dovolenka.sme.sk Last minute na email

Zadajte Váš email a nechajte si zasielať najnovšie last minute ponuky. Zasielanie ponúk budete môcť kedykoľvek zrušiť.

sme.sk
Po.-Št. 9:00-18:00, So.9:00-13:00 02 / 59 233 255

recenzie hotelov ()

Kalamata (1)

Kyllini (2)

Skafidia (5)

Tolo (1)

Najlepšou pomockou pri výbere vysnívanej dovolenky sú skúsenosti ľudí, ktorí už v mieste Vašej budúcej dovolenky boli a priamo vedia sprostredkovať ich bezprostredné dojmy.

Pridať recenziu

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Arsena

Hotel Arsena

Bulharsko - Nesebar - Nesebar

38% ivana

06.08.2014

Hotel má vynikajúcu polohu. Je priamo na pláži - Nový Nesebar. Do starého historického mesta Nesebar je cca 10 min. príjemnou prechádzkou popri pobreží.

prečítať si celú recenziu
Hotel Thalassa Mahdia

Hotel Thalassa Mahdia

Tunisko - Tunisko pevnina - Mahdia

90% Roman

05.08.2014

výborná dovolenka, úplne bez problémov

prečítať si celú recenziu
Hotel Millennium Park

Hotel Millennium Park

Turecko - Alanya - Alanya

34% Roman

05.08.2014

slabý hotel s množstvom domácich turistov, nikdy viac

prečítať si celú recenziu
Agapi Beach

Agapi Beach

Grécko - Kréta -

60% Mária Jakubková

05.08.2014

Dojem celkom príjemný,prostredie krásne,pláž vynikajúca,personál ochotný,bazény sú tri takže pohoda,všetky jedlá a nápoje sú formou samoobsluhy a výborné. Len dosť túlavých psov ,dokonca večer v bare a pred bungalovom nám trhali nafukovačku a sušiace sa prádlo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pautalia

Hotel Pautalia

Bulharsko - Slnečné pobrežie - Slnečné pobrežie

52% Berdáková P.Veronika

03.08.2014

vsetko bolo dobre ved je to trojhviezdičkový hotel ale jedlo bolo naozaj katastrofa.

prečítať si celú recenziu
Hotel Baia Tropea

Hotel Baia Tropea

Taliansko - Kalábria - Parghelia

43% Janka Lehotská

28.07.2014

BAIA TROPEA: neodporúčam tento hotel, nezodpovedá ani zďaleka 4 hviezdičkám. Pri hoteli nič nie je, iba úzka cesta. Do Tropei je to 7 km a nie 4. Dá sa ísť taxíkom z hotela za 5 eur tam aj späť na osobu. Ale hocikedy taxík hotel zabudne zavolať a stojíte pri ceste aj vyše pol hodiny.

prečítať si celú recenziu
Hotel Akin Paradise

Hotel Akin Paradise

Turecko - Alanya - Okurcalar

52% Jana Štepničková

25.07.2014

Celkový dojem je zlý. Odporúčam prehodnotiť kategóriu hotela. Ďalej by bol vhodný aspoň jeden animátor v slovenskom jazyku, aspoň jeden kanál na TV v slovenčine. Udržiavať pláž. Detto čistiť bazén. Inkasovať požadovanú sumu za takú biedu je naozaj nevhodné.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zahira Resort

Hotel Zahira Resort

Taliansko - Talianska riviéra - Fontane Bianche

32% Anton

23.07.2014

Po prečítaní viacerých recenzií na hotel kde som mal podľa cestovnej kancelárie stráviť dovolenku snov, Ultra all inclusive, som sa presvedčil, že slovenský klient je v podstate veľmi nenáročný. Ak dostane 50% z toho čo je popísané v katalógu, tak napíše recenziu, že všetko je super.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hodnotené hotely

Hotel Suntopia Magic Life Waterworld 100%

Hotel Suntopia Magic Life Waterworld

Turecko - Belek - Belek

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Le Victoria 100%

Hotel Le Victoria

Maurícius - Maurícius - Pointe Aux Piments

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Alaiye Resort & Spa 100%

Hotel Alaiye Resort & Spa

Turecko - Turecká riviéra - Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer - Incekum

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Delphin Imperial 100%

Hotel Delphin Imperial

Turecko - Antalya - Lara

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Amara Wing Resort 100%

Hotel Amara Wing Resort

Turecko - Kemer - Kemer

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
image is not available 100%

Hotel Salem A Royal Salem

Tunisko - Tunisko pevnina - Sousse

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Zaton Holiday Resort 100%

Zaton Holiday Resort

Chorvátsko - Severná Dalmácia - Zaton

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Lago Rojo 100%

Hotel Lago Rojo

Španielsko - Andalúzia - Torremolinos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie