Taliansko Taliansko
Taliansko, Kalabrien, Torre Ruffa Taliansko, Kalabrien, Torre Ruffa

Baia del Sole Resort 

Baia del Sole Resort 

Taliansko Taliansko
Taliansko, Kalabrien, Torre Ruffa Taliansko, Kalabrien, Torre Ruffa
Teplota vzduchu: 18 °C
Teplota vody: 14 °C
Pláž: 0 m
Dĺžka letu: 0:50 h
Od letiska: cca 1:00 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Hľadáte iný termín?
Upravte dátum vyhľadávania pobytu
Popis ubytovania

Vzdialenosti:

Pláž: 0 m
Letisko: cca 1:00 hod
Romantické bungalovy Baia Del Sole sa nachádzajú uprostred prekrásnej palmovej, subtropickej záhrady. Očarujúce tyrkysové more Vám hneď upúta pohľad, stredomorské vône Vám podráždia nos a hotelový bazén Vás pozve k odpočinku.

Poloha

Rezort je situovaný v časti Torre Ruffa, v známej oblasti Capo Vaticano, 1 km od dedinky San Nicolo di Ricardi. Malebné historické mesto Tropea s obchodmi, reštauráciami a barmi sa nachádza len 10 km od komplexu, kam sa dostanete taxíkom alebo miestnou dopravou za poplatok. Letisko Lamezia Terme je vzdialené 70 km.

Vybavenie

Komplex pozostáva z hlavnej budovy, niekoľkých jednoposchodových viliek a domčekov, umiestnených v záhrade s bohatou vegetáciou. Má vstupnú halu s recepciou, Wi–Fi pripojenie za poplatok, obchodík so suvenírmi, reštauráciu Le Pignate s výhľadom na more (raňajky, obedy), á la carte reštauráciu Le Giare (večere), bar, bazén s ležadlami, tenisové a mini futbalové ihrisko, moderné fitnes, stolný tenis, požičovňu bicyklov, amfiteáter, v ktorom sa denne konajú animácie (júl, august) a večerné programy. Hotel ponúka meditačné kurzy a jogu. Malé zvieratá do 5 kg sú povolené.

Ubytovanie a izby

Izby sú v samostatných domčekoch. Každá má iný tvar a sú zaujímavo architektonicky riešené. Majú veľmi dobrú pozíciu, všetky hotelové služby máte na dosah. Štandardné, dvojlôžkové izby s možnosťou dvoch prísteliek majú kúpeľňu s WC, sušič na vlasy, telefón, SAT TV, trezor, minibar a ventilátor. Každá izba má malú terasu s posedením. Izby s výhľadom do záhrady sú iba dvojlôžkové a majú navyše klimatizáciu. Apartmány v jednoposchodových domčekoch (pre 2 – 5 osôb) majú rovnaké vybavenie ako štandardné izby, majú 1-2 spálne a kuchynku, ventilátor. Junior Suity Stromboli, zariadené v etnickom štýle, sú komfortne zariadené s väčšou terasou a sú situované pár krokov od mora.

Pláž / Stredisko

Súkromná piesočnatá pláž sa nachádza priamo pre hotelovým komplexom. Plážový servis (1 slnečník, 1 ležadlo a stolička/izba) k dispozícii zdarma. Na pláži sú v ponuke vodné športy (za poplatok): plavenie na katamarane, windsurfing, kurzy potápania.

Šport a relax

- tenisové a mini futbalové ihrisko, moderné fitnes, stolný tenis, požičovňu bicyklov, amfiteáter, v ktorom sa denne konajú animácie (júl, august) a večerné programy. Hotel ponúka meditačné kurzy a jogu.

Pre deti

Bazén, ihrisko, animácie, mini klub 3 – 12 r., kurzy plávania od 6 – 14 r., postieľka (18 EUR/deň vrátane jedla pre bábätká), kútik na prípravu jedál pre bábätká, ohrievač fliaš, v reštaurácii v ponuke baby menu, podbradníky, stoličky, na požiadanie za poplatok požičanie kočíka, vaničky na kúpanie, plienky, opatrovanie detí.

Prednosti:

Bicykle
Detská diskotéka
Detská postieľka
Detské ihrisko
Detský bazén
Fitness
Maxi klub
Miniklub (detský kútik)
Opatrovanie detí
Parkovanie v objekte
Povolené domáce zvieratá
Práčovňa
Pre deti (baby friendly)
Priamo na pláži
Relax telo a duša
Reštaurácia
Vodné športy
Vonkajší bazén
WIFI dostupná
WIFI zadarmo

Môžete taktiež poznať pod názvom:

Hotel Baia Del Sole
Hotel Club Baia Del Sole
Villaggio Club Baia Del Sole
Baia del Sole Resort
82%
Baia del Sole Resort
6 recenzií
od 642 €

Baia del Sole Resort

Baia del Sole Resort recenzie
Odporúčanie 83 %
Poloha 63 %
Šport a zábava 88 %
Izby 88 %
Strava 88 %
Personál 95 %
Mrzí nás to, ale momentálne nemáme žiadne textové recenzie :-(

Buďte prvý, kto napíše recenziu pre Baia del Sole Resort ! Nezaberie Vám to viac ako 5 minút a pomôžete ďalším sa správne rozhodnúť pri výbere dovolenky.

Otázky a odpovede - Baia del Sole Resort
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 04.03.2024 23:03:33
Koľko stojí zájazd do hotela Baia del Sole Resort?
Cena zájazdu je od 642€ za 7-dňovú dovolenku, vrátane všetkých poplatkov. Ceny sa líšia od sezónnosti a dĺžky zájazdu. Zobraziť detaily o cenách
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 17.04.2024 9:30
Aké je počasie v blízkosti hotela?
Momentálne je teplota vzduchu 18°C a teplota vody 14°C. Počas hlavnej sezóny môžu byť teploty rozdielne. Počasie v Taliansku
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 17.03.2024 9:30
Dĺžka letu Taliansko
Let trvá približne 0:50 h. Zobraziť ďalšie podrobnosti
Potrebujete poradiť?
Máte otázky ohľadom hotela?
Napíšte nám, čo Vás zaujíma
Požiadavku preveríme a odpíšeme priamo na Váš e-mail v priebehu najbližších dní. V prípade, že potrebujete odpoveď skôr zavolajte na naše telefónne číslo.
02 / 32 202 303
Zavolajte nám, poradíme PO - PI 8:30 – 17:30