Turecko Turecko
Turecko, Egejská riviéra Turecko, Egejská riviéra

Adrasan Eldorado 

Adrasan Eldorado 

Turecko Turecko
Turecko, Egejská riviéra Turecko, Egejská riviéra
Teplota vzduchu: 16 °C
Teplota vody: 16 °C
Dĺžka letu: 2:20 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Hľadáte iný termín?
Upravte dátum vyhľadávania pobytu
Popis ubytovania
Tento text bol preložený automaticky a preto Vas žiadame o pochopenie.
Hotel Kategória: 3 Hviezdičky
Deti Obsadenie: 1 1 1 2 2 1
Opatrenie: Polpenzia
Poloha: sa nachádza iba 200 metrov od dlhej, širokej piesočnatej pláže. V zátoke Adrasan na úpätí pána hôr Olympos. Obchody sa nachádzajú v Adrasan okolí.
Vybavenie: Tento rodinný butikový hotel sa skladá z 33 izieb rozloží na 3 podlažiach v hlavnej budove a prístavba bloku. K vybaveniu hotela patrí lobby priestor s recepciou, posedenie, lobby bar, internetový kútik (za poplatok)/WLAN (v cene), bufetová reštaurácia s vonkajšou terasou, práčovňa a lekárska služba (vo vymedzenom čase). V dobre udržiavanej záhrade komplexu je sladkovodný bazén s krásnou slnečnou terasou a pool/snack bar. Na pláži Beach-/snack bar. Dáždniky, Stoličky a vankúše sú zahrnuté v bazéne a na pláži. Platobné karty: VISA, MasterCard.
Športové a zariadenia: Na pláži rôzne vodné športy, ktoré ponúka miestna.
Dvojlôžkové izby: VITA izby majú kúpeľňu/WC, sušič vlasov, satelitná TV s hudobným kanálom, minibarom (za poplatok), klimatizácia (na plný úväzok, individuálne regulované) a balkónom (DZ). Jednolôžkové izby sú dvojlôžkové izby pre jednu osobu (D1). Voliteľne dvojlôžková izba (DZN) vo vedľajšej rezervácie. Jednolôžkové izby sú dvojlôžkové izby s jedným obsadenie (D1N) vo vedľajšej budove.
Stravovanie: Polpenzia sa podáva každé ráno a užite si večere formou bufetu.
Poznámky:
  • Vezmite prosím na vedomie, že je tam len jeden telefónny podpora zo strany sprievodcom.
  • Naše Odporúčanie: Účtovné pridaná turistickú balíček FTI.
  • Je možné si prenajať auto priamo pri hoteli (na mieste).

Zažite Turecko pešo:
8 dní/7 nocí
RTI Odporúčania pre:
  • Turistické nadšencov
  • Priatelia prírody
  • Prehliadky

Pre vás FTI:
  • Individuálnu dovolenku ďaleko od masovej turistiky
  • Nemecky hovoriaci sprievodca

Balenie obsahuje:
  • Choďte na začiatku alebo na konci bodov výlety autobusom alebo loďou
  • Podpora rozprávanie a znalosti miestneho sprievodcu nemeckým od prvého do posledného dňa

Služby, ktoré nie sú zahrnuté: margin-bottom: 0px ">
  • Obed
  • Osobné náklady a tipy

  • Olympos: tip v južnom Turecku: Zažite Turecko z úplne druhej strany: mimo vychodených cesty, krásne sa nachádza v zalesnenom údolí národného parku Olympos, očarí ruiny starovekého mesta Olympos, zblízka na kilometre Cirali pláži . rozsahu Nerušený, si môžete pozrieť v tejto oblasti Lycian pobrežia na početných opevnených chodníkov oblasť a vychutnať si úchvatný výhľad na more.
    1. deň: Príchod: Keď prídete na letisko v Antalyi môžete mať shuttle bus do rezervovaného dovolenky Adrasan Hotel Eldorado. Večera a nocľah.
    Doba trvania: cca Dve hodiny.
    Deň 2: Adrasan - Cape Gelidonya - Karaöz: Po raňajkách začína okolo cca 8 hodín Prvý trek na západ. Môžete dosiahnuť opustené domy a stajne bývalého ťavej farmu asi po 20 minútach. Odtiaľ, lesný chodník vinie do kopca lesom. Počas výletu budete mať nádherný výhľad na záliv Adrasan a Mojžiš Mountain. Po krátkej prestávke vám, berie túto turistické sprievodca mysu Gelidonya, jeden z najnebezpečnejších miest pre námorníkov v Lycian období. Turecká vláda nechať maják tam v roku 1939, "Gelidonia Fener", rok výstavby, aby boli lode v noci na správnu cestu. Užite si krásny výhľad odtiaľ na pobrežie a more. Po čase obeda vložíte vykúpali na krásne malé pláže starobylého mesta Melanippe. Potom môžete ísť po ďalšom pol hodiny chôdze po Karaöz, idylické a pokojnej zátoke. Tam už čaká Váš tréner na spiatočnú cestu do hotela.
    Doba trvania: cca 6,5 hodín
    Nadmorská výška: cca 580m
    Obtiažnosť: Stredne Easy
    3. deň: Adrasan - Sazak Bay: V dopoludňajších hodinách, cesta vedie pozdĺž pobrežia takmer kruhovej zátoky Sazak. Pobrežie je členité a divoké, rozoklané skaly niektoré sú ako žraločie zuby v tyrkysovej vode. Toto miesto je ideálne pre plávanie a potápanie. Po návrate prestávke na kúpanie po konzultácii s vaším sprievodcom a turné skupiny rovnaká cesta späť, alebo objednať rybársky čln, ktorý vás vezme na Adrasan po asi 1,5 hodiny jazdy späť. Voliteľne skupina obed pripravený populárnej dopytu, lahodné pokrmy z grilovaných rýb, mäsa a hydiny.
    Doba trvania: cca 4-5 hodiny
    Nadmorská výška: cca 170m
    Obtiažnosť: Ľahká
    4. Tag: Ücagiz - Kale: Dnes budete vyzdvihnúť na asi 8:30 hodiny s autobusom Adrasan a po Ücagiz, malé malebné rybárske dediny, priniesol. Ücagiz je populárny kotvisko pre jachty vďaka svojej chránenej polohe. Z prístavu parkovisku ide pozdĺž pobrežia, do dávnych pozostatkov osídlenia Teimiussa sa k susednej dediny Kale, ktorý je postavený na staré mesto Simena a dosiahnutie krajinu z práve chôdzu. Strmá chodník vás zavedie cez malé, malebnými uličkami, ktoré vedú k križiackeho hradu Simena. Chôdze do hradnej skaly stojí za to v každom prípade, pretože od tam si môžete vychutnať nádherný výhľad na Kale a protiľahlý ostrov Kekova. Ostrov je známy dnes predovšetkým z dôvodu jeho starovekými pozostatky. Zvlášť veľa Lycian sarkofágy, ktoré vyčnievajú polovica z vody, dať "potopené mesto" veľmi zvláštne odvolanie. Po obede a po konzultácii s tour dvoch možností pre turistické skupiny: Buď pôjdete priamo späť do Ücagiz späť do autobusu a vziať odviezť domov, alebo ísť Çayağzı. Tam sa autobus vyzdvihnúť a priviesť do Demre. Tu môžete navštíviť kostol svätého Mikuláša, ktorý bol postavený na hrobe sv. Večera a nocľah v rekreačnom hoteli.
    Doba trvania: cca 5 hodín
    Nadmorská výška: cca 180m
    Obtiažnosť: Ľahká
    5. deň: Adrasan - Olympos: Skoro ráno prestávka turistickej skupiny na "Lycian Way" na severnom konci zálivu Adrasan. Pozdĺž pobrežia budete opäť sprevádzaný pôsobivým výhľadom na more. Chodník vás prevedie svieže lesy a svetlé paseky na fascinujúce ruiny Olympos. Dlhé Čas úplne zabudol, pozostatky tohto starobylého miesta sa nachádza na oboch stranách malého potoka, kde sa pozostatky mosta je vidieť prepojenie oboch častí mesta. Zvlášť pozoruhodný je nekropola s mnohými hrobmi a nápisy. Neďaleko od miesta je sen, asi tri kilometre dlhá piesočná pláž, kde máte možnosť kúpania, než sa vydáte späť do hotela.
    Doba trvania: cca 5,5 hodín
    Nadmorská výška: cca 480m
    Obtiažnosť: Stredne Easy
    Deň 6: Cirali - Ulupinar: Ráno je jazda v legendárnom mieste Cirali. Odtiaľ nájdete návod na "horiaci kameň". Do kopca stúpanie 20 minút vás odmení jedinečnými prírodnými zaujímavosťami: Od stĺpce skalnaté pôdy vypáliť na rôznych miestach malého plameňa až 30 cm vysokú. Gréckej Mytológie žil v tejto oblasti chimérou, oheň-dýchať bytosť zo zmesi leva, kozy a hada s hlavou draka, ktorý sa rozšíril strach a hrôzu tam. V tej dobe hrdina Bellerophon Povedz zákazka zadá zabiť netvora. Takže nasadol na okrídleného koňa Pegasa a Chimera strieľal zo vzduchu svojimi šípmi na Cirali. Od tej doby tisíce rokov horiaceho ohňa pripomenul tohto oznámenia. Ďalej budete cestovať cez hrebeň údolím Ulupinar. V tieni dediny, obklopený duby a platany, s niekoľkými reštauráciami a kaviarňami pozývajú k odpočinku a relaxácii. Vypočujte si zvuk prúdiacej vody početných prameňov, fontán a vodopádov. Potom návrat na Uluçınar dopraví späť do Cirali.
    Doba trvania: cca 6,5 hodín
    Nadmorská výška: cca 450 m
    Obtiažnosť: Stredne Easy
    Deň 7: Adrasan - malý maják: Na predposledný deň svojho týždenného peší výlet ísť pohodlne pred 10 hodinami od hotela na špičke polostrova. U asi 20 metrov nad morom, na útese je malý maják. Odtiaľ sa posledný výhľad na pobrežie a môžete nechať zážitky a dojmy z minulého týždňa v malom oddychu. Rovnakým spôsobom, že ide späť do hotela.
    Doba trvania: cca Dve hodiny.
    Nadmorská výška: cca 30 m
    Obtiažnosť: Ľahká
    8. deň: Odlet: Prenos sa dostanete späť na letisko v Antalyi a predĺžiť si pobyt v hoteli Adrasan Eldorado.
    Doba trvania: cca Dve hodiny.
    Termíny: Začnite každú nedeľu v nasledujúcich termínoch: 15.04.2012, 29.04.2012, 13.05.2012, 27.05.2012, 17.06.2012, 09.09.2012, 23.09.2012, 07.10.2012, 21.10.2012
    Minimálny počet účastníkov: 7 ľudí
    Poznámka: Zmeny v implementácii, najmä vyhradené vzhľadom k počasiu. Turistika balíček možno hizugebucht iba pre Eldorado Hotel Adrasan. Minimálna dĺžka pobytu je 7 nocí.
    Odporúčané vybavenie: obuv, batôžku, funkčné turistické oblečenie, dážď a ochranu pred slnečným žiarením, rovnako ako plavky.
    Adrasan Eldorado recenzie
    Mrzí nás to, ale momentálne nemáme žiadne textové recenzie :-(

    Buďte prvý, kto napíše recenziu pre Adrasan Eldorado ! Nezaberie Vám to viac ako 5 minút a pomôžete ďalším sa správne rozhodnúť pri výbere dovolenky.

    Otázky a odpovede - Adrasan Eldorado
    Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 29.09.2014 14:09:09
    Koľko stojí zájazd do hotela Adrasan Eldorado?
    Cena zájazdu je od 496€ za 7-dňovú dovolenku, vrátane všetkých poplatkov. Ceny sa líšia od sezónnosti a dĺžky zájazdu. Zobraziť detaily o cenách
    Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 28.03.2024 9:30
    Aké je počasie v blízkosti hotela?
    Momentálne je teplota vzduchu 16°C a teplota vody 16°C. Počas hlavnej sezóny môžu byť teploty rozdielne. Počasie na Egejskej rivére
    Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 28.02.2024 9:30
    Dĺžka letu Turecko
    Let trvá približne 2:20 h. Zobraziť ďalšie podrobnosti
    Potrebujete poradiť?
    Máte otázky ohľadom hotela?
    Napíšte nám, čo Vás zaujíma
    Požiadavku preveríme a odpíšeme priamo na Váš e-mail v priebehu najbližších dní. V prípade, že potrebujete odpoveď skôr zavolajte na naše telefónne číslo.
    02 / 32 202 303
    Zavolajte nám, poradíme PO - PI 8:30 – 17:30