Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Iberostar Jardín Del Sol Suites recenzie

Hotel Iberostar Jardín Del Sol Suites

Španielsko - Malorka - Santa Ponsa

90% Peter M.

24.08.2016

Skvelá dovolenka, stredisko tiché, asi 1,5 km od centra a nadovšetko milá, pozorná a stále usmievavá obsluha.

prečítať si celú recenziu
Hotel Beverly Playa recenzie

Hotel Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

93% Rudi

20.08.2016

Tento hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Transfer z letiska trval 40 minút. Ubytovaní sme boli hneď a hoci sme prišli po 22 hod., bola pre nás pripravená večera. Areál hotela má tri bazény z toho jeden detský. K moru bolo veľmi blízko, krásna piesočnatá pláž, pekné a plytké more z pozvoľným vstupom a malé vlny. Ležadiel pri bazénoch bol dostatok. Animácie bežali po celý deň pre deti aj dospelých s každodenným programom. Do centra bolo blízko, dlhá trojkilometrová ulica plná obchodíkov a reštaurácií.

prečítať si celú recenziu
Hotel Playa Bonita recenzie

Hotel Playa Bonita

Španielsko - Andalúzia - Benalmádena

100% JanMr

20.08.2016

Vsetko ako bolo napisane v CK. Maximalne vhodne na relax, nevhodne na sportove aktivity

prečítať si celú recenziu
Hotel Delfin Siesta Mar recenzie

Hotel Delfin Siesta Mar

Španielsko - Malorka - Santa Ponsa

66% Jozeff

19.08.2016

Hotel bol celkovo na dobrej úrovni, izby čisté, upratovanie pravidelné, strava veľmi dobrá hoci v slabšom výbere. Jediné, čo sklamalo, pri doplatenom "all inclusive", boli nápoje. Mimo otvoreného baru od 11:00 do 23:00 a raňajok nebolo možné niečoho (nealkoholického) sa napiť, ba dokonca Vám nedovolili si nabrať ani sódy do trojdecovej fľašky. Takže sme si museli kupovať minerálku v supermarkete, ale aj tu bol problém s minichladničkami na izbách, ktoré síce fungovali, ale nechladili.

prečítať si celú recenziu
Hotel Beverly Playa recenzie

Hotel Beverly Playa

Španielsko - Malorka - Paguera

80% Marta

18.08.2016

Hotel je síce starší, ale izby sú prerobené, malé, ale útulné, plne vyhovujú. Izba denne uprataná. Strava veľmi chutná, dobrý výber jedál, tiež nápojov. Pláž je pekná. Jednoducho dobrá dovolenka. Boli sme už druhýkrát a určite nie naposledy. Doporučujem...

prečítať si celú recenziu
Hotel Club Maryland recenzie

Hotel Club Maryland

Španielsko - Formentera - Sant Francesc de Formentera

63% Sedláček miroslav

13.08.2016

Krásne more, čisté, teplé, nádherná príroda, no hotel nič moc, viem si to predstaviť, keby hotel opravili, dočančali, tak by to tam bolo bezchybne, no my sme mali všetko staré a v dverách diera asi 25cm veľká, fakt zlé, odporúčam pre nenáročných klientov. My sme boli pozrieť aj iné ubytovania, tak už mame plán, že ideme opäť, no do iného hotela a veľmi sa tešíme, pláže poznáme všetky a tu nám toto jednoduché ubytovanie vadiť nebude, lebo odtiaľ je všade blízko.

prečítať si celú recenziu
Hotel Samoa recenzie

Hotel Samoa

Španielsko - Malorka - Calas de Mallorca

80% Rodina s teenegermi

11.08.2016

Hotel je sice starsi, ale udrziavany a cisty. Personal skvely. Strava super. Hlavne nadherne more a plaz, sice mensia, ale o to krasnejsia. Vraj vela ludi, ale to vobec nevadi, je to leto a ludia patria k dovolenkam. Na kraji je mozno viac, ale tym, ze je velmi plytke velmi dlho, sa ti ludia roztratia a vobec to nevadi. Nadherne okolie. Prenajali sme si auto a boli pozriet aj ine plaze, ale tato bola naozaj krasna, mala svoje caro. Velmi skvely animacny tim, naozaj veselo, zilo to tam. Odchadzali sme smutni a so slzami v ociach. Aj dospeli, ale aj decka teenegeri. Skutocne super.

prečítať si celú recenziu
TBH Sa Coma Platja recenzie

TBH Sa Coma Platja

Španielsko - Malorka - Sa Coma

83% Janka

09.08.2016

Hotel urcite nie je pre narocnych, ako ho ponuka CK. Hotel nie je vhodny pre rodiny s detmi, nakolko tu nie je pre ne nic a hotel je vo vecernych a nocnych hodinach hrozne hlucny. Lokalita je super, obchodiky, restauracie vsetko je hned na dosah. Vedla hotela je farma konikov a ponikov, safari. Animacie pre deti ziadne, ani vecerny program a ani pre dospelych, kazdy vecer niekto spieva, tancuje, ale je to dost ubohe. Izbu sme mali nad zasobovanim a smetnymi kosmi, tak nic moc, strasny hluk po celu noc. Z letiska cesta asi hodinu a hned sme boli ubytovani.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Španielsko

Hotel Lago Rojo recenzie 100%

Hotel Lago Rojo

Španielsko - Andalúzia - Torremolinos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Playa Capricho recenzie 100%

Hotel Playa Capricho

Španielsko - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb20%

Personál100%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Apartmany Mandisur recenzie 98%

Apartmany Mandisur

Španielsko - Malorka - Cala Mandia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sumba/Borneo recenzie 97%

Hotel Sumba/Borneo

Španielsko - Malorka - Cala Millor

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sirenis Seaview Country Club recenzie 96%

Hotel Sirenis Seaview Country Club

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Playacanela recenzie 96%

Hotel Playacanela

Španielsko - Costa de la Luz - Isla Canela

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb40%

Personál100%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Hotel Sunrise Costa Brava recenzie 96%

Hotel Sunrise Costa Brava

Španielsko - Costa Brava - Lloret de Mar

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Iberostar Malaga Playa recenzie 93%

Hotel Iberostar Malaga Playa

Španielsko - Andalúzia - Torrox Costa

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe76%

Čistota izieb76%

Personál90%

Pomer ceny a služieb76%

zobraziť recenzie
Hotel Roc Linda recenzie 92%

Hotel Roc Linda

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu