dovolenka.sme.sk Last minute na email
sme.sk
Po.-Pi. 8:00-19:00, So. 9:00-14:00 02 / 59 233 255

Egypt recenzie hotelov (511)

El Gouna (4)

Hurghada (367)

Makadi (43)

Najlepšou pomockou pri výbere vysnívanej dovolenky sú skúsenosti ľudí, ktorí už v mieste Vašej budúcej dovolenky boli a priamo vedia sprostredkovať ich bezprostredné dojmy.

Pridať recenziu

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Sultan Beach

Egypt - Hurghada - Hurghada

67% anabel, michalovce

20.10.2013

keby sa im podarilo rekonštruovať izby, tak nemá chybu

prečítať si celú recenziu

Hotel Concorde Moreen Beach & Spa Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

+
83% Silvia, Zlaté Moravce

01.10.2013

Krásny hotel z kvalitnými službami a krajší ako v katalógu.Kto má rád hluk mesta tak sem neodporúčam tu je len púšť a jeden hotel 3km a druhý 2km.Ale kto si chce oddýchnuť tak sem určite chodte.

prečítať si celú recenziu

Hotel Siva Grand Beach

Egypt - Hurghada - Hurghada

+
98% Erika Súkenníková, Levice

14.09.2013

Celkový dojem vynikajúci, hotelu niet čo vytknúť, celý rezort nádherný, zatiaľ naša najlepšia dovolenka. A o rok sa sem určite vrátime.

prečítať si celú recenziu
Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa

Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

+
90% Martin, Čadca

12.09.2013

Krásna dovolenka. Ak Vám niečo znepríjemní pobyt,tak Vám to vynahradí krásne ,more plné farebných rýb a koralov.Rady:Kúpte si od delegáta lieky Antinal stoja 2eura.Tiež je sirup Aninal pre deti do 7 rokov,stoji 3 eura. Delegat Vam to sam ponukne,pretože v lekarni v hoteli to predavajú po 10eur. Nezabudnite si pribalit Slivovicu! My sme črevné tažkosti nemali tak sme tie lieky darovali znamim čo priši v dalšom turnuse.

prečítať si celú recenziu

Hotel Siva Grand Beach

Egypt - Hurghada - Hurghada

+
94% Erika Súkenníková, Pod Urbanom 22, 934 01 Le

09.09.2013

celkový dojem vynikajúci, doporučujem hotel kvôli nádhernému udržiavanému areálu, kvalitným službám, výbornej strave, príjemnému personálu a nádhernej pláži.

prečítať si celú recenziu

Hotel The Three Corners Palmyra

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

96% elena, Glasgow

03.09.2013

Moj dojem je na vybornu..hotel krasny,strava vyborna plaz parada ..len uz aby ste isli pozriet osobne :))

prečítať si celú recenziu

Hotel Grand Plaza

Egypt - Hurghada - Nabq Bay

+
50% Boris, Trnava

19.08.2013

Celkový dojem je asi takýto. Hotel, prostredie okolo hotela a bazény zodpovedajú cene i tomu čo je v katalógu. Všetko ostatné je len pekne nafotený a popísaný klam v katalógu. Ja už určite nie len do tohoto hotelu ale ani do egyptu nepôjdem pretože turecko je oveľa kvalitnejšie vo všetkom.

prečítať si celú recenziu

Hotel Serenity Makadi Beach

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

+
61% Lucia, Žilina

15.08.2013

Bola som v Egypte 1x, bolo fajn, ale myslím, že sú tu určite lepšie hotely.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hodnotené hotely

Hotel Coral Sea 100%

Hotel Coral Sea

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Steigenberger Al Dau Beach De Luxe 100%

Hotel Steigenberger Al Dau Beach De Luxe

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort 100%

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort

Egypt - Taba - Nuweiba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sultan Gardens Resort 97%

Hotel Sultan Gardens Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Fantazia Resort 96%

Hotel Fantazia Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel The Three Corners Palmyra 96%

Hotel The Three Corners Palmyra

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Hotel Baron Palms Resort 96%

Hotel Baron Palms Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
image is not available 96%

Plavba loďou po Níle

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie