68%
Hodnotenie

Aurora recenzie 

  • Chorvátsko
  • Stredná Dalmácia
  • Podgora
10 °C
teplota vzduchu
13 °C
teplota vody
0:40 h
dĺžka letu
cca 1:30 h
Od letiska
Odporúčanie 44 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 60 %
Izby 60 %
Strava 65 %
Personál 67 %
68%
Celkové hodnotenie
16 recenzií
Zdeno
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 31.10.2014 Prečítané 1462-krát
73 %
V tomto hoteli sme boli aj v roku 2011 a boli sme s ním veľmi spokojní. Miesto je malebné, hotel Aurora v Podgore leží na super mieste, rovno nad plážou, krajina je tu nádherná. Pláž, more, bazén sú udržiavané a čisté. 3-hviezdičkový štandard je úplne vyhovujúci, pomer ceny a služieb je veľmi dobrý. Výborná vec je výťah, ktorý premáva od hotelového bazéna až na promenádu, odkiaľ je to pár krokov na pláž. Človek nemusí šliapať cca 53 schodov, ktoré vedú z promenády k hotelovému bazénu. Stačí zaplatiť na recepcii zálohu 20 eur, dostanete magnetickú kartičku, na ktorú výťah funguje. Po skončení pobytu vám vrátia zálohu, ak vrátite túto kartičku. Našlo by sa pár maličkostí, ktoré by sa dali skritizovať, ale naozaj len maličkostí. Vadilo nám napr. že pri hotelovom bazéne sa platilo za slnečníky a za ležadlá. čítať celú recenziu
ivka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.08.2014 Prečítané 935-krát
73 %
Výhodou bolo, že hotel je hneď pri pláži. Je na peknej promenáde, kde je množstvo reštaurácií, obchodov. Izbu sme mali s výhľadom na more, čo bolo super. Strava bola perfektná, len my chýbala zelenina na raňajky a pitie na večeru, izby boli menšie, ale čisté. More je tu nádherne čisté. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.07.2014 Prečítané 1381-krát
70 %
Hotel a služby hotela odporúčam všetkým vekovým skupinám. Pláž je rovno pred hotelom, taktiež promenáda s obchodíkmi a kaviarničkami /kde si dokúpite to, čo ste zabudli doma/. Krásne okolie, malebný prístav, krásne more - to všetko vytvára neopakovateľnú atmosféru. Príjemné posedenie večer v kaviarničkách pri ľúbozvučných chorvátskych melódiách, a pretože je Podgora menšia, tak vytvára komornejšiu atmosféru. čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 01.07.2014 Prečítané 1536-krát
67 %
Chorvatsko je nasa oblubena destinacia. V mestecku Podgora sme boli uz viackrat a obzvlast v hoteli Aurora. Velmi sa nam pacilo. Izby boli postarsie, ale sme tam moc casu netravili. Strava bola na polpenziu vyborna, ale uvitali by sme aj viac napojov na veceru. Na ranajkach aj veceri sme sa najedli do syta. Ponuka bola pestra a personal bol ochotny pomoct. Boli sme spokojni, akurat co nam vadilo bolo to, ze v bazene sa kupali ludia, ktori neboli ubytovani priamo v hoteli. Mali by zaviest nejake naramky alebo cipy pre ubytovanych a kontrovali to. Velke minus bolo platenie lezadiel a slnecnikov pri bazene - malo by to byt zadarmo. čítať celú recenziu
O.M.
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 08.09.2013 Prečítané 1802-krát
67 %
V Podgore asi "najlepší" hotel, všetky ostatné hotely sú zastaralé. Oplatí sa priplatiť izbu výhľad na more - 42 € na izbu. Pred hotelom je pláž úzka, ale dá sa ísť smerom na Čaklje a tam sú lepšie plážičky - širšie. More pekné - typicky chorvátske, kamenisté pláže. čítať celú recenziu
Zuzana Hargašová
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 29.08.2013 Prečítané 1642-krát
70 %
Hotel je starší a potreboval by aspoň ako takú investíciu. Hlavne kde to cítiť sú izby. Inak recepcia , reštaurácia v pohode. Ale čo mi vadilo bola strašná špina na izbách. Upratovačky sa iba tvária, že upratujú. Kamienky, vlasy, zažratá špina, opadaná omietka boli všade. Parkety tiež už mali čo to za sebou a od radosti mali 1 - 3 cm fugy a postele tiež držali pokope asi iba silou vôle. Jediné čo ma potešilo, že tie izby boli aspoň veľké. Čo sa stravy týka nemám čo vytknúť. Možno by som len pridala k raňajkám aspoň nejakú zeleninu. Inak dobrá strava a myslím, že každý si čo to vyberie. Personál bol ochotný. Pláže krásne a aj život v mestečku. Boli sme v Podgore už druhý krát, veľmi sa nám tam páčilo. Veľmi by pomohlo postaviť nový hotel! čítať celú recenziu
Dana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 28.07.2013 Prečítané 1562-krát
73 %
Hotel čistý, izba nie veľmi veľká, ale stačila, iba sme tam spali. Upratovali a uteráky menili každý deň. Vytkla by som jedine prístelku, tá bola dosť mizerná, vylepšovali sme ju dekami, lebo tlačili pružiny. Pochvaľovali sme si hotelový bazén, kde bola sladká voda a najmä ak v mori boli nepríjemné vlny, dalo sa tam plávať. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 28.07.2013 Prečítané 1453-krát
