dovolenka.sme.sk Last minute na email

Zadajte Váš email a nechajte si zasielať najnovšie last minute ponuky. Zasielanie ponúk budete môcť kedykoľvek zrušiť.

sme.sk
Po.-Pi. 8:00-19:00, So. 9:00-13:00 02 / 59 233 255

Egypt recenzie hotelov (512)

El Gouna (4)

Hurghada (368)

Makadi (43)

Egypt je populárna prímorská turistická krajina, ktorá leží na severovýchodnej časti Afriky a juhozápadnej časti Ázie. Pobrežnú časť obmýva Stredozemné more na severe a Červené more na východe krajiny. First minute dovolenka v Egypte je dovolenka plná relaxu na pláži, dobrodružstva pri potápaní a šnorchlovaní, exotického safari do púšte, či zájazdov k svetoznámym historickým pamiatkam. Hlavné egyptské letoviská sú plné luxusných a skvele vybavených all inclusive rezortov a hotelov. Dovolenka pri pláži na pobreží Červeného mora je symbolom krásnych piesočných pláží, nádhernej modrej vody a rozmanitého podmorského sveta. First minute dovolenka na pobreží Červeného mora je zvlášť vyhľadávaná pre vynikajúce podmienky na potápanie. Očarujúce koralové útesy, húfy farebných rýb, vzácne morské korytnačky, delfíny a ďalšie vzácne druhy sú neodolateľným lákadlom pre davy potápačov. K vychýreným destináciám na dovolenku s potápaním patria Sharm el Sheikh či Marsa Alam. K menej náročným aktivitám s rovnakým pôvabom patrí aj obľúbené šnorchlovanie v krásnych zátokách červenomorského pobrežia. Egypt je krajina dlhej histórie. Dovolenka spojená s návštevou historických pamiatok v Egypte je príznačná pre také svetoznáme miesta ako Giza, Alexandria,Káhira, Siwa Oasis a ďalšie. K najznámejším pamiatkám, ktoré lákajú množstvo turistov patri egyptské pyramídy. Najznámejšie sú tie v Gize, kde možno obdivovať aj starobylé Sfingy. K pôsobivým pamiatkám patrí aj antické náboženské miesto - Chrám Karnak. Avšak first minute dovolenka v Egypte je blízko pocitu, že na každom kroku je čo obdivovať. K atrakciám, ktoré musíte vidieť určite patrí svetoznáme Egyptské múzeum v Káhire. K zvláštnym dobrodružstvám first minute dovolenky patrí safari do púšte. Mnohé sú spojené s návštevou niektorej oázy, či spoločné stretnutie pri čaji s domorodými beduínmi. Veľmi obľúbené sú aj ťavie výlety do hôr Sinaja. Lacná dovolenka v Egypte Recenzie Egypt

Viac
Pridať recenziu

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Sol Y Mar Makadi Sun

Hotel Sol Y Mar Makadi Sun

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

100% ŚTIPAKOVÁ

22.07.2014

Boli sme v egypte uź po 7 krát ale tento hotel bol zo všetkých najlepší.Vyberali sme si aj na základe recenzií a tie naozaj nasklamali.Mysleli sme ,že nas už nemože nič prekvapiť no opak je pravdou.Skvela dovolenka.Vrelo odporučam.

prečítať si celú recenziu

Hotel Sultan Beach

Egypt - Hurghada - Hurghada

67% anabel, michalovce

20.10.2013

keby sa im podarilo rekonštruovať izby, tak nemá chybu

prečítať si celú recenziu

Hotel Concorde Moreen Beach & Spa Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

83% Silvia, Zlaté Moravce

01.10.2013

Krásny hotel z kvalitnými službami a krajší ako v katalógu.Kto má rád hluk mesta tak sem neodporúčam tu je len púšť a jeden hotel 3km a druhý 2km.Ale kto si chce oddýchnuť tak sem určite chodte.

prečítať si celú recenziu

Hotel Siva Grand Beach

Egypt - Hurghada - Hurghada

98% Erika Súkenníková, Levice

14.09.2013

Celkový dojem vynikajúci, hotelu niet čo vytknúť, celý rezort nádherný, zatiaľ naša najlepšia dovolenka. A o rok sa sem určite vrátime.

prečítať si celú recenziu
Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa

Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

90% Martin, Čadca

12.09.2013

Krásna dovolenka. Ak Vám niečo znepríjemní pobyt,tak Vám to vynahradí krásne ,more plné farebných rýb a koralov.Rady:Kúpte si od delegáta lieky Antinal stoja 2eura.Tiež je sirup Aninal pre deti do 7 rokov,stoji 3 eura. Delegat Vam to sam ponukne,pretože v lekarni v hoteli to predavajú po 10eur. Nezabudnite si pribalit Slivovicu! My sme črevné tažkosti nemali tak sme tie lieky darovali znamim čo priši v dalšom turnuse.

prečítať si celú recenziu

Hotel Siva Grand Beach

Egypt - Hurghada - Hurghada

94% Erika Súkenníková, Pod Urbanom 22, 934 01 Le

09.09.2013

celkový dojem vynikajúci, doporučujem hotel kvôli nádhernému udržiavanému areálu, kvalitným službám, výbornej strave, príjemnému personálu a nádhernej pláži.

prečítať si celú recenziu

Hotel The Three Corners Palmyra

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

96% elena, Glasgow

03.09.2013

Moj dojem je na vybornu..hotel krasny,strava vyborna plaz parada ..len uz aby ste isli pozriet osobne :))

prečítať si celú recenziu

Hotel Grand Plaza

Egypt - Hurghada - Nabq Bay

50% Boris, Trnava

19.08.2013

Celkový dojem je asi takýto. Hotel, prostredie okolo hotela a bazény zodpovedajú cene i tomu čo je v katalógu. Všetko ostatné je len pekne nafotený a popísaný klam v katalógu. Ja už určite nie len do tohoto hotelu ale ani do egyptu nepôjdem pretože turecko je oveľa kvalitnejšie vo všetkom.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hodnotené hotely

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort 100%

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort

Egypt - Taba - Nuweiba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Steigenberger Al Dau Beach De Luxe 100%

Hotel Steigenberger Al Dau Beach De Luxe

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sol Y Mar Makadi Sun 100%

Hotel Sol Y Mar Makadi Sun

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Coral Sea 100%

Hotel Coral Sea

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sultan Gardens Resort 97%

Hotel Sultan Gardens Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel The Three Corners Palmyra 96%

Hotel The Three Corners Palmyra

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Hotel Baron Palms Resort 96%

Hotel Baron Palms Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
image is not available 96%

Plavba loďou po Níle

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie