POTREBUJETE
PORADIŤ?

PORADÍME osvedčené hotely.

Zaslať
požiadavky

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Playa Bonita recenzie

Hotel Playa Bonita

Španielsko - Andalúzia - Benalmádena

86% Ing. Margita Mojičková

13.09.2016

Aj keď hotel nepatrí medzi najmodernejšie, tak izby sú pomerne priestranné a postele sú super veľké. Izby sú čisté a uteráky aj s posteľným oblečením pravidelne vymieňajú. Personál je úslužný. Hotel je pravidelne uprataný. Taktiež aj pláž je každé ráno uprataná, rolovaná a smeti vynesené. Najlepšie však hodnotím all inclusive v tomto hoteli. V bare si za danú službu môžete dať Malibu, Rum (okrem niekoľko ročných - za tie sa pripláca), Jagermeister, Proseco, viac druhov vín veľmi dobrých), Contreau, atď., veľa druhov džúsov, zmrzlinu - nestlé (kupujete si len tie, ktoré si vyberiete z posteru - ako u nás algidu...), najlepšie však je, že dostávate v danej službe aj balenú vodu 0,5 l alebo veľkú 1,5l - čo využijete hlavne, keď chcete vyraziť niekde mimo hotela, ale aj na izbe. Strava geniálna. Veľký výber - napr. každý deň 3 druhy rýb, 3 druhy mäsa - len ktoré sa grilovali, zemiaky, ryža, cestoviny - naozaj skvelý výber a s určenými energetickými hodnotami (väčšinou). Jedinou nevýhodou je snáď trochu dlhšia pozícia hotela od nákupných možností - buď autobusom, alebo vlakom (metrom), alebo dlhšou prechádzkou. Hotel odporúčam hlavne rodinám s malými deťmi - je ich tam dosť veľa. Mali dokonca aj stravu pre malé detičky - ako rozmixovanú zeleninku, polievočky atď. Animácie boli v pohode, ale asi kvôli jazykovým bariéram sa viac venovali deťom zo Španielska - tie tam boli s animátormi "celé dni" - bez rodičov. Výhodou je aj rýchly, 20 minútový transfer z a na letisko. V hoteli sme už mali určenú izbu a len nám vydali karty a išli sme na izbu - čo bolo pomerne rýchlo. Majú výborný kartový systém. Všade sa preukazujete - all inclusive, raňajky, obedy, večere kartou a aj si všetko ňou otvárate - dvere na pláž, izbu. Žiadny náramkový systém - super. Daný hotel vrelo odporúčam. Strávili sme tam naozaj výbornú dovolenku a určite sa tam ešte radi vrátime.

prečítať si celú recenziu
Hotel Delfin Playa recenzie

Hotel Delfin Playa

Španielsko - Malorka - Palma Nova

53% Deny

09.09.2016

Hotel nebol to, čo sľubovali v cestovke. Sľubovali zrekonštruované izby (možno pred 20 rokmi). Delegátka priznala, že tam nikdy žiadny Slovák nebýval. Mali sme to kúpené v 4/2016, žiadny last minute. Mali sme sľúbené 4 izby na poschodí. Nakoniec sme boli porozhadzovaní a 1 izba v 2. hoteli. Personál na recepcii, hrôza, nechceli komunikovať, neochota! 1 manželský pár spal prvú noc na železnej prístelke. Neochota dať normálnu izbu, boli obsadení. Ale keď sme povedali, že priplatíme, ako zázrakom sa izba hneď našla. Nepáčilo sa mi, že ck vie, čo predáva, a napriek tomu zavádza klientov.

prečítať si celú recenziu
Hi Condes de Alcudia recenzie

Hi Condes de Alcudia

Španielsko - Malorka - Alcudia

60% Didi

08.09.2016

Hotel bol hodnotený na 3 hviezdičky, čo v tom lepšom prípade je tak akurát. Prileteli sme okolo 23 tej, na hoteli nás síce hneď ubytovali, ale do akej izby. :( Boli sme dvaja, ja a snúbenec, a dostali sme izbu 4x4 metre, kde bola posteľ veľkosti 1,5 lôžka a kúpeľňa... k tomu nemám slov. Veľkosť kúpeľne bola 1x1 meter, kde bolo WC, umývadlo a "sprchový kút". Vzhľadom k tej veľkosti to bolo naozaj veľmi nepríjemné. Recepčná bola ústretová, dalo sa s nimi dohodnúť a o dva dni sme boli presťahovaní do väčšej izby. Hotel mal služby kvalitné, ale naozaj len v priemernej rovine. Ale hlad ani smäd nás netrápil, takže paráda. Pláž bola naozaj nádherná, chodili sme cca 7 minút peši od hotela, bol tam naozaj kľud a more čisté a krásne. Celkovo dovolenku hodnotím veľmi pozitívne, krajina, ľudia aj pláže fantastické, akurát ten hotel priemerný.

prečítať si celú recenziu
Hotel Protur Roquetas & Spa recenzie

Hotel Protur Roquetas & Spa

Španielsko - Andalúzia - Roquetas de Mar

100% Monika

08.09.2016

Hotel fantastický, personál perfektný, ľudia ochotní a vždy k dispozícii. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie. Deti si užijú vodný svet SPLASH. Transfer z letiska trval cca 40 minút. Delegát Dávid úžasný človek. Proste všetko super. Animátori stále s programom, teda nuda nehrozila.

prečítať si celú recenziu
Hotel Playa Capricho recenzie

Hotel Playa Capricho

Španielsko - Andalúzia - Roquetas de Mar

80% Katarína

08.09.2016

Starší, ale udržiavaný hotel, ktorý hojne využívajú aj španielske rodiny, preto sa treba pripraviť na veľa kriku a plaču detí. Ak uprednostňujete kľud, treba si v jedálni nájsť miesto, čo najďalej od veľkých stolov, kde zvyknú tieto viacdetné rodinky jedávať.

prečítať si celú recenziu
JS Sol de Alcudia recenzie

JS Sol de Alcudia

Španielsko - Malorka - Alcudia

85% Zuzana B.

08.09.2016

V hoteli boli ubytovani hlavne anglicania a nemci.Slovakov a cechov nestretli,co moze byt pre niekoho vyhoda a pre niekoho nie:) Alcudia je hlavne pre rodiny s detmi,pretoze more je plytke a ciste

prečítať si celú recenziu
Castell Royal recenzie

Castell Royal

Španielsko - Malorka - Canyamel

96% Naďka

06.09.2016

Starší, ale veľmi kvalitný hotel. Transfer z letiska trval oficiálne 70 minút, ale my sme boli v hoteli za hodinu, ubytovali nás ihneď. Ide o malé mestečko, takže nečakajte žiadne promenády a veľa nákupných možností, za to si tu veľmi dobre oddýchnete. Areál hotela bol veľmi pekný, bola v ňom malá záhrada s bazénom a ležadlami, ktoré ste si za poplatok (13, - Eur/týždeň) mohli rezervovať na celý týždeň. Hneď pri bazéne bol bar, kde ste dostali nápoje All inclusive, ale aj nápoje za príplatok. Ďalší bar sa nachádzal na pláži, hneď pred vedľajším hotelom Laguna 3*, ktorý patrí do tej istej siete hotelov. Pláž sa nachádza priamo pri hoteli, neobmedzovala vás žiadna promenáda. Kľudne ste si mohli nechať veci pri bazéne a ísť si zaplávať do mora. More je tu nádherne čisté s pieskovým podložím, občas sa ukázali kamene, keď boli vlny, ale vôbec to nevadilo. Vstup do mora je pozvoľný, takže sem môžete prísť aj s malými deťmi. Personál bol veľmi milý a ústretový. Snažili sa vám vo všetkom vyjsť v ústrety. 95% izieb je orientovaných na more. Odporúčam izby na vyšších poschodiach, odkiaľ je nádherný výhľad. Taktiež odporúčam výlet do neďalekej jaskyne Couves de Arta, ktorá je od hotela vzdialená niečo cez kilometer. Za príplatok je tiež možné predĺžiť si izbu na late check out, čo sme využili, keďže sme odlietali večer. Čo sa týka nočného kľudu, po jedenástej končil program vo všetkých hoteloch, takže ste sa mohli pokojne vyspať až do rána. Väčšina hostí bola z Nemecka, Holandska, Slovenska a Čiech. Veľmi milo sme boli prekvapení internetovým pripojením. V tomto hoteli je vysokorýchlostný internet, takže ste nemali žiadny problém kdekoľvek sa pripojiť a komunikovať s domovom.

prečítať si celú recenziu
BelleVue Lagomonte recenzie

BelleVue Lagomonte

Španielsko - Malorka - Alcudia

80% dovolenka

06.09.2016

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Španielsko

Hotel Playa Capricho recenzie 100%

Hotel Playa Capricho

Španielsko - Andalúzia - Roquetas de Mar

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe16%

Čistota izieb16%

Personál100%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie
Hotel Lago Rojo recenzie 100%

Hotel Lago Rojo

Španielsko - Andalúzia - Torremolinos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Apartmany Mandisur recenzie 98%

Apartmany Mandisur

Španielsko - Malorka - Cala Mandia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sumba/Borneo recenzie 97%

Hotel Sumba/Borneo

Španielsko - Malorka - Cala Millor

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe90%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sunrise Costa Brava recenzie 96%

Hotel Sunrise Costa Brava

Španielsko - Costa Brava - Lloret de Mar

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sirenis Seaview Country Club recenzie 96%

Hotel Sirenis Seaview Country Club

Španielsko - Ibiza - San Antonio de Portmany

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Playacanela recenzie 96%

Hotel Playacanela

Španielsko - Costa de la Luz - Isla Canela

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb40%

Personál100%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Hotel Iberostar Malaga Playa recenzie 93%

Hotel Iberostar Malaga Playa

Španielsko - Andalúzia - Torrox Costa

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe76%

Čistota izieb76%

Personál90%

Pomer ceny a služieb76%

zobraziť recenzie
Hotel Roc Linda recenzie 92%

Hotel Roc Linda

Španielsko - Malorka - Can Pastilla

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu