Nájdeme Vám najlepšiu dovolenku!

Pripravíme Vám bezplatnú ponuku na mieru

Zaslať
požiadavku

recenzie hotelov ()

Najlepšou pomockou pri výbere vysnívanej dovolenky sú skúsenosti ľudí, ktorí už v mieste Vašej budúcej dovolenky boli a priamo vedia sprostredkovať ich bezprostredné dojmy.

Pridať recenziu

Najnovšie recenzie hotelov

Raymar Resort

Raymar Resort

Turecko - Alanya - Okurcalar

100% Štefan Tichý

10.12.2014

V auguste bolo strašne horúco. Ale inak maximálna spokojnosť.

prečítať si celú recenziu
Hotel Belek Beach Resort

Hotel Belek Beach Resort

Turecko - Belek - Belek

89% Lenka

10.12.2014

V tomto hoteli sa nam velmi pacilo, pre deti bolo kopec atrakcii, vyborny animacny team, kazdy vecer program pre deti, aj dospelych, skutocne nie je co vytknut, clovek sa nenudil. Izby pekne, velke, ciste, upratovanie kazdy den na 100%. Jedine, co uplne nevyhovovalo bola strava, sice roznoroda a bohata, ale vsetko chutilo rovnako. Pre deti to bolo ok. Apson bol velky vyber ovocia.

prečítať si celú recenziu
Club Paradisio El Gouna

Club Paradisio El Gouna

Egypt - Hurghada - El Gouna

90% Alena Schimíková

10.12.2014

Krásny, stredne veľký komplex. Príjemný personál, zaujímavé more s lagúnami. Klienti hotela - prevažne nemecky hovoriaci.

prečítať si celú recenziu
Hotel Roc Continental Park

Hotel Roc Continental Park

Španielsko - Malorka - Playa de Muro

90% Marta Mičunkova

09.12.2014

Dobrá lokalita na relax aj zábavu

prečítať si celú recenziu
Hotel Odessa

Hotel Odessa

Cyprus - Protaras - Protaras

70% Martina Bednárová

09.12.2014

prečítať si celú recenziu
Hotel Framissima Regency

Hotel Framissima Regency

Tunisko - Tunisko pevnina - Monastir

92% Ľudmila Kubranská

09.12.2014

Z našej strany veľká spokojnosť s pobytom, akurát sme museli absolvovať príchod aj odchod z hotela po vlastných aj s batožinou k najbližšej hlavnej ceste /200-300m/ nakoľko k hotelu sa autobus nemohol dostať kvôli upchatej príjazdovej ceste.

prečítať si celú recenziu
Hotel Festa Pomorie Resort

Hotel Festa Pomorie Resort

Bulharsko - Pomorie - Pomorie

81% Linda Krúpová

09.12.2014

Mali sme príjemnú dovolenku, hotel je nový a pekný. Je to obrovský komplex oblopený ďalšími veľkými hotelmi, takže v tejto štvrti nie je toľko obchodov a reštaurácii, je to taká kľudnejšia časť Pomoria, pre mladých ľudí miestami až nudná, no pre rodiny asi ideálna. Centrum starého Pomoria je veľmi pekné, vzdialené max. 30 minút chôdze. Dá sa tam dostať aj autobusom a určite sa oplatí ísť sa tam pozrieť.

prečítať si celú recenziu
San Cristobal

San Cristobal

Španielsko - Costa del Sol - Andalúzia -

74% Jana Hospodárová

09.12.2014

Našla som to, čo som hľadala. Útulný hotel v centre starého mesta Marbella. Personál bol ochotný a milý, uľahčoval a spríjemňoval pobyt.

prečítať si celú recenziu