80 %
Strava 85 %
Personál 85 %
82%
Celkové hodnotenie
49 recenzií
Ing. František N.
Termín pobytu: Oct 2019 Recenzia pridaná 05.11.2019 Prečítané 0-krát
90 %
Izba velmi dobrá, výhlad na moře, úklid pravidelný. Wifi na pokoji, lednice, trezor-vše zdarma, all inclusive. Jídlo obrovský výběr, super, 2 bary - z toho 1 u bazénu. Výborná obsluha při jídle-čistota 100%-Slovenka, Bulharka, Rumun - skvělí. Na pláži bar all inclusive není, pláž tak 300m, za 2 lehátka+deštník 7,5 Euro. U bazénu zdarma. 90% hostů Rusko, sem tam Němec, Angličan, jen asi 2 Slováci, 2 Češi. Klid, ideální i pro děti. Teplota 25-27 st., moře cca 25-26 st., 20.-28.10. Zprostředkovatel byla česká SA, cestovka německá - POZOR POZOR. Na voucheru ubytování byla poznámka" ohne Transport ",což jsme přehlédli a zprostředkovatel SA nás na to neupozornil. Po příletu do Larnaky v 00:30 žádný delegát, nic. Hotel 55 km v Ayia Napa, takže taxi. 55 Euro. A zpět taky. Jinak doporučujeme.- čítať celú recenziu
sona b.
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 12.09.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Vsetko super, upratovanie izieb denne, vymena pradla denne, strava vyborna, personal vysmiaty, niet co vytknut, plaz blizko, vrucne doporucujem. čítať celú recenziu
Macka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 20.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
S výberom tohto hotela sme boli nesmierne spokojní, hotel bol veľmi blízko pláže, cca 70 m, pláž piesková, pozvoľný vstup do mora, blízko je takisto aj do živého centra, obchody, reštaurácie a pritom na izbe úplný pokoj, spať sa dalo, mali sme prekrásny výhľad na more, bola tam vynikajúca strava, ochotný a milý personál, všade čisto, hotel aj pláž, radi sa vrátime. čítať celú recenziu
Marianna
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 05.09.2017 Prečítané 1797-krát
90 %
Tento hotel mozem len odporucit. Hotel je novy, blizko mora a centra, co bolo super, kedze sme boli 3 kamosky a kazdy vecer sme isli do mesta. Jedlo bolo dobre, stale sa dalo nieco vybrat. Personal v pohode, neboli sice tak usmievavi ako v Turecku, ale co sme chceli, to nam dali, to je len malinky detail. Moje hodnotenie je celkovo super dovolenka. čítať celú recenziu
Juraj Aresta
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 19.07.2017 Prečítané 746-krát
33 %
Hotel je v pohode, az na arogantny personal, ktory sa sprava ako justicna straz vo veznici. Neobsluzi vas, nepozdravi, ak chcete nieco od nich, tak vam odpovedia, ze zavrete a uz musite iba platit, nic, all inclusive je iba na capovany juice a patoky, ktore vas privedu na wc potrebu. Jedlo na hoteli je uplne bez chuti a to kazdy den to iste. Verte mi, je to fakt zly hotel a hotelovy program, tak ten je 15 minutovy a to ten najhorsi, aky kedy som videl, lutujem, ze sme nesli do ineho hotelu, lebo nasi znami maju hotel o 20 metrov dalej a to je ina pesnicka, tu mame akurat svaby, proste ak chcete mat dovolenku, tak nie na tomto hoteli, rada na zaver - pisem to uprimne a chcem len, aby ste fakt mali to, za co si aj platite, aby ste nedreli cely rok na toto, nikdy viac Nelia Beach!!! čítať celú recenziu
Michal
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 08.08.2016 Prečítané 796-krát
93 %
Velmi prijemny a "zivy" hotel so super polohou pri plazi a zaroven v centre. Vsade cisto a pochutnali sme si aj na strave. Miestni, co robili v hoteli, boli strasne mili. Jednoducho sme si uzili Cyprus. Urcite sem prideme. Priatelka chce ist este v septembri. Vraj je tu uzasne pocasie az do novembra. čítať celú recenziu
Pavol
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 13.06.2016 Prečítané 622-krát
100 %
Super zrekonštruovaný hotel. Všetko vonia novotou a izby sú čistučké a v hoteli je veľmi milý personál. Pochutnali sme si na výbornej strave, mali sme all inclusive, ale veľa sme cestovali po ostrove a večery sme trávili v super živej Ayia Nape, pešo cca 5. min. od hotela. No čo je najkrajšie, je prenádherné more. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Máj 2016 Recenzia pridaná 02.06.2016 Prečítané 492-krát
100 %
Cyprus sme navštívili prvýkrát a určite nie posledný. Prekrásne prostredie s plážou s kryštálovou vodou a kvalitnými službami hotela spravili z našej dovolenky nezabudnuteľný zážitok. Hotel je po kompletnej rekonštrukcii, všade čisto, vyvoňané. Má krásny zelený areál s bazénom a detským bazénom. čítať celú recenziu
Markéta
Termín pobytu: Máj 2016 Recenzia pridaná 02.06.2016 Prečítané 323-krát
100 %
Celkovo hodnotím našu dovolenku v tomto hoteli za super vydarenú, všetko bolo úplne dokonalé a k tomu všetkému perfektné počasie! Hotel splnil naozaj naše očakávania a to sme dosť pochodili a sme nároční nielen na čistotu, ale aj stravu a usmievavý personál! čítať celú recenziu
Klaudia
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 25.12.2013 Prečítané 1619-krát
57 %
Poloha hotela bola super, hneď za rohom je krásna piesočnatá pláž. Bola čistá, udržiavaná. Lokalita je veľmi výhodná. Blízko je nákupná zóna a pár kilometrov je letisko. Personál v tomto hoteli bol príjemní, snažili sa nám pomáhať a spríjemňovať pobyt. Ich jazykové znalosti neboli ktovieaké, ale snažili sme sa všemožne dohovoriť. Skutočne sa snažili. Zamestnanci zabezpečovali aj zábavu. Konala sa pri bazéne. Úroveň bola veľmi fajn. Hotel aj areál boli čisté. Pravidelne upratovali. Naša izba bola čistá a udržiavaná každý deň. Prostredie bolo pekné. Jediným malým mínusom bolo asi jedlo. Raňajky boli trochu fádne, každý deň podávali to isté. Izba bola fajn, ale brali sme ju s rezervou, veď sme ju aj tak využívali len na spanie a sprchovanie. Zariadená bola jednoducho, nič extra nečakajte. Splnila svoj účel. Bohužiaľ, pripravte sa na samé poplatky. Trezor, internet aj chladnička boli účtované navyše. Lokalita je pekná, dovolenka fajn za nie príliš vysokú cenu, personál bol priateľský, len treba rátať s tým, že to nie je žiaden luxus. My sme nemali privysoké nároky a nerozčuľovali sme nad nedostatkami. Užívali sme si čistý piesok na krásnej pláži a čisté more s fajn vodou. Radi sme trávili čas aj v areáli hotela. Všade bola príjemná atmosféra. Hotel je už starší. Zariadený starším nábytkom, zišla by sa už konečne nejaká rekonštrukcia, ale hlavne, že bolo všade pravidelne upratané. V hoteli boli ubytovaní prevažne Rusi. čítať celú recenziu