Taliansko Taliansko
Taliansko, Kalábria, Capo Vaticano - Kalábria Taliansko, Kalábria, Capo Vaticano - Kalábria

SoleMare Club Village 

SoleMare Club Village 

Taliansko Taliansko
Taliansko, Kalábria, Capo Vaticano - Kalábria Taliansko, Kalábria, Capo Vaticano - Kalábria
Teplota vzduchu: 15 °C
Teplota vody: 16 °C
Pláž: 0 m
Dĺžka letu: 1:40 h
Od letiska: cca 1:00 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Hľadáte iný termín?
Upravte dátum vyhľadávania pobytu
Popis ubytovania

Vzdialenosti:

Pláž: 0 m
Letisko: cca 1:00 hod
Komplex Villaggio Sole Mare sa skladá z hlavnej budovy a niekoľkých vedľajších 1-2 podlažných budov. Je priamo na piesočnatej pláži v krásnej záhrade s banánovníkmi. Môžete navštíviť Liparské ostrovy, Stromboli, resp. Sicíliu.

Poloha

Hotel sa nachádza na krásnom pobreží medzi Tropeou a Capo Vaticanom, s výhľadom na sopku Stromboli. Od letiska Lamezia Therme je vzdialené cca 72 km a od historického mesta Tropea je cca 10 km, kam sa dostanete taxíkom.

Vybavenie

V komplexe je recepcia, reštaurácia, a la carte reštaurácia, pizzeria, bar s terasou a s výhľadom na more, vonkajší bazén s oddelenou časťou pre deti (bazén je k dispozícii počas hotelom určených hodín a kúpacia čiapka je povinná), slnečníky a ležadlá (1 slnečník a 2 kreslá/izba), malý supermarket, malá diskotéka, detské ihrisko a amfiteáter. Možnosť parkovania v areáli. Za poplatok tenisový kurt (osvetlenie) 10 €/hod., futbalové ihrisko, stolný tenis, solárium, lukostreľba, biliard, požičovňa bicyklov a motoriek.

Ubytovanie a izby

Klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou až 2 prísteliek majú telefón, TV, malú chladničku, vlastné sociálne zariadenie (sprcha/WC), sušič na vlasy, balkón alebo terasu. Za poplatok - trezor 15 €/týž., možnosť WiFi pripojenia 15 €/týždeň a detská postieľka na vyžiadanie (v obmedzenom počte) 7€/deň.

Pláž / Stredisko

Hotel je priamo pri piesočnatej pláži v krásnej záhrade s banánovníkmi.

Šport a relax

Vodné športy pri bazéne, resp. na pláži, animácie a detský klub (v talianskom jazyku), diskotéka, tenisový kurt, stolný tenis. V neďalekom mestečku Capo Vaticano je široký výber typických talianskych reštaurácií, pizzerií, barov, nočných klubov a obchodov. Možnosť fakultatívnych výletov loďou alebo autobusom na Liparské ostrovy, Stromboli, Tropea, Capo Vaticano, resp. Sicília.

Prednosti:

Detská postieľka
Detské ihrisko
Detský bazén
Maxi klub
Parkovanie v objekte
Plachtenie
Povolené domáce zvieratá
Pre deti (baby friendly)
Priamo na pláži
Reštaurácia
Surfing
Tenis
Vonkajší bazén
WIFI dostupná

Môžete taktiež poznať pod názvom:

Hotel Villaggio Sole Mare
Villaggio Solemare
SoleMare Club Village
62%
SoleMare Club Village
4 recenzií
od 691 €

