dovolenka.sme.sk Last minute na email

Zadajte Váš email a nechajte si zasielať najnovšie last minute ponuky. Zasielanie ponúk budete môcť kedykoľvek zrušiť.

sme.sk
Po.-Pi. 9:00-17:00 02 / 59 233 255

Egypt recenzie hotelov (517)

El Gouna (4)

Hurghada (371)

Makadi (43)

Egypt je populárna prímorská turistická krajina, ktorá leží v severovýchodnej časti Afriky a juhozápadnej časti Ázie. Pobrežnú časť obmýva Stredozemné more na severe a Červené more na východe krajiny. First minute dovolenka v Egypte je dovolenka plná relaxu na pláži, dobrodružstva pri potápaní a šnorchlovaní, exotického púštneho safari, či zájazdov k svetoznámym historickým pamiatkam. Hlavné egyptské letoviská sú plné luxusných a skvele vybavených all inclusive rezortov a hotelov. Pre dovolenku pri mori na pobreží Červeného mora sú typické krásne piesočné pláže, nádherná modrá voda a rozmanitý podmorský svet. First minute dovolenka na pobreží Červeného mora je vyhľadávaná zvlášť pre vynikajúce podmienky na potápanie. Očarujúce koralové útesy, húfy farebných rýb, vzácne morské korytnačky, delfíny a ďalšie živočíšne druhy sú neodolateľným lákadlom pre potápačov. K vychýreným destináciám pre dovolenku s potápaním patria Sharm el Sheikh či Marsa Alam. K menej náročným aktivitám s rovnakým pôvabom patrí aj obľúbené šnorchlovanie v krásnych zátokách červenomorského pobrežia. Egypt je krajina dlhej histórie. Dovolenka spojená s návštevou historických pamiatok v Egypte zahŕňa svetoznáme miesta ako Giza, Alexandria, Káhira, Siwa Oasis a ďalšie. K najznámejším pamiatkám, ktoré lákajú množstvo turistov patria egyptské pyramídy. Najznámejšie sú tie v Gize, kde možno obdivovať aj starobylé Sfingy. K pôsobivým pamiatkám patrí aj antické náboženské miesto - Chrám Karnak. Na first minute dovolenke v Egypte je na každom kroku čo obdivovať. K atrakciám, ktoré musíte vidieť určite patrí svetoznáme Egyptské múzeum v Káhire. K zvláštnym dobrodružstvám first minute dovolenky patrí púštne safari. Mnohé sú spojené s návštevou niektorej oázy, či spoločným stretnutím pri čaji s domorodými beduínmi. Veľmi obľúbené sú aj výlety na ťavách do hôr Sinaja. Lacná dovolenka v Egypte Recenzie Egypt

Viac
Pridať recenziu

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Sol Y Mar Makadi Sun

Hotel Sol Y Mar Makadi Sun

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

100% ŚTIPAKOVÁ

22.07.2014

Boli sme v egypte uź po 7 krát ale tento hotel bol zo všetkých najlepší.Vyberali sme si aj na základe recenzií a tie naozaj nasklamali.Mysleli sme ,že nas už nemože nič prekvapiť no opak je pravdou.Skvela dovolenka.Vrelo odporučam.

prečítať si celú recenziu

Hotel Concorde Moreen Beach & Spa Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

83% Silvia, Zlaté Moravce

01.10.2013

Krásny hotel z kvalitnými službami a krajší ako v katalógu.Kto má rád hluk mesta tak sem neodporúčam tu je len púšť a jeden hotel 3km a druhý 2km.Ale kto si chce oddýchnuť tak sem určite chodte.

prečítať si celú recenziu

Hotel The Three Corners Palmyra

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

96% elena, Glasgow

03.09.2013

Moj dojem je na vybornu..hotel krasny,strava vyborna plaz parada ..len uz aby ste isli pozriet osobne :))

prečítať si celú recenziu

Hotel Grand Plaza

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

50% Boris, Trnava

19.08.2013

Celkový dojem je asi takýto. Hotel, prostredie okolo hotela a bazény zodpovedajú cene i tomu čo je v katalógu. Všetko ostatné je len pekne nafotený a popísaný klam v katalógu. Ja už určite nie len do tohoto hotelu ale ani do egyptu nepôjdem pretože turecko je oveľa kvalitnejšie vo všetkom.

prečítať si celú recenziu

Hotel Dreams Beach

Egypt - Sinajský polostrov - Sharm El Sheikh

76% Ivana, Svit

20.07.2013

Hotel je naozaj pekný - len to more , vlny a šnorchlovanie nás mrzelo. Tiež je dobré sa pripraviť na to , že tam veľmi fúka - a to každý deň.

prečítať si celú recenziu

Hotel Grand Plaza Hotel & Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

45% Petra

10.07.2013

Neodporucam!!! Ked si uz clovek zaplati, ma dostat aj kvalitny servis a stravu.

prečítať si celú recenziu

Hotel Jasmine Village

Egypt - Hurghada - Hurghada

87% Andrea, Piešťany

03.07.2013

Kedže to bola moja 5 dovolenka v Egypte / Sharm, Taba, Marsa alam a 2x Hurgada, hotel odporúčam nenáročnému klientovi, ktorý si určite nájde to čo hľadá,, príjemné prostredie, veľa zábavy a usmievavý animačný tým ako aj personál. V hotely je prevažne ruská klientela, čo trocha môže pobyt narušiť, ale myslím, že nie je problém,. Ja by som sa určite do tohto hotela vrátila.

prečítať si celú recenziu

Hotel Old Palace Resort

Egypt - Hurghada - Hurghada

65% peter, bratislava

10.06.2013

Ušlo,ale 5* som si predstavoval ináč. Ďaleko od centra.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hodnotené hotely

Hotel Coral Sea 100%

Hotel Coral Sea

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba 100%

Hotel Sol Y Mar Sea Star Taba

Egypt - Taba - Taba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sol Y Mar Makadi Sun 100%

Hotel Sol Y Mar Makadi Sun

Egypt - Hurghada - Makadi Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Steigenberger Al Dau Beach De Luxe 100%

Hotel Steigenberger Al Dau Beach De Luxe

Egypt - Hurghada - Hurghada

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort 100%

Hotel Hilton Nuweiba Coral Resort

Egypt - Taba - Nuweiba

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Sultan Gardens Resort 97%

Hotel Sultan Gardens Resort

Egypt - Sinajský polostrov - Shark`s Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel The Three Corners Palmyra 96%

Hotel The Three Corners Palmyra

Egypt - Sinajský polostrov - Nabq Bay

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Hotel Fantazia Resort 96%

Hotel Fantazia Resort

Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Steigenberger Golf Resort El Gouna 96%

Hotel Steigenberger Golf Resort El Gouna

Egypt - Hurghada - El Gouna

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie