Turecko Turecko
Turecko, Side, Kizilot Turecko, Side, Kizilot

Calimera Serra Palace 

Calimera Serra Palace 

Turecko Turecko
Turecko, Side, Kizilot Turecko, Side, Kizilot
Teplota vzduchu: 18 °C
Teplota vody: 16 °C
Pláž: 0 m
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 1:30 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

05.04.2024 - 12.04.2024, 7 nocí, All inclusive

od 456 €

LEN UBYTOVANIE

07.04.2024 - 14.04.2024, 7 nocí, All inclusive

od 246 €

Dostupné termíny

Hľadáte iný termín?
Upravte dátum vyhľadávania pobytu
Popis ubytovania

Vzdialenosti:

Pláž: 0 m
Letisko: cca 1:30 hod
V jedinečnom hotelovom komplexe Club Calimera Serra Palace s prvkami modernej architektúry strávite skutočnú dovolenku snov. Exotická hotelová záhrada s romantickými hojdacími sieťami prináša ten pravý dovolenkový oddych. Palmová promenáda končiaca priamo na širokej piesočnatej pláži ponúka kvalitné kúpanie v magických vlnách tyrkysového mora. Vysoká úroveň poskytovaných služieb robí z tohto hotela rozprávkové miesto, ktoré odporúčame aj tým najnáročnejším klientom a rodinám aj s tými najmenšími deťmi. Tento očarujúci areál s kolosálnou architektúrou, excelentnými službami a vysokokvalitným komplexným vybavením vrelo odporúčame všetkým, ktorí túžia prežiť kvalitnú dovolenku v nádhernom prostredí, v ktorom sa snúbi aktívny relax s bezstarostným leňošením na pláži. Teraz 2 deti do 15 rokov za zvýhodnenú cenu a k dispozícii až 5-lôžkové izby!

Poloha

Palácový hotelový komplex pozostávajúci z hlavnej hotelovej budovy a elegantných viliek roztrúsených v krásnom hotelovom areáli, priamo na brehu tyrkysového mora s vlastnou hotelovou plážou, v pokojnejšom letovisku Kizilot, 19 km od historického mesta Side s nákupnými a zábavnými možnosťami ľahko dostupnými miestnymi autobusmi, tzv. dolmušmi, 60 km od letiska v Antalyi.

Vybavenie

Reštaurácia, a´la carte reštaurácia, 4 bary (snack, plážový, novozrekonštruovaný dvojpodlažný bar pri bazéne, lobby), 3 vonkajšie bazény s oddelenou časťou pre deti a vodným svetom (5 tobogánov), vnútorný bazén s jacuzzi, turecké kúpele, Wi-Fi pripojenie (zdarma), internet (za poplatok), obchodná zóna.

Ubytovanie a izby

Komfortné dvojlôžkové izby s možnosťou 1 až 2 prísteliek, family suity (na vyžiadanie), individuálna klimatizácia, telefón, minibar, satelitný TV, trezor, vlastné príslušenstvo (sprcha, WC a sušič na vlasy), balkón, resp. terasa s posedením. K dispozícii aj 5-lôžkové izby.

Pláž / Stredisko

Dlhá a široká hotelová piesočnatá pláž pri vstupe s prímesou drobných kamienkov, all inclusive služby aj na pláži v plážovom bare.

Šport a relax

Tenisové kurty, stolný tenis, plážový volejbal a futbal, stolný futbal, aerobik, fitness centrum, šipky, vodné športy (za poplatok), miniklub.

Pre deti

3 vonkajšie bazény s oddelenou časťou pre deti a vodným svetom (5 tobogánov), miniklub.

