60%
Hodnotenie

Hotel Medena recenzie 

  • Chorvátsko
  • Dalmácia
  • Seget
17 °C
teplota vzduchu
18 °C
teplota vody
0:40 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 50 %
Poloha 67 %
Izby 50 %
Strava 58 %
Personál 55 %
60%
Celkové hodnotenie
6 recenzií
Silvia
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 16.09.2019 Prečítané 35-krát
100 %
Hotel príjemne prekvapil svojimi službami. Na Chorvátsko hodnotím veľmi dobre. Výhodná poloha v blízkosti romantického mestečka Trogir, cca 5 km. Dá sa tam dostať loďkou priamo z pláže alebo si požičať bicykle, skútre. Pre akčné typy sú tu tenisové kurty, vodné športy, minigolf, boccia... čítať celú recenziu
Anna Cesnaková
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 03.09.2019 Prečítané 16-krát
83 %
S ubytovaním sme boli spokojní. Nový nábytok, matrace v posteli vynikajúce, kuchyňa bola tiež super. Akurát od 7:30 sme čakali do 12:30 na ubytovanie. Strava bola dobrá aj personál milý a ústretový. A mali sme aj klimatizáciu. Neviem porovnať s hotelom, lebo sme tam neboli ubytovaní. čítať celú recenziu
František
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 30.08.2019 Prečítané 72-krát
43 %
Cestovná kancelária deklaruje izby ako elegantné a tým dáva tomuto slovu úplne iný význam, ako má. Izby zastarané 30-ročné, bez modernizácie, v kúpeľni pleseň, roztrhané posteľné prádlo. Vankúše a matrac staré, pamätám si také z dávnych internátnych čias a z babkinej povaly. K moru vedie viac ako 150 schodov, domáci personál absolútne nevrlý a odmeraný. čítať celú recenziu
Milan a Zdenka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 18.08.2019 Prečítané 154-krát
80 %
Hotel príjemný, všade čisto, personál ústretový, izby upratané, uteráky menili každý deň, klimatizácia príjemná, strava All inclisive - výber jedál a nápojov bol pre nás dostatočný, pláž čistá, ležadlá a slnečníky za poplatok. Nevýhodou ktorú cestovky neuvádzajú sú schody. Mali sme dieťa v kočíku a jedáleň je prístupná len po schodoch, cesta na pláž len po schodoch alebo po kamenistom chodníku a potom zasa schody. Ak už nepotrebujete kočík, tak hotel doporučujeme. čítať celú recenziu
Stanislava
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 230-krát
23 %
Jednym slovom OTRAS! Hotel z cias CSSR, stary, na plaz otrasny pristup, 153 schodov hore a spat, to mate 300 schodov, idete za den 3 krat, tak to mate 900 schodov, za 10 dni 9000 schodov. Izby za priplatok su superior premium, ano, su pekne a ste na prizemi, takze tak asi. Plaz otrasna, same skaly, chaluhy. Strava - k tej sa nejdem ani vyjadrovat! Najhorsia dovolenka za poslednych 15 rokov, nesla by som sem ani zadarmo! čítať celú recenziu
Mamina
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 12.08.2019 Prečítané 154-krát
33 %
Obrovský hotel, zastaralý, nekonečné množstvo schodov k pláži, ešteže sme nemali už kočík, ale s dvoma malými detičkami (6 a 4 roky), ktoré unavené z kúpania mali šliapať vyše sto schodov, bol zaberák, ja som mala dosť... to trikrát denne! Pohyb je zdravý, to beriem, ale toto mala byť dovolenka. V jedálničku nám veľmi chýbala ryža, ktorá bola asi dvakrát za 10 dní, zato hranolky, tak tie boli denne, žiadne morské príšery, melón iba k večeri. Jedáleň preplnená, čašníci nestíhali, ale ochotní boli. Surová zelenina k obedu... zabudnite... to si musíte priplatiť za superior premium, tam máte niečo navyše, ste tí vyvolení, ale izba je malinká. My sme do seba narážali, nemali sme sa kam pohnúť. Balkón sa pre prístelku nedal otvoriť, museli sme prestavovať. Bez vetrania v kúpeľni. Pláž veľká, ale aj tak všade veľa ľudí, oceňujem aspoň jemný štrk a o niečo väčšie kamene v mori, celkom prijateľné pre deti, ale vo vode len pár metrov a už nedostúpite na dno. Pre detičky to nebolo to pravé orechové. Podobnú dovo sme absolvovali pred rokom v Donate pri Zadare... troj hviezdičkový hotel, taktiež starý, izby neprerobené, ale rodinná izba boli vlastne dve oddelené izby, malá kuchynka, gauč, takže sme mali veľa priestoru, súkromie s manželom. Jedlo bolo fantastické - veľký výber, chutné a stále veľa, vždy zelenina, ovocie, aj k raňajkám, aj k obedu, aj k večeri, mali výborné dezerty. Tu sme si fakt dobre pochutili, vždy sme sa na jedlo tešili. More dostupné ihneď, žiadne schody... akurát v mori dosť veľké kamene, takže pre deti opäť problém, ale určite lepšia voľba než Medena. Hlavne takmer prázdna pláž, my sme tam s deťmi hrali futbal :) na trávičke... súkromie. Tam sme boli spokojnejší, aj napriek nejakým nedostatkom... takže za porovnateľnú cenu by som volila radšej Donat. čítať celú recenziu
Janett
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 25.07.2019 Prečítané 241-krát
43 %
Hotel bol ponúkaný ako 4 hviezdičkový, skutočnosť veľmi slabá 3. Nie sme nároční klienti, tu však vládne poriadny chaos. Izbu sme si priplatili superior prémium pre 3 dospelé osoby, izba väčšia ako špajza a nedali sa otvoriť balkónové dvere, keď bolo 3. lôžko, ak sme chceli okolo seba prejsť, niekto sa musel uhnúť do uličky medzi postele, čo zodpovedalo foto, bola kúpeľňa s wc ako jediná, tu však nefungovalo vetranie, takže tiež dosť nepríjemné a nik ju za celý pobyt neprišiel riešiť. Strava jednotvárna, all inclusive katastrofa, raňajky v inej časti hotela každé ráno rovnaké, večere od 19-21hod a už o 20:00 hod zatvárali box s jedlom, tak ste sa mohli vybrať na opačný koniec obrovskej jedálne, čapované nápoje boli chuťovo otrasné a čakali ste na ne celý večer, kým vám ich unaháňaný čašník priniesol alebo aj nedoniesol, keď nestíhal a sami ste si načapovať nesmeli, alko, víno a pivo sme si radšej zaplatili vonku. Hotelový bar neodporúčam ani horný, ani dolný, miešané nápoje nevedia, ako vyzerajú, väčšinu z nápojového lístka nemajú a čo prekvapilo... čašník ani nevedel, čo to je a keď niečo nájdete, tak wisky vám donesú v úzkom vysokom pohári riadne zriedenú ľadom, že ju ani nie je cítiť. Keď sme si zaplatili v bare kávu v očakávaní, že by mohla byť lepšia, dostali sme z toho istého kávovaru, len v novšej šálke s plastovým miešatkom a s účtenkou. V hoteli aj v jeho okolí vidieť zub času a šetrenie všade, kam sa pozriete. Jediný ochotný personál boli cudzinci asi Filipínci, domáci permanentne naštvaní a hlavne od nich nič nechcieť, lebo sa nedá. Odchádzali sme sklamaní a 8 dní by sme určite strávili radšej niekde inde za sumu, ktorú sme zaplatili. Hotel nie je 4hviez. ani z ďaleka a služby all inclusive taktiež nie a to sa sťažovalo viacero klientov, že tento hotel už nie! Zabitý drahocenný čas a peniaze. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 18.07.2019 Prečítané 452-krát
93 %
Izba Superior premium bola v zhode s katalógom CK. Izbe sa nedalo nič vytknúť. Strava úžasná. Vždy bolo z čoho vyberať. Musím vyzdvihnúť personál z Filipín, ktorý bol ochotný, milý, usmievavý, čo sa o domácich nedalo povedať. More čisté, pozvoľný vstup do mora, pláž bola kamienková. Okolie pekné. čítať celú recenziu
Ľuboš Michalík
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 26.08.2018 Prečítané 2316-krát
83 %
