NEVIETE
SI VYBRAŤ
DOVOLENKU?

PORADÍME osvedčené hotely.

Zaslať
požiadavky

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Domina Coral Bay Oasis recenzie

Hotel Domina Coral Bay Oasis

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

85% Karol K.

24.04.2015

Celkový dojem veľmi dobrý.

prečítať si celú recenziu
Hotel Menaville Resort Safaga recenzie

Hotel Menaville Resort Safaga

Egypt - Hurghada - Safaga

98% Miroslava Hačková

23.03.2015

Hotel a personal perfektný. Určite vhodný hlavne pre rodiny s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Club Paradisio El Gouna recenzie

Club Paradisio El Gouna

Egypt - Hurghada - El Gouna

90% Alena Schimíková

10.12.2014

Krásny, stredne veľký komplex. Príjemný personál, zaujímavé more s lagúnami. Klienti hotela - prevažne nemecky hovoriaci.

prečítať si celú recenziu
Hotel Sol Y Mar Makadi Sun recenzie

Hotel Sol Y Mar Makadi Sun

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

100% ŚTIPAKOVÁ

22.07.2014

Boli sme v egypte uź po 7 krát ale tento hotel bol zo všetkých najlepší.Vyberali sme si aj na základe recenzií a tie naozaj nasklamali.Mysleli sme ,že nas už nemože nič prekvapiť no opak je pravdou.Skvela dovolenka.Vrelo odporučam.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Concorde Moreen Beach & Spa Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

83% Silvia, Zlaté Moravce

01.10.2013

Krásny hotel z kvalitnými službami a krajší ako v katalógu.Kto má rád hluk mesta tak sem neodporúčam tu je len púšť a jeden hotel 3km a druhý 2km.Ale kto si chce oddýchnuť tak sem určite chodte.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel The Three Corners Palmyra

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

96% elena, Glasgow

03.09.2013

Moj dojem je na vybornu..hotel krasny,strava vyborna plaz parada ..len uz aby ste isli pozriet osobne :))

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Grand Plaza

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

50% Boris, Trnava

19.08.2013

Celkový dojem je asi takýto. Hotel, prostredie okolo hotela a bazény zodpovedajú cene i tomu čo je v katalógu. Všetko ostatné je len pekne nafotený a popísaný klam v katalógu. Ja už určite nie len do tohoto hotelu ale ani do egyptu nepôjdem pretože turecko je oveľa kvalitnejšie vo všetkom.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Dreams Beach

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

76% Ivana, Svit

20.07.2013

Hotel je naozaj pekný - len to more , vlny a šnorchlovanie nás mrzelo. Tiež je dobré sa pripraviť na to , že tam veľmi fúka - a to každý deň.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Egypt

Hotel Coral Sea recenzie 100%

Hotel Coral Sea

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba recenzie 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sol Y Mar Makadi Sun recenzie 100%

Hotel Sol Y Mar Makadi Sun

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Steigenberger Al Dau Beach De Luxe recenzie 100%

Hotel Steigenberger Al Dau Beach De Luxe

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort recenzie 100%

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort

Egypt - Taba - Nuweiba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Menaville Resort Safaga recenzie 98%

Hotel Menaville Resort Safaga

Egypt - Hurghada - Safaga

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sultan Gardens Resort recenzie 97%

Hotel Sultan Gardens Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Steigenberger Golf Resort El Gouna recenzie 96%

Hotel Steigenberger Golf Resort El Gouna

Egypt - Hurghada - El Gouna

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Baron Palms Resort recenzie 96%

Hotel Baron Palms Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelovy
Pridať recenziu