Nórsko Nórsko
Nórsko, Nórsko, Oslo Nórsko, Nórsko, Oslo

Scandic Solli 

Scandic Solli 

Nórsko Nórsko
Nórsko, Nórsko, Oslo Nórsko, Nórsko, Oslo
Teplota vody: 6 °C
Dĺžka letu: 2:00 h
Od letiska: cca 0:45 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Hľadáte iný termín?
Upravte dátum vyhľadávania pobytu
Popis ubytovania
Tento text bol preložený automaticky a preto Vas žiadame o pochopenie.
Poloha: Scandic Solli Oslo s centrálnou polohou v Osle je vzdialený 5 minút jazdy od Oslo Spectrum (Aréna) a Oslo Opera House. Tento hotel sa nachádza 2,8 km od trajektového terminálu Color Line a 3,9 km od Munchovho múzea.
Vybavenie zariadenia: K hlavnému vybaveniu patrí biznis centrum, služby čistiarne/práčovne a recepcia s nepretržitou prevádzkou. Ak plánujete podujatie v Osle, tento hotel je dobrou voľbou, pretože 7244 štvorcových stôp (673 štvorcových metrov) priestoru na podujatia zahŕňa zariadenia ako: Konferenčné centrum. K dispozícii je parkovanie na mieste (za príplatok).
Vybavenie izieb: V jednej z 226 izieb sa budete cítiť ako doma. K dispozícii je bezdrôtové pripojenie na internet (zadarmo). Kúpeľne sú vybavené sprchovacím kútom a sušičom vlasov. Medzi výhody patria telefóny a písacie stoly. Izby sa upratujú denne.
Stravovanie: Scandic Solli Oslo má snack bar. Každé ráno sa od 7:00 do 10:00 servírujú bezplatné raňajky (raňajkový bufet).
Zábava/animácia: Nenechajte si ujsť nasledujúce rekreačné možnosti: sauna a fitnes zariadenia. Tento hotel ponúka aj bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a službu concierge.
Vzdialenosti sú zaokrúhlené na najbližší 0,1 kilometra. Nórsky Nobelov inštitút - 0,3 km Národná knižnica - 0,3 km Kráľovský palác - 0,6 km Koncertná sieň Oslo - 0,7 km Aker Brygge - 0,7 km Zámocký park - 0,7 km Centrum Nobelovej ceny - 0,8 km Národné divadlo - 0,9 km Chat Noir - 0,9 km Astrup Fearnley Múzeum moderného umenia - 1 km Radnica v Osle - 1 km Brána Karla Johansa - 1 km Turistické informácie v Osle - 1 km Múzeum kultúrnej histórie - 1 km Socha Franklina D. Roosevelta - 1 km Preferovaným letiskom pre Scandic Solli Oslo je letisko Gardermoen (OSL) – 50,7 km
Scandic Solli recenzie
Mrzí nás to, ale momentálne nemáme žiadne textové recenzie :-(

Buďte prvý, kto napíše recenziu pre Scandic Solli ! Nezaberie Vám to viac ako 5 minút a pomôžete ďalším sa správne rozhodnúť pri výbere dovolenky.

Otázky a odpovede - Scandic Solli
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 28.03.2024 12:03:16
Koľko stojí zájazd do hotela Scandic Solli?
Cena zájazdu je od 0€ za 7-dňovú dovolenku, vrátane všetkých poplatkov. Ceny sa líšia od sezónnosti a dĺžky zájazdu. Zobraziť detaily o cenách
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 28.02.2024 9:30
Dĺžka letu Nórsko
Let trvá približne 2:00 h. Zobraziť ďalšie podrobnosti
Potrebujete poradiť?
Máte otázky ohľadom hotela?
Napíšte nám, čo Vás zaujíma
Požiadavku preveríme a odpíšeme priamo na Váš e-mail v priebehu najbližších dní. V prípade, že potrebujete odpoveď skôr zavolajte na naše telefónne číslo.
02 / 32 202 303
Zavolajte nám, poradíme PO - PI 8:30 – 17:30