Ak ste ubytovaní v izbách aspoň na 5. poschodí, máte aj výhľad na more. Priplatili sme si za izbu superior - tie sú na 5. poschodí, blok B, novo zrekonštruované. V izbe bola super tichá klimatizácia, najtichšia, akú sme kedy mali v cudzine na dovolenke. Strava výborná, vždy ryby aj bravčové a hovädzie, zemiaky, ryža, hranolky, koláče, zákusky... a boli aj rajčiny, paprika (niektoré recenzie tvrdili, že to tu nebolo). Kroasanty sa rýchlo minuli, ale netreba ísť neskoro na stravu, lebo vtedy je už menší výber. Nápoje si objednávate pri obede a večeri u čašníkov. Pláž je rozsiahla (výhoda, že je vždy dosť miesta a netlačíte sa v mori a nájdete si vždy nejaké voľné miesto aj na pláži či medzi stromami). Hneď pri pláži rastú husté stromy a v ich tieni sa dá byť, a tak netreba ani slnečník, ktorý sme si niesli z domu a ani sme ho vôbec nepoužili. Do mesta Trogir je asi 60 minút pohodlnej chôdze chodníkom, ktorý vedie hneď popri pláži. Káva bola lepšia pri bazéne ako v hoteli. Občas sa stalo, že nemali biele víno, ale červené bolo stále. Zmrzlinu v hoteli nepodávajú, ak ju chcete, treba si ju ísť kúpiť na pláž, kde sú aj stánky so zmrzlinou (drahšia bola kvalitnejšia od 9 - 11 kún, ich jedna porcia je ale ako naša veľká zmrzlina). Z tvrdého alkoholu bola v hotelovom i plážovom bare (all inclusive patrí k hotelu) len ich rakija. Nealko - kofola - výborná, džús alebo minerálna, či obyčajná voda. Možno niekoho otravovalo vždy povedať pri bare aj číslo izby, ale dalo sa na to zvyknúť. Ak sa k nim správate milo, nie je problém a dajú Vám na jeden náramok aj viac nielen jeden pohár. Samozrejme, nie je problém ísť aj viackrát si vypýtať to isté. Náramok vždy majte pri sebe, a tak, aby ho hneď videli, keď si niečo pýtate z baru. Parkovisko je nad hotelom a je zdarma, prípadne sa dá parkovať tiež zdarma pre hotelových hostí aj vedľa ubytovacích budov hotela. V blízkosti hotela cca 200 m je aj supermarket. Priamo v hoteli je aj butik (darčekové predmety) so zmenárňou, kde si môžete zameniť eurá za kuny. Plno zmenárni je aj v blízkom mestečku Trogir. Hotel Medena má aj bankomat, kde si tiež môžete vybrať hotovosť, ak máte svoju bankomatovú kartu. Odporúčam tento hotel - pre náročnejších klientov na ubytovanie, ale odporúčam priplatiť si izbu superior. čítať celú recenziu
Katarina Pavlikova
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 30.07.2018 Prečítané 2597-krát
33 %
Hotel starý, priplatili sme si lepšie ubytovanie, čo sme nemali, ale podľa nich hej, tak si neviem predstaviť tie izby, ktoré boli bez príplatku, stravu sme mali all inclusive, raňajky stále tie isté, žiadna čerstvá zelenina, čo mi veľmi chýbalo, ovocie a koláčiky nosili po 8. hodine, pričom raňajky začínali o 6 a to ste si museli ešte pýtať, keď sa minuli a ovocie vôbec nepreberajú, dajú tam hnilé a vôbec im to nevadí. Nápoje v rámci all inclusive čapujú do umelých pohárov, čo hnevalo a ešte nedolievali doplna a vždy si pýtali číslo izby, neviem, čo tým sledovali, ako keby nestačil náramok. Takže za mňa nikdy viac - neodporúčam. čítať celú recenziu
sisinka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 22.07.2018 Prečítané 2062-krát
83 %