73 %
Typicky starsi 3* hotel, plne klimatizovany. Pre nenarocnych klientov. Necakajte luxus, aky za tie iste peniaze dostanete letecky v Tunise alebo Egypte. Toto je pre milovnikov kamienkovych plazi, Dalmacie, cisteho mora, cikad, borovic a vsetkeho co k Jadranu patri. Hotel je postaveny na svahu, na promenadu musite zist po schodoch. Vytah na promanadu/plaz bol odstaveny pocas celeho nasho pobytu, pritom nebolo vidiet ziadne prebiehajuce opravy, iba oznam "mimo prevadzky". Ak si hotel vyberu starsi ludia co nevyslapu niekolkrat denne cca 50 schodov do hotela, telefonicky si overte ci je vytah z hotelovej terasy spojazdneny! čítať celú recenziu
anabela
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 26.07.2013 Prečítané 2556-krát
53 %
ked sme prisli do hotela na recepciu, boli sme nadseni. Nadsenie nas prešlo hned po prichode na izbu. Izby su sice ciste, ale spat na dvoch spojenych posteliach, ktore sa oddeluju je naozaj nepohodlne. Po dvoch dnoch spania na matracoch v tomto hoteli som dalsie dva dni lezala na izbe s neuveritelnou bolestou krizov a krcnej chrbtice, pretoze matrace su otrasne vylezane a citit pruziny a vankuse?? to sa neda ani nazvat vankusmi, je to iba latka naplnena malymi kuskami molitanu. Po staznosti nam matrace vymenili, ale neboli o nic lepsie, vyspali sme sa, ale krize boleli stale. tesili sme sa na vecerne sedenie na balkone vyhlad sme mali na more, ale ked sme zbadali nas stol, ktory nevidel asi handricku a prasok nikdy a obity bol snad cely a spinavy balkon, ktory neumyvaju vobec. Hned nas chut presla. na izbe sme mali zasuvku, ktora vypadavala a pokazena lampa bola oblepena leukoplastom!!! Kupelni by sa tiez zisla riadna ocista zazrata hnusna spina medzi sparami a hnusny odporny vzduch v nej. Z nasej dovolenky sme odisli o dva dni skor . Nemali sme na to nervy, ze si clovek pride oodychnut a nemoze sa ani poriadne vyspat kvoli hroznym matracom. Najviac ma zaskocilo platenie za slnecnik a lezadlo pri hotelovom bazene. Celkovo je Chorvatsko drahe. Nepojdeme tam uz nikdy. Jedlo stalo za nic. Po troch dnoch sme prestali chodit na ranajky aj na vecere. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 22.07.2013 Prečítané 1504-krát
67 %
Hotel je cisty, starsi, so starsim nabytkom a postelami, avsak upratuju kazdy den, uteraky menia kazdy den, postelnu bielizen raz za pobyt. Sedenie na balkone zajdene, vypouzivane, ale da sa. Horsie je to s parkovanim, ked ste vlastnym autom, miesto nenajdete, musite si zaplatit parkovisko 210KN na 7noci (8dni), neda sa len na 1 den, co sme boli nie velmi spokojni. Ak mate malicke dieta a chodite kocikom alebo ste starsi clovek, co nedobre chodi, upozornujem, ze vytah na plaz nefunguje uz od minuleho roka, treba chodit na plaz z hotela asi 60 schodov. My sme mali vyhlad na more a balkon, za vsetko sa priplaca, myslim, ze ten vyhlad na more nie je az tak nutny, cele poobedie Vam do izby pecie slnko, ked ste z opacnej strany pozerate sa na hotelove malicke parkovisko, a protilahle apartmany, budi Vas slniecko a od obeda tam mate chladok. Horsie je nocne hucanie generatora, ktory je pocut len na tejto strane a je dost neprijemne, ak nemozte spat pri hluku. Zabava na hoteli ziadna, takze inak klud. čítať celú recenziu
Danka
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 25.06.2013 Prečítané 2029-krát
87 %
Hotel celkovo je vemi pekny, lenze chodia tam sami Nemecki turisti, dochodcovia, Slovakov bolo pomenej, celkovo je hotel veľmi pekne udrziavany, boli sme velmi spokojni aj so stravou, stvrtky tam boli gala veceri, kde spievala ziva hudba, jedlo bolo vyborne, izby chodi kazdy den upratovat upratovacka, poumyva podlahu aj kupelnu a doda nove uteraky, popripade vymeni postelne pradlo. Izbu sme mali s vyhladom za more za priplatok,boli sme na 6 poschodi, vyhlad na more bol fakt krasny, hotel ma aj vytah, ktory vas vyvezie rovno na plaz. čítať celú recenziu
Eva, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 28.07.2012 Prečítané 1754-krát
84 %
Na túto dovolenku,ako aj na pobyt v hoteli Aurora budeme spomínať v dobrom. Krásna oddychová dovolenka plná slniečka a prekrásneho mora. Pohľad z mora na pohorie Biokovo je úžasný a toto vidíte len na Makarskej rivére.K našej spokojnosti prispelo aj krásne počasie, bolo až príliš horúco na september (stále bolo 29-33 stupňov Celzia),nepršalo nám ani raz a toto tiež prispelo k našej spokojnosti. čítať celú recenziu