SoleMare Club Village

SoleMare Club Village recenzie
Poloha 58 %
Šport a zábava 33 %
Izby 42 %
Strava 50 %
Personál 50 %
Monika
Termín pobytu: Júl 2018 Publikované 05.03.2019
77 %
Príjemná, kľudná, oddychová dovolenka. Čítali sme si recenzie, takže sme neboli ničím zaskočení. Služby hotela uspokojivé, čašníci ochotní a milí, strava vcelku fajn. Priestranné bazény pre deti aj dospelých, nutnosť nosenia kúpacích čapíc, prekážala nám hlučnosť talianskeho animátora pri bazéne. Okolie hotela by mohlo byť viac udržiavané - čistejšie. Izby boli na prekvapenie veľmi pekné a priestranné, no na poschodiach sme mali veľmi slabý tlak vody. Hotel nebol preľudnený, čo nám vyhovovalo. Talianske animátorky robili každý večer pre deti minidisco. V bare sa dali kúpiť nanuky, zmrzlina, če Čítať celú recenziu
Tina
Termín pobytu: Jún 2018 Publikované 04.07.2018
53 %
Hotel vhodny skor pre nenarocnych turistov, hoci najdu sa aj zrekonstruovane izby. Cesta z letiska okolo hodiny, hotel mimo civilizacie pod kopcom, najblizsie mesto je Tropea cca 11 km, hotelovym transferom je to 10€ na osobu od 4 ludi, inak 20€ osoba, par veci ako napr. magnetky, hracky, nejake potraviny a uzky vyber drogerie sa da kupit v bare, vacsi vyber v Mini markete na kopci, kde starsie osoby urcite nepojdu. Okolie hotela je zelen, kazia to len nevynesene kose, v bazenoch povinne pouzivat kupacie ciapky! Inak su bazeny celkom ciste. Animacie v hlavnej sezone, aj to slabe. Vecer je to o Čítať celú recenziu
Dija
Termín pobytu: Jún 2018 Publikované 24.06.2018
73 %
Hotel nezodpoveda 4*, ale 3*, iba ubytovanie v zrekonstruovanej junior suite bolo na 4*. Transfer z letiska cca 1,5 hodiny. Lokalita nie je velmi vhodna pre deti, uz po par metroch hlboka voda. Do bazena treba kupaciu capicu, ktoru si za 2,5 eura kupite na mieste a treba pocitat so siestou medzi 13 - 16 hodinou. Pizzeria na plazi pride vhod, ale pizza nas trochu sklamala, hranolky boli lepsie. :) K hotelu vedie strmsia, klukata cesta, ktorou klasicky autobus neprejde, preto hotel robi vlastne zvozy. Peso tu cestu date tak za cca 10 minut smerom hore. V rezorte je problem so signalom, ruzovy Čítať celú recenziu
Otázky a odpovede - SoleMare Club Village
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 28.03.2024 10:03:05
Koľko stojí zájazd do hotela SoleMare Club Village?
Cena zájazdu je od 691€ za 7-dňovú dovolenku, vrátane všetkých poplatkov. Ceny sa líšia od sezónnosti a dĺžky zájazdu. Zobraziť detaily o cenách
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 29.03.2024 9:30
Aké je počasie v blízkosti hotela?
Momentálne je teplota vzduchu 15°C a teplota vody 16°C. Počas hlavnej sezóny môžu byť teploty rozdielne. Počasie v Kalábrií
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 29.02.2024 9:30
Dĺžka letu Taliansko
Let trvá približne 1:40 h. Zobraziť ďalšie podrobnosti
Dominika Grobarčiková pridané 19.07.2018 19:07:28
chcem sa opytat, ci je na izbach rychlovarna konvica
dakujem

Dobrý deň,

ďakujeme za vašu otázku. K vybaveniu izby nepatrí rýchlovárna konvica.

Zuzana Šmelcerová pridané 26.05.2016 14:05:32
Koľko cca stojí taký jeden fakultatívný výlet a čo všetko je v ňom zahrnuté? Vďaka!!

Dobrý deň, 

ďakujeme Vám za Vašu otázku.

Cena falkultatívneho výletu závisí od druhu výletu ktorý si vyberiete a jeho dĺžky. Presnú cenu aj harmonogram Vám predstaví Váš delegát na prvej infoschôdzke v hoteli.

Zuzana Šmelcerová pridané 26.05.2016 14:05:07
Su na plazi k dispozicii nejake vodne sporty / aktivity??

Dobrý deň, 

ďakujeme Vám za Vašu otázku.

Áno, na pláži je k dispozícií viacero športových klubov ktoré majú v ponuke vodné športy a aj jednoduché športové aktivity.

Zuzana Šmelcerová pridané 26.05.2016 14:05:12
Dobrý deň,

je hotel vhodný aj pre menšie deti?

S pozdravom,
Zubáková

Dobrý deň, 

ďakujeme Vám za Vašu otázku.

Áno hotel je vhodný aj pre deti. Tak ako je uvedené v popise okrem detského bazéna je k dispozícií aj detský klub a konajú sa tu aj detské diskotéky.

Zuzana Šmelcerová pridané 26.05.2016 14:05:28
Čo znamená že je pláž 0 km od hotela? :-D :-D
Ako ďaleko je pláž?

Dobrý deň, 

ďakujeme Vám za Vašu otázku.

Tak ako je v popise uvedené pláž je vo vzdialenosti 0 metrov. To znamená, že hotel je hneď na pláži a nie je potrebné na pláž dochádzať.

Zuzana Šmelcerová pridané 26.05.2016 14:05:48
Dobrý deň, tie možnosti wifi pripojenia platia aj pre izby, dúfam? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, 

ďakujeme Vám za Vašu otázku.

V popise patriacom k izbe je uvedené, že je možnosť mať na izbe pripojenie WIFI za poplatok.

Potrebujete poradiť?
Máte otázky ohľadom hotela?
Napíšte nám, čo Vás zaujíma
Požiadavku preveríme a odpíšeme priamo na Váš e-mail v priebehu najbližších dní. V prípade, že potrebujete odpoveď skôr zavolajte na naše telefónne číslo.
02 / 32 202 303
Zavolajte nám, poradíme PO - PI 8:30 – 17:30