Do Chorvátska sme sa vybrali po deviatich rokoch. Vtedy sme boli na Istrii a nebolo to ktoviečo. Preto som to brala trocha aj s obavami, ale boli sme zo všetkého milo prekvapení. Od ubytovania, cez stravu a služby. Naozaj, táto dovolenka sa vyrovnala cene a bola porovnateľná s Gréckom. Ubytovaní sme boli v izbe superior na 5. poschodí, pekne vybavená, čistá izba, veľký balkón, čistá kúpeľňa s vaňou, veľmi moderne prerobená, strava bola výborná, veľký výber zo všetkého, naozaj chutila ako domáca, rozdiel pi strave bol akurát pri nápojoch, ktoré sa museli objednávať u čašníka, ale nebol problém objednať si aj viackrát za sebou alebo viac na jedenkrát okrem raňajok, tam boli automaty na kávu aj nápoje. Taktiež v all inclusive baroch v hoteli aj na pláži bol vydávaný nápoj 1 ks na jeden náramok. Ale nebol problém dať si na ruku náramky všetkých členov rodiny a objednať toho viac. čítať celú recenziu
Vain
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 17.07.2018 Prečítané 1493-krát
73 %
Hotel nad očakávanie O.K. vhodný najmä pre rodiny so staršími deťmi, ale nevyhovujúci pre starších a invalidov (do jedálne po schodoch - bez výťahu, k moru a vonkajšiemu bazénu vyše 100 schodov). Chýbal t. č. opravovaný krytý bazén. Výhodné lodné taxi do Trogiru a množstvo jednodňových výletov do Splitu, na okolité ostrovy a iné turistické atraktivity. Perfektný detský kútik a animácie pre deti do 15 rokov v Plavej sobe pod vedením Dominika a dvoch slovenských moderátoriek. Atypické All inclusive, na ktoré si treba zvyknúť. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 16.07.2017 Prečítané 718-krát
63 %
Hotel bol umiestnený v strede borovicového hája, kde počas celého dňa cvrlikali cikády. Na pláž viedlo cez sto schodov, takže s kočíkom by to bolo trochu obtiažné. Štrkovo-kamienková pláž sa tiahla po celom pobreží, vo vode boli väčšie kamene. Boli tam aj ježkovia, takže odporúčam použiť kúpacie topánky. Bývali sme v izbe štandard na 7. poschodí s orientáciou na morskú stranu, kde bol prekrásny výhľad na Trogir a v diaľke na Split. Odporúčam, ak si vyberiete výhľad na morskú stranu, tak aspoň od 6. poschodia, pretože nižšie uvidíte už len borovice. Areál hotela bol udržiavaný, k pláži viedli aj menšie cestičky cez les od hotela. čítať celú recenziu
Sisa
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 21.08.2016 Prečítané 327-krát
73 %
Hotel tvoria 2 osemposchodové budovy, my sme mali izbu standard s výhľadom na more, sea view má väčšina izieb. Izby sú typu turist, standard a superior /v tých boli ubytovaní Kórejci a prevažne Taliani - superior izby boli na 7 a 8poschodí/. V izbe sme mali prístelku pre 2 staršie deti a detskú postieľku pre najmladšiu dcéru. Na izbe bola klíma, v kúpeľni fén, uteráky menili každý deň a toalet. papier dopĺňali denne. Raňajky boli troche slabšie - najlacnejšie diétne salámy, praženica z práškových vajec, najlacnejšie párky, ale dalo sa vybrať - džemy, medy, nutely, syry, maslo, cottage cheese, čerstvá zelenina, corny, čokoguľôčky, vločky, chýbalo ale sladké pečivo - nejaké koláčiky. Večere zato boli na úrovni 4hviezd. hotela - vždy ryba, 3 druhy masa, veľa príloh, 2 polievky na výber, šalát. bufety, 3-4druhy koláčikov a 2 druhy zmrzliny každý večer. Hotel nie je vhodný pre rodiny s malými deťmi s kočíkmi ani starších ľudí, k pláži vedie cca 100schodov, hneď dolu po zdolaní schodov sú napravo pre deti platené trampolíny, oproti autíčka a detské ihrisko, pre milovníkov tenisu tenis. kurty, vo vode platené nafukovacie atrakcie pre deti. Ďalšie detské ihrisko je cca 100m napravo pri pláži. Pláže sú štrkové a betónové, vo vode sú kamene, vhodné sú kvôli ježkom topánky do vody. Pláže nie sú preplnené, lebo okrem hotela sú tam len apartmány, do centra je to 4km. Večer na terase hotela hrá živá hudba, ďalšia živá hudba je dolu pri pláži. Na pláži je inak dosť reštaurácií a bufetov. Z výletov je možnosť ísť za 27eur na 3 ostrovy loďou - je to celodenný výlet s obedom, my sme cestou späť navštívili nár. park Krka pri Šibeniku a kúpali sa pod vodopádmi, prístup je zo Skradinu loďou alebo z Lozovacu autom, my sme si vychutnali plavbu loďou a stálo to zato. Celkovo sa nám pobyt páčil, vyšlo aj super počasie celý týždeň. čítať celú recenziu
