Taliansko Taliansko
Taliansko, Sardínia, Cannigione Taliansko, Sardínia, Cannigione

Resort Cala Di Falco 

Resort Cala Di Falco 

Taliansko Taliansko
Taliansko, Sardínia, Cannigione Taliansko, Sardínia, Cannigione
Teplota vzduchu: 17 °C
Teplota vody: 14 °C
Pláž: 0 m
Dĺžka letu: 1:30 h
Od letiska: cca 0:30 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Hľadáte iný termín?
Upravte dátum vyhľadávania pobytu
Popis ubytovania

Vzdialenosti:

Pláž: 0 m
Letisko: cca 0:30 hod
Hotel Cala Di Falco je situovaný na okraji Costa Smeralda, len 100 m od pôvabného mestečka Cannigione, kde sa nachádza príjemný malý prístav a veľa obchodov. Verejná pláž sa nachádza len pár metrov od hotelového bazéna.

Vybavenie

Architektonicky prepracovaný hotelový komplex má vstupnú halu s recepciou a s prístupom na internet (za poplatok), dve reštaurácie, bary, piano bar na terase, herňu, amfiteáter, kde sa konajú show, konferenčnú miestnosť pre 150 osôb, parkovisko. Sú tu tiež dva bazény. Väčší, plavecký je centrom hotelového života s barom, slnečníkmi a ležadlami. Menší bazén je vybavený ležadlami a nachádza sa v časti La Rotonda.

Ubytovanie a izby

Hotelové izby sú na prízemí alebo prvom poschodí. Rozdelené sú do 2 častí. Il Borgo – izby sú lokalizované viac centrálne a bližšie k hotelovým službám (reštaurácia, bar, recepcia). La Rotonda – izby sú lokalizované v tichšej časti s bazénom a ležadlami, oddelenej od prvej časti vnútornou cestou. Štandardné dvojlôžkové izby sú zariadené v typickom mediteránskom štýle a majú kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC, sušič na vlasy, klimatizáciu, telefón, SAT TV, minibar, trezor, balkón alebo terasu s malým stolíkom a stoličkami s výhľadom na okolie. Izby typu superior majú možnosť jednej prístelky. Izby typu Suite sa skladajú z jednej spálne s manželskou posteľou a obývacej miestnosti s 2 lôžkami. Možné sú aj jednolôžkové a bezbariérové izby. Výhľad na more je za poplatok (nie je v izbách typu Rotonda štandard a superior).

Pláž / Stredisko

Verejná pláž Cannigioneso slnečníkmi a ležadlami zdarma, sa nachádza len pár metrov od hlavného hotelového bazéna cez cestu, v krištáľovo čistej zátoke Arzachena. Hotelový bus premáva na ostatné pláže (okrem soboty) zdarma. Veľkou výhodou tohto hotela je, že sa každý deň môžete kúpať na inej pláži, vďaka motorovému člnu Delphine Express, ktorý vás zavezie na čarovné ostrovy súostrovia La Maddalena, alebo na pláže Costa Smeralda (za poplatok). V blízkosti je k dispozícii za poplatok potápačské centrum a škola plachtenia, výlety na lodiach, športový rybolov na luxusnej lodi a s profesionálnym kapitánom.

Šport a relax

Tenisový kurt (s večerným osvetlením), plážový volejbal a bocciu.

Pre deti

Bazén, babyklub pre deti od 1,5-4 rokov, miniklub/juniorklub od 4-14 rokov zdarma (9.00-13.00 a 15.30-18.30), ihrisko, detské menu, videohry, postieľka (na vyžiadanie, zdarma), prenájom kočíka (na vyžiadanie, za poplatok).

Prednosti:

Blízko pláže
Detská postieľka
Detské ihrisko
Dovolenka pre dvoch
Možnosť prenajať kočík
Opatrovanie detí
Parkovanie v objekte
Piesočnatá pláž
Plachtenie
Pre deti (baby friendly)
Reštaurácia
Svadobná cesta / Medové týždne
Tenis
Vonkajší bazén
WIFI dostupná
WIFI zadarmo

Môžete taktiež poznať pod názvom:

Cala Di Falco Resort
Hotel Cala Di Falco
Hotel Resort Cala Di Falco
Resort Cala Di Falco
85%
Resort Cala Di Falco
15 recenzií
od 630 €

Resort Cala Di Falco

Resort Cala Di Falco recenzie
Odporúčanie 100 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 67 %
Izby 90 %
Strava 88 %
Personál 92 %
Saskia
Termín pobytu: Jún 2013 Publikované 19.12.2013
70 %
Pred odchodom do tohto rezortu sme si prečítali veľmi rozdielne recenzie, od príjemne strávenej dovolenky až po kritiku všetkého možného. My sme tiež postrehli nejaké chybičky, ale dovolenku sme si nenechali nimi skaziť. Cítili sme sa tu príjemne, personál bol priateľský a vychádzal nám v ústrety. Hosťami boli prevažne anglickí a talianski dovolenkári. Celý komplex bol veľmi priestranný, dobre rozložený, takže je aj dostatočne odhlučnený. Mohli sme si tak dostatočne oddýchnuť. V hoteli bolo ubytovaných aj viacero rodín s deťmi. Pre deti je tu detský klub. Ochotný bol aj zamestnanec na recepcii Čítať celú recenziu
Otázky a odpovede - Resort Cala Di Falco
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 28.03.2024 08:03:30
Koľko stojí zájazd do hotela Resort Cala Di Falco?
Cena zájazdu je od 630€ za 7-dňovú dovolenku, vrátane všetkých poplatkov. Ceny sa líšia od sezónnosti a dĺžky zájazdu. Zobraziť detaily o cenách
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 28.03.2024 9:30
Aké je počasie v blízkosti hotela?
Momentálne je teplota vzduchu 17°C a teplota vody 14°C. Počas hlavnej sezóny môžu byť teploty rozdielne. Počasie na Sardínii
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 28.02.2024 9:30
Dĺžka letu Taliansko
Let trvá približne 1:30 h. Zobraziť ďalšie podrobnosti
Potrebujete poradiť?
Máte otázky ohľadom hotela?
Napíšte nám, čo Vás zaujíma
Požiadavku preveríme a odpíšeme priamo na Váš e-mail v priebehu najbližších dní. V prípade, že potrebujete odpoveď skôr zavolajte na naše telefónne číslo.
02 / 32 202 303
Zavolajte nám, poradíme PO - PI 8:30 – 17:30