Bulharsko Bulharsko
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Kiten Bulharsko, Slnečné pobrežie, Kiten

Hotel Koop 

Hotel Koop 

Bulharsko Bulharsko
Bulharsko, Slnečné pobrežie, Kiten Bulharsko, Slnečné pobrežie, Kiten
Teplota vzduchu: 16 °C
Teplota vody: 12 °C
Pláž: 200 m
Centrum: 100 m
Dĺžka letu: 1:20 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Hľadáte iný termín?
Upravte dátum vyhľadávania pobytu
Popis ubytovania

Vzdialenosti:

Pláž: 200 m
Centrum: 100 m
Areál hotela Koop sa nachádza v prekrásnom prostredí na menšom útese nad plážou, ku ktorej sa dostanete po schodoch. Obľúbený komplex je určený pre stredne náročných klientov všetkých vekových kategórií, predovšetkým pre rodiny s deťmi a mladých ľudí. Výhodou hotela je tichá zóna, veľký areál s výhľadom na okolitú prírodu, blízkosť centra a pláže.

Poloha

Areál so 6- poschodovou budovou spojený s dvojposchodovým pavilónom a ďalšími štyrmi depandansami roztrúsenými po celom areáli. V stredisku sa nachádzajú dve pláže – severná (Atliman) a južná (Morski). Obidve pláže sú piesočné a pozvoľne zvažujúce sa do mora. Ležadlá a slnečníky na pláži za poplatok. Komplex je vzdialený od centra letoviska cca 100 m.

Vybavenie

V hlavnej budove hotela – vstupná hala s recepciou, zmenáreň, dva výťahy, zrekonštruovaná reštaurácia, fitness, ozdravné centrum s thalasoterapiou, masáže, fyzioterapia, vonkajší bazén s oddelenou časťou pre deti, bar pri bazéne, slnečníky a ležadlá pri bazéne zdarma.

Ubytovanie a izby

2-lôžkové izby s možnosťou prístelky, jednoducho ale účelne zariadené po rekonštrukcii, klimatizácia, sprcha/WC, chladnička, TV-SAT, balkón. ŠTÚDIÁ: pre 3- 4 osoby, jedna miestnosť s dvoma lôžkami a prístelkou, resp. dvomi prístelkami (rozťahovací gauč), chladnička, klimatizácia, sprcha/WC, TV-SAT, telefón, balkón. Štúdiá musia byť obsadené 3-mi plne platiacimi osobami. APARTMÁNY pre 3- 4 osoby, dve miestnosti, spálňa s manželskou posteľou, obývacia miestnosť s rozťahovacím gaučom pre dve osoby, klimatizácia (iba v 1 miestnosti), chladnička, sprcha/WC, TV-SAT, telefón, balkón. Apartmány musia byť obsadené 3-mi plne platiacimi osobami.

Pláž / Stredisko

Piesočnatá pláž, cca 200 m v Atlimanskom zálive.

Šport a relax

Vodné športy, vodný bicykel, windsurfing, člnky a motorové rogalo – za poplatok, tobogan – severná pláž, občerstvenie, bary, diskotéky.

Prednosti:

Aquapark a tobogány
Blízko pláže
Fitness
Masáže
Piesočnatá pláž
Vodné športy

Môžete taktiež poznať pod názvom:

Hotel Coop
Hotel Koop recenzie
Odporúčanie 84 %
Celkový dojem 92 %
Pláž a more 84 %
Izby 96 %
Strava 76 %
Personál 88 %
Lenka.P, Skalica
Termín pobytu: Jún 2008 Publikované 19.01.2012
98 %
bolo super, prijemne isli by sme kludne znova. kto nieje narocny nema k tomuto hotelu ziadne vyhrady. my sme si to Čítať celú recenziu
Peter, Banská Bystrica
Termín pobytu: Jún 2011 Publikované 08.08.2011
56 %
Dovolenku s touto cestovnou kanceláriou absolútne neodporúčam, pretože klienta majú iba na to aby im platil. Keď sme chceli napísať reklamáciu, tak nám ju delegátka po konzultácii s nariadenou odmietla podpísať a po zaslaní reklamácie bez jej podpisu nám odpísali, že sme sa nesťažovali delegátke s ktorou sme to mali riešiť a preto reklamáciu zamietajú. Za tie isté peniaze sa dá ísť na lepšiu dovolenku a hlavne so solídnou CK. Čítať celú recenziu
Lenka, Košice
Termín pobytu: Jún 2010 Publikované 12.09.2010
95 %
Veľmi sa nám tu páčilo, určite by sme sa sem chceli ešte raz vráti Čítať celú recenziu
Otázky a odpovede - Hotel Koop
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 19.04.2024 9:30
Aké je počasie v blízkosti hotela?
Momentálne je teplota vzduchu 16°C a teplota vody 12°C. Počas hlavnej sezóny môžu byť teploty rozdielne. Počasie na Slnečnom pobreží
Zdroj: Dovolenka.sme.sk Aktualizované 19.03.2024 9:30
Dĺžka letu Bulharsko
Let trvá približne 1:20 h. Zobraziť ďalšie podrobnosti
Potrebujete poradiť?
Máte otázky ohľadom hotela?
Napíšte nám, čo Vás zaujíma
Požiadavku preveríme a odpíšeme priamo na Váš e-mail v priebehu najbližších dní. V prípade, že potrebujete odpoveď skôr zavolajte na naše telefónne číslo.
02 / 32 202 303
Zavolajte nám, poradíme PO - PI 8:30 – 17:30