darina
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 07.08.2016 Prečítané 169-krát
67 %
Hotel nad morom, k pláži vedie niečo cez 100 schodov, ale to sa dá zvládnuť. Prostredie pekné. Parkovisko zdarma, ale treba si nájsť miesto, niektorí museli parkovať medzi stromami a pri ceste. Ubytovanie bolo dobré, kúpeľná nová, čistá, ale to sme mali izbu superior. Uteráky menili každý deň. Strava bola hrozná. Malý výber, každý deň to isté s minimálnymi obmenami. Raňajky do 10. 00 hod., ale už o 09. 00 žiadne žemle, rožky neboli vôbec, niečo sladké na raňajky napr. croassanty, bábovka, to ani náhodou.O kakau mohli deti len snívať. Káva otrasná. Na večeru jeden, maxim. dva druhy ovocia, ktoré sa opakovali. Zelenina stále tá istá, paprika nebola ani raz. Keby sme išli znovu, ubytovanie áno, strava určite nie, radšej sa budeme stravovať v niektorej reštaurácii pri pláži. čítať celú recenziu
Sarah
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 20.05.2016 Prečítané 223-krát
63 %
My sme boli ubytovaní v apartmánoch, ale príchod k apartmánu nebol dobrý. Zle je tam riešená cesta k apartmánu napr. náš autobus sa k nemu nemohol dostať, tak nás museli vysadiť pred hotelom a my sme museli ísť pešo k apartmánom. Dlho sme čakali na ubytovanie. Prišli sme ráno, ale ubytovali nás až o druhej. Našťastie je tam terasa, kde sme mohli čakať a kto nechcel, nechal si veci odložené v miestnosti pri recepcií a išiel sa prejsť k moru. More je blízko apartmánov. Ale počula som, že v depandensoch je to horšie. čítať celú recenziu
Tibor
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 13.09.2015 Prečítané 490-krát
47 %
Zvonku vyzerá hotel naozaj zle. Izby sú ale super. Parkovanie okolo hotela zadarmo. Občas treba dlhšie hľadať miesto, ale nájde sa vždy. Na pláž vedú terasovité schody (je ich viac ako 100), čiže ak máte kočík, naozaj si zamakáte. Ale my sme to zvládli :). čítať celú recenziu
Silvinka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 04.09.2015 Prečítané 406-krát
77 %
Ako pisali predo mnou... stary komunisticky hotel. Izba de-luxe splnila nase predstavy v turistickej triede, bez klimatizacie si to neviem predstaviť. Izby trosku male -2 pristelky sa tam urcite nezmestia. Celkovo sme boli spokojni a hlavne nase deti - dobre sa im spalo. čítať celú recenziu
Mia
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 01.08.2015 Prečítané 780-krát
73 %
Najslabsi hotel, v akom sme kedy byvali v Chorvatsku. Za nas neodporucam. Ako pisal pan v predoslom komente, socialisticky styl hotela. Udajne ho prerabaju na 4 *. Strava velke minus, ubytovanie pekne, plaz aj more cistucke. Hotel neodporucam, co i len stredne narocnym klientom. čítať celú recenziu
Mon
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.07.2015 Prečítané 583-krát
87 %
Nádherné, teplé more. Prístup na pláž po schodoch-úplne v pohode. Výborná strava, personál v jedálni nebol až taký milý ako napr. v oblasti Kvarner. No na recepcii boli stále milí a usmievaví. V hoteli je zmenáreň. V blízkosti je supermarket Ribola. Na pláži veľa bufetov a občerstvenia. Boli sme milo prekvapení, že skoro všade sa dalo platiť aj kartou. čítať celú recenziu