Prednosti:

Aquapark a tobogány
Detská postieľka
Detské ihrisko
Detský bazén
Detský bufet
Fitness
Kozmetika
Lekárska služba
Masáže
Maxi klub
Miniklub (detský kútik)
Opatrovanie detí
Ponuka športov pre deti
Práčovňa
Pre deti (baby friendly)
Priamo na pláži
Reštaurácia
Rodič s dieťaťom
Sauna
Škola plávania
Tenis
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén
Výbava pre deti
Wellness & spa
WIFI dostupná

Môžete taktiež poznať pod názvom:

Club Calimera Serra Palace
Hotel Club Calimera Serra Palace
Calimera Serra Palace
80%
Calimera Serra Palace
129 recenzií
od 456 €

Calimera Serra Palace

Calimera Serra Palace recenzie
Odporúčanie 72 %
Poloha 65 %
Šport a zábava 82 %
Izby 75 %
Strava 78 %
Personál 78 %
Eva
Termín pobytu: Aug 2023 Publikované 09.08.2023
70 %
Izby pekné, veľké. My sme mali výhľad na ulicu pred hotelom. Pod oknami za plotom zber železa, ráno pustena cinkularka ?Wifi len v areáli aj to slabá. Na izbách bez šance. Upratovanie bieda ( oproti iným hotelom v Turecku). Teta zmyla, vymenila uteráky a hotovo. 17 km od Side. Možnosť nákup cca 1km od hotela aj to len pár obchodov. More teplé, krásne ale ďaleko, úplne na konci areálu cca 400. Pre malé deti ideál, aqua park, animátori, bazény. Jedla veľa, ale stále to isté. Toto bol piaty hotel v Turecku kde sme boli. Môžme porozprávať - nikdy viac Čítať celú recenziu
Anulienka
Termín pobytu: Jún 2023 Publikované 07.07.2023
80 %
Izba čistá, každý deň upratovali a menili uteráky aj osušky, dostatok toaletného papiera aj sprchovacieho gélu. Prostredie nádherné, čisté, dostupnosť služieb, vela bazénov čistá voda, lehátka a slnečníky pri bazéne aj mori zadarmo, je ich dostatok, našli sme stále volné aj poobede. More teplé, len už po pár metroch vyššia voda. Dostatok plavčíkov pri bazénoch aj pri mori. V komplexe je priamo amfiteáter, kde sa každý večer konajú rôzne špičkové vystúpenia (akrobatická show, Michael Jackson show a pod.), cez den plážový volejbal, a iné aktivity aj pře dospelých na ktoré pozývajú animátori - Čítať celú recenziu
ZP
Termín pobytu: Júl 2022 Publikované 28.01.2023
60 %
Izba,po ubytovaní nad grilom na ryby presťahovaní do vnútro bloku,z dvoch posteli bola jedna a gauč pre deti.Personal ochotný iba vo vnútri,vonku ako by sme ich otravovali, Amfiteáter zničené sedačky,nepostačujúca kapacita,pergoly by žiadali tiež svoju údržbu,chill zóna Polo rozpadnuté,Strava celkom fajn až na to že po 24hod.sme skončili v nemocnici na striedačku deti a potom my,z11dni boli 2presunove cize9 pobyt,z toho 4dni v nemocnici a a do konca dieta...Ľutovali to aj naši susedia a oni mali 15tku...už by som tam ani nevydržal.Syn mal potiaze ešte vyše mesiaca, psychický blok ísť na wc(zvr Čítať celú recenziu
Otázky a odpovede - Calimera Serra Palace
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 28.03.2024 14:03:46
Koľko stojí zájazd do hotela Calimera Serra Palace?
Cena zájazdu je od 456€ za 7-dňovú dovolenku, vrátane všetkých poplatkov. Ceny sa líšia od sezónnosti a dĺžky zájazdu. Zobraziť detaily o cenách
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 28.03.2024 9:30
Aké je počasie v blízkosti hotela?
Momentálne je teplota vzduchu 18°C a teplota vody 16°C. Počas hlavnej sezóny môžu byť teploty rozdielne. Počasie v Side
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 28.02.2024 9:30
Dĺžka letu Turecko
Let trvá približne 1:50 h. Zobraziť ďalšie podrobnosti
Potrebujete poradiť?
Máte otázky ohľadom hotela?
Napíšte nám, čo Vás zaujíma
Požiadavku preveríme a odpíšeme priamo na Váš e-mail v priebehu najbližších dní. V prípade, že potrebujete odpoveď skôr zavolajte na naše telefónne číslo.
02 / 32 202 303
Zavolajte nám, poradíme PO - PI 8:30 